به گزارش خبرنگار اعزامی خبرگزاری تسنیم از ایتالیا، هادی قرهباغی پس از کسب مدال نقره تیمی تفنگ 10 متر در سیامین دوره یونیورسیاد دانشجویان اظهار داشت: خوشبختانه روز گذشته نخستین مدال کاروان ایران توسط تیراندازی و سجاد پورحسینی در تپانچه کسب شد و امروز هم توسط دوستانم در بخش تیمی به مدال نقره رسیدیم.
وی افزود: دوست داشتیم که مدال ما در تیمی طلا باشد و در انفرادی هم به مدال برسیم، اما سطح این مسابقات بسیار بالاست. البته هنوز کار تمام نشده است و در مسابقات آینده نتایج بهتری خواهیم گرفت.
دارنده مدال نقره تیم تفنگ در سیامین دوره یونیورسیاد تأکید کرد: هنوز مسابقات تیراندازی در بخش میکس و تپانچه بانوان ادامه دارد و امیدوارم تیراندازی به مدالهای خوشرنگتری برسد.
وی در مورد اینکه تا چه حد به پیشبینیها در مورد رنگ مدال دست یافتند، گفت: در تیراندازی چیزی قابل پیشبینی نیست و این رشته بسیار حساس است. خوشبختاته توانستیم دست پر باشیم.
انتهای پیام/