اخبار رژیم صهیونیستی|وحشت تل‌آویو از موشک‌های حزب‌الله؛ اشتیاق باراک برای روابط با کشورهای عربی

اخبار رژیم صهیونیستی|وحشت تل‌آویو از موشک‌های حزب‌الله؛ اشتیاق باراک برای روابط با کشورهای عربی

یک رسانه رژیم صهیونیستی از حاکم شدن سایه کابوس موشک‌های حزب الله بر جبهه داخلی رژیم صهیونیستی و تلاش این رژیم برای مستحکم کردن تاسیسات راهبردی خود خبر داد.

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم، روزنامه هاآرتص در این زمینه نوشت جبهه داخلی رژیم صهیونیستی از ترس موشک های حزب الله(در صورتی که رژیم صهیونیستی دست به ماجراجویی نظامی جدید علیه لبنان بزند) برای ایمن سازی حدود 20 تاسیسات مهم در برابر موشک‌ها تلاش می کند این در حالی است که ارزیابی های اطلاعاتی حاکی است که حزب الله لبنان، تلاش خواهد کرد تا تاسیسات استراتژیک اسرائیل را برای از بین بردن قدرت نظامی آن هدف قرار دهد.

این رسانه نوشت از جمله اماکنی که استحکام سازی خواهد شد، تاسیسات شرکت برق و شرکت خطوط گاز طبیعی است. در پی گزارشی که ناظر دولت در سال 2016 منتشر کرد که از شکست‌ها در ایمن سازی این نوع تاسیسات پرده برداشت، مسئولانی در فرماندهی جبهه داخلی، نقشه تاسیسات استراتژیکی را که ممکن است هدف حمله قرار گیرند، ترسیم کردند، انتظار می رود هدف قرار گرفتن این تاسیسات سبب اختلال در زندگی برای مدت زمان طولانی شود.

هاآرتص افزود ارتش اسرائیل در اطراف هر یک از این تاسیسات استراتژیک، دیوارهایی از بتون ضد گلوله خواهد ساخت و سقف آنها را هم مستحکم خواهد کرد و تدابیری برای جلوگیری از نفوذ ترکش‌های موشک‌ها اتخاذ خواهد کرد، علاوه بر آن احتمال دارد که بخشهایی از این تاسیسات در زیر زمین پنهان سازی شود.

این رسانه نوشت موشک های ویژه حزب الله به گونه ای است که اجازه اصابت دقیق به تعداد زیادی از تاسیسات استراتژیک را نمی دهد، ولی حزب الله برای بهبود توانمندی موشک‌هایش در این زمینه به کمک ایران تلاش می کند، بخشی از حملات منتسب به اسرائیل در سوریه با هدف ضربه زدن به عملیات انتقال وسایل و تجهیزات مربوط به دقت موشک‌های حزب الله است، ولی مسئولان موسسه امنیتی اسرائیل معتقدند که حزب الله امروز تعداد محدودی از موشک های نقطه زن را که می تواند تهدیدی برای زیرساخت های حساس و حیاتی اسرائیل باشد، در اختیار دارد.

بر اساس گزارش مرکز مطالعاتی انگلیس، حزب الله بین 20 تا 200 موشک نقطه زن و دقیق در اختیار دارد ، تهدید دیگری که علیه این تاسیسات استراتژیک اسرائیل وجود دارد، مربوط به نوار غزه است، ولی حزب الله موشک های دقیق‌تری در مقایسه با گروه های فلسطینی در نوار غزه در اختیار دارد.

این رسانه آورده است گزارش ناظر دولت که سه سال پیش منتشر شد، مشخص کرده است که اسرائیل آن طور که باید برای تهدید موشک‌ها و راکت‌ها آماده باشد،‌آماده نیست. در این گزارش آمده بود که وزارت انرژی و شرکت برق اسرائیل طرحی برای واکنش به تهدیدها هنگام ضربه دیدن جبهه داخلی و همچنین هنگام بلایای طبیعی به سبب شرایط جوی فوق العاده و همچنین تهدیدها علیه شبکه برق ندارد، در این گزارش بر ضرورت اینکه دولت و سازمان های اورژانسی برای تهدیدها به آمادگی فوری برسند، تاکید شده است.

بر اساس گزارش هاآرتص، دولت اسرائیل در سال 2018، بودجه ای به میزان 150 میلیون شیکل برای بهبود ساختمان‌ها در برابر موشک‌ها و در راس آن زیرساخت‌های مهم اختصاص داده بود و به موازات آن،‌جبهه داخلی و وزارت امنیت اسرائیل از شرکت های خصوصی خواسته اند پیشنهادهایی برای بهبود وضعیت ساختمان‌هایی که ایمن نیستند، ارائه کنند.

دیدار نتانیاهو با خانواده های نظامیان اسیر

کانال دوم تلویزیون رژیم صهیونیستی شامگاه سه شنبه از دیدار بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم با خانواده های نظامیان مفقود و اسیر در نوار غزه خبر داد.

این رسانه گزارش داد نتانیاهو در دفتر خود(در قدس اشغالی) با خانواده های هدار گولدن، آرون شائول، آبراهام منغیستو و هشام السید نظامیان اسیر اسرائیلی دیدار کرد. این دیدار پس از یک برهه طولانی میان نتانیاهو و خانواده های نظامیان اسیر و مفقود شده برگزار شده است.

این رسانه افزود هفته گذشته ، پنجمین سال نبردی بود که طی آن نظامیان اسرائیلی به دست حماس در غزه اسیر شدند. این رسانه گزارش داد خانواده آرون شائول نظامی اسیر در پیامی ویدئویی از دولت اسرائیل خواسته بود فرزندشان را به آنها برگرداند،این خانواده تاکید کردند فرزندانشان نمرده است.

شروط واشنگتن و تل آویو برای توافق با مسکو درباره آینده سوریه!

خبر دیگر اینکه کانال سیزدهم تلویزیون رژیم صهیونیستی از شروط واشنگتن و تل آویو برای پذیرفتن نظام اسد به زعم خود خبر داد و اعلام کرد ایالات متحده آمریکا و اسرائیل در خلال نشست امنیتی سه جانبه اواخر ژوئن گذشته در قدس به روسیه اعلام کرده بودند که هر توافقی درباره آینده سوریه باید شامل عقب نشینی نیروهای ایرانی نه فقط از سوریه بلکه حتی از لبنان و عراق هم شود. این رسانه این ادعا را به نقل از منابع خود در کاخ سفید که منابع آگاه از مذاکرات انجام شده در نشست سه جانبه اخیر در قدس اشغالی بوده‌اند، مطرح کرد.

باراک رافید خبرنگار سیاسی کانال سیزدهم تلویزیون رژیم صهیونیستی اعلام کرد نشست مشاوران امنیت ملی روسیه و آمریکا و مشاور امنیت اسرائیل در قدس موضوع راه حل سیاسی آینده برای پایان جنگ در سوریه را بررسی کرد. وی افزود روس‌ها امیدوار بودند که حمایت ایالات متحده آمریکا و در نتیجه حمایت اسرائیل از ثبات نظام اسد و همچنین آغاز کار جمع آوری کمک‌ها برای بازسازی سوریه در آینده را جلب کنند.

رسانه اسرائیلی گزارش داد جان بولتون مشاور امنیت ملی آمریکا و مائیر بن شبات مشاور امنیت اسرائیل، موضع اسرائیل و آمریکا را در جریان نشست اخیر به نیکلای پاتروشیف مشاور امنیت ملی روسیه توضیح دادند مبنی بر اینکه عقب نشینی نیروهای ایرانی از سوریه شرط ضروری برای هر توافقی درباره آینده سوریه است، ولی شرط کافی نیست.

این رسانه به نقل از مسئولان بلندپایه در دولت آمریکا اعلام کرد ایالات متحده و اسرائیل از روس‌ها در جریان نشست اخیر خواستند که هر قرارداد و معامله ای درباره سوریه شامل عقب نشینی نیروهای ایرانی از لبنان شود از جمله اینکه کارخانه های موشک های نقطه زن به زعم این رسانه برچیده شود.

ادامه ساخت دیوار در مرزهای غزه و مناطق اشغالی

از سوی دیگر سایت عبری والا از پیشرفت در ساخت دیوار حائل در مرزهای غزه و مناطق اشغالی 1948 خبر داد. این رسانه نوشت پیشرفت اساسی در عملیات احداث دیوار زیرزمینی و فوقانی حاصل شده است و تا کنون ساخت حدود 40 کیلومتر از این دیوار در چارچوب پروژه مهندسی برای ساخت دیوار زیرزمینی ساخته شده است که هدف از ساخت این دیوار از بین بردن تونل‌هاست.

دیدگاه حزب باراک درباره روابط رژیم صهیونیستی و کشورهای عربی

 ایهود باراک وزیر جنگ و نخست وزیر اسبق رژیم صهیونیستی و رئیس حزب موسوم به  اسرائیل دموکراتیک در جریان بازدید شبانگاهی خود از منطقه غور اردن و اطراف شهرک صهیونیست نشین آرئیل اعلام کرد حزبش برای مشخص کردن مرزهای ثابت آنچه وی دولت اسرائیل خواند طی دو سال اول تشکیل دولت آینده تلاش خواهد کرد.

کانال هفتم تلویزیون رژیم صهیونیستی به نقل از باراک اعلام کرد دیدگاه حزبش مبتنی بر احیای روند سازش منطقه‌ای است که دولت نتانیاهو از سه سال پیش از آن فرار می‌کند، این دیدگاه به سبب وجود منافع مشترک میان اسرائیل و دولت‌های میانه‌رو در خلیج(فارس) از جمله عربستان و همچنین اردن و مصر در برابر تروریسم اسلامی رادیکالی و در برابر ایران(به زعم این مقام صهیونیست) است.

انتهای پیام/

واژه های کاربردی مرتبط
واژه های کاربردی مرتبط
پربیننده‌ترین اخبار بین الملل
اخبار روز بین الملل
آخرین خبرهای روز
فلای تو دی
تبلیغات
همراه اول
رازی
شهر خبر
فونیکس
میهن
گوشتیران
رایتل
مادیران
triboon
طبیعت