«خلاقیت» موتور محرک صنعت نساجی؛ اصفهان قطب پوشاک خاورمیانه می‌شود

«خلاقیت» موتور محرک صنعت نساجی؛ اصفهان قطب پوشاک خاورمیانه می‌شود

در نخستین نشست تخصصی صنایع نساجی، پوشاک و فناوری‌های وابسته بر لزوم به‌کارگیری خلاقیت به عنوان موتور محرک صنعت پوشاک تأکید شد.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اصفهان، نخستین نشست تخصصی صنایع نساجی، پوشاک و فناوری‌های وابسته شامگاه شنبه با حضور جمعی از صاحبان سبک و فعالان صنعت پوشاک و نساجی و همچنین جمعی از مسئولان برگزار شد.

این نشست به منظور هماهنگی بیشتر میان مسئولان دولتی، فعالان صنعت نساجی و پوشاک نیز نخستین گردهمایی تخصصی صنایع نساجی، پوشاک و فناوری های وابسته با حمایت شرکت تعاونی ماشین دوخت قهرود برگزار شد.

حسین سیستانی فرماندار اصفهان با اشاره به اهمیت تکیه بر توان داخلی اظهار داشت: باید بپذیریم که امام راحل(ره) نیز می‌خواستند که تکیه بر خود مصداق عملی پیدا کند و این هدف در برخی امور محقق شده ولی همچنان جای کار زیادی دارد.

صنعت نساجی می‌تواند مشکل اشتغال را برطرف کند

وی افزود: علاقه اینجانب به حضور در محافلی بوده که بیشتر بخش خصوصی در آن حضور دارد چرا که لازم است در کارها از نقطه نظرات آن‌ها نیز بهره بگیریم تا بدین وسیله رشد و توسعه استان مصداق عملی پیدا کند.

فرماندار اصفهان درباره بخش خصوصی بیان کرد: فکر می‌کنم هر جامعه‌ و کشوری که به بخش خصوصی متکی بوده و همزمان دولت نیز نظارت خود را انجام داده است در کارهای خود با موفقیت همراه بوده و امید است که ما نیز راه‌های موفقیت را یکی پس از دیگری بگذرانیم.‌

وی ادامه داد: مشکل ما ممکن است در پول، قانون و یا مقررات باشد، از سوی دیگر صنعت نیز که می‌تواند در جهت برطرف کردن مشکلات گام بردارد باید ارتباط خود را با دانشگاه حفظ کند.

سیستانی با اشاره به مشکل اشتغال خاطرنشان کرد: با توجه به اینکه هم اکنون اشتغال به عنوان یکی از دغدغه‌ها محسوب می‌شود، صنعت پوشاک و همچنین صنعت نساجی می‌توانند در جایگاه خود مشکل اشتغال را برطرف کنند. امید است که اصفهان به عنوان قطب صنعت پوشاک در خاورمیانه خودنمایی کند.

«خلاقیت» موتور محرک صنعت نساجی است

عضو هیئت علمی دانشکده نساجی دانشگاه صنعتی اصفهان درباره منسوجات بیان کرد: به طور کلی منسوجات را به دو دسته متداول و فنی تقسیم می‌کنیم، به گونه‌ای که متداول را همگی ما می‌شناسیم و به راحتی نیز می‌توانیم آن را تهیه کنیم ولی در مقابل منسوجات فنی منسوجاتی هستند که عملکردشان به ظاهر ارجحیت دارد.

مهدی حجازی بیان کرد: کشور آلمان پیشرو در صنعت نساجی است که در این راستا 50 درصد مبادلات فنی آلمان در سال 2010 منسوجات فنی بوده است. منسوجات فنی با نوآوری همراه است و 60 درصد نوآوری‌ها در صنعت نساجی برای آلمان بوده، این در حالی است که متاسفانه در کشور ما منسوجات متداول را بیشتر می‌شناسد.

وی ادامه داد: 66 شاخه از علوم منسوجات فنی کاربرد دارد. گاهی اوقات یک نشان تجاری برای بقا در بازار یک نوآوری به خرج می‌دهد و پس از آن موجب خوش نامی در بازار می‌شود، باید بدانیم که فروش منسوجات فنی در بازار کار ساده‌ای نیست. در بین منسوجات فنی نیز پوشاک فنی حرف زیادی برای گفتن دارند.

عضو هیئت علمی دانشکده نساجی دانشگاه صنعتی اصفهان گفت: خلاقیت موتور به حرکت درآوردن صنعت نساجی است، اینکه صنعت موتور متحرک خود را دانشگاه نمی‌داند و همچنین عجله‌ای که بعضی از افراد در مراجعه به دانشگاه دارند به عنوان آفت‌هایی در تعامل میان صنعت و دانشگاه شناخته می‌شود. لازم به ذکر است که با ایجاد تحریم‌ها مراجعه به دانشگاه بیشتر شده است.

وی خاطرنشان کرد: زیرساخت‌های خوبی در شهر برای تعامل صنعت و دانشگاه نظیر شهرک علمی تحقیقاتی شکل گرفته است که 7 هزار فارغ التحصیل دانشگاهی در آنجا مشغول به کار هستند، این در حالی است که در این شهرک 2 شرکت در حوزه نساجی و هیچ شرکتی در زمینه پوشاک فعالیت نمی‌کند.

انتهای پیام/ح

پربیننده‌ترین اخبار استانها
اخبار روز استانها
آخرین خبرهای روز
فلای تو دی
تبلیغات
همراه اول
رازی
شهر خبر
فونیکس
میهن
طبیعت
پاکسان
گوشتیران
رایتل
مادیران
triboon