کردستان| جشن‌های دهه کرامت در ۱۲ هزار مساجد شیعه و سنی‌نشین کشور برگزار می‌شود

کردستان| جشن‌های دهه کرامت در 12 هزار مساجد شیعه و سنی‌نشین کشور برگزار می‌شود

مشاور وزیر ارشاد و دبیر ستاد کانون‌های فرهنگی هنری مساجد گفت: مراسمات و برنامه‌های شادی دهه کرامت در ۱۲ هزار مساجد استان‌های شیعه و سنی‌نشین برگزار می‌شود.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از سنندج، حجت‌الاسلام حبیب‌الله ارزانی امشب در نشست خبری با خبرنگاران رسانه‌های کردستان ضمن تبریک دهه کرامت اظهار داشت: حضور در سرزمین بصیرت و همدلی، شعر و ادب، هنر، مهرورزی، عالمان فرهیخته، مسلمانان همدل، زیبایی‌های طبیعت، قرآن و عترت بسی جای خوشحالی داشته و خداوند را از این بابت شاکرم.

وی با اشاره به دهه مبارک کرامت گفت: خدمت کریمانه و مهربانی به اهل‌بیت(ع) شعار دهه مبارک کرامت بوده و تمام امورات باید بر اساس این شعار انجام شود.

مشاور وزیر ارشاد و دبیر ستاد کانون‌های فرهنگی هنری مساجد با بیان اینکه خدمت باید کریمانه و به‌دور از منت باشد، تصریح کرد: این ایام؛ دهه مبارک کرامت، مهربانی بدون منت به اهل‌بیت(ع) است و مراسمات و برنامه‌های شادی در 12 هزار مساجد شیعه و اهل‌سنت کشور برگزار می‌شود.

وی به حضور کاروان‌های زیر سایه خورشید در استان‌های سراسر کشور اشاره کرد و افزود: همزمان با این ایام بیش از 2 هزار برنامه زیر سایه خورشید در چند کشور برگزار می‌شود.

ارزانی ادامه داد: در شب میلاد امام رضا(ع) جشن‌ و برنامه‌های شادی متفاوتی در سطح کشور برگزار و 17 مهمان از 17 کشور دنیا در این جشن حضور پیدا می‌کنند.

وی به آوا و نواهای عرفانی دف‌نوازی استان اشاره و اذعان کرد: متأسفانه بسیاری از افراد عنصر معنوی دف را درک نکرده چراکه دف نشانگر ارتباط گستره و معنوی است.

دبیر ستاد کانون‌های فرهنگی هنری مساجد اعزام خادمان حرم رضوی به استان‌ها و سایر کشور را از دیگر برنامه دهه کرامت خواند و گفت: خوشبختانه به‌دلیل محبت و ارادت خاص مردم نسبت به امام رضا(ع) این برنامه‌ها با استقبال خوبی مواجه است.

وی افزود: همچنین فصلنامه پژوهشی در حوزه مناظرات و شخصیت امام رضا(ع) چاپ شده و علاوه بر آن کاروان کرامت از روز اول ذی‌القعده از قم حرکت کرده و در 10 ذی القعده به مشهد می‌رسند.

دبیر ستاد کانون‌های فرهنگی هنری مساجد در بخش دیگری از سخنان خود اعلام کرد: پس از گذشت 26 سال از عمر کانون‌ها اکنون سند تحول آن آماده و 25 تیرماه در شورای عالی سیاست‌گذاری رونمایی می‌شود و افق این سند تا سال 1414 بر اساس خانواده‌محوری، مسجد پایه‌ای، ارتباط با فضای مجازی، توجه ویژه به بانوان و فعالیت‌های اجتماعی و هنر باسوادی مسجدی مشخص شده است.

وی خاطرنشان کرد: 25 هزار کانون در سطح کشور وجود داشته که بیش از 23 هزار آن ثبت شده و دو میلیون و 100 هزار نفر نیز در سامانه بچه‌های مسجد ثبت‌نام کرده‌اند.

ارزانی بیان کرد: کانون‌ها در حوزه قرآن و عترت، آموزش و توانمندسازی، هنر و فعالیت‌های اجتماعی برنامه‌های مختلفی دارند و تاکنون 30 هزار برنامه در سامانه بچه‌های مسجد برای کانون‌ها ثبت شده و تا پایان تابستان به یکصد هزار برنامه می‌رسد.

انتهای پیام/ح

پربیننده‌ترین اخبار استانها
اخبار روز استانها
آخرین خبرهای روز
فلای تو دی
تبلیغات
همراه اول
رازی
شهر خبر
فونیکس
میهن
طبیعت
گوشتیران
رایتل
مادیران
triboon