پاسخ معاون وزیر به چرایی دریافت "فوق‌العاده مدیریت ۹ میلیونی!"

پاسخ معاون وزیر به چرایی دریافت "فوق‌العاده مدیریت 9 میلیونی!"

معاون وزارت آموزش‌وپرورش درباره حکم حقوقی ۲۰ میلیون تومانی و چرایی برقراری فوق‌العاده مدیریت هیئت علمی ۹ میلیون تومانی گفت: دریافت فوق‌العاده مدیریت بنده مطابق با ماده ۵۹ آئین‌نامه اعضای هیئت علمی قانونی است.

مجید قدمی در گفت‌وگو با خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم در پاسخ به این پرسش که "برقراری فوق‌العاده مدیریت هیئت علمی آن هم به میزان 9 میلیون تومان برای معاون وزیر آموزش‌وپرورش از این جهت که پست معاون وزیر در آموزش‌وپرورش هیئت علمی نیست، چگونه قابل پذیرش است؟" گفت: مطابق تبصره 5 ماده 59 آیین نامه مربوط به اعضای هیئت علمی وزارت علوم، معیار محاسبه فوق‌العاده مدیریت به این شکل است که معاونین وزیر و نماینده‌های مجلس 130 درصد رئیس دانشگاه تهران، وزرا 160 درصد، معاونین رئیس جمهور 180 درصد و رئیس جمهور 200 درصد رئیس دانشگاه تهران باید حق مدیریت دریافت کنند و به جایی که مأمور می‌شوند مبلغ در حکم آنها می‌آید و مقصد باید پرداخت کند؛ همچنین این افراد نمی‌توانند اضافه کار  دریافت کنند.

وی افزود: ماده 79 همین آیین‌نامه، تعریف و مشخص کرده است زمانی که مقامات سیاسی که اعضای هیئت علمی هستند، مأمور می‌شوند، مأموریت آنها باید به چه شکلی انجام شود، حقوق آنها را مبدأ پرداخت کند یا مقصد البته حق مأموریت آنها را مبدأ یا مقصد می‌تواند پرداخت کند.

قدمی بیان‌کرد: هم اکنون فوق العاده مدیریت هیئت علمی بنده را چون از پژوهشگاه مطالعات آموزش و پرورش به سازمان آموزش و پرورش استثنایی مأمور هستم، سازمان پژوهش پرداخت می‌کند.

رئیس سازمان آموزش و پرورش استثنایی درباره اینکه چرا فوق‌العاده مدیریت شما 1.5 میلیون تومان بیشتر از رئیس دانشگاه تهران است، عنوان کرد: هر سال 10 درصد به رقم سال قبل اضافه می‌شود یعنی نامه‌ای داده‌اند که عدد تعیین نمی‌کند و هرسال 10 درصد به مبلغ سال قبل اضافه می‌شود.

قدمی درباره بحث بورسیه خود عنوان کرد: بنده بورسیه دستگاهی بودم و سال 68 در آزمون اعزام به خارج پذیرفته شدم براین اساس وزارت آموزش و پرورش موظف به تأمین هزینه‌ها بود، وزارت علوم و دانشگاه با این وزارتخانه هماهنگ کردند و چون کارمند سازمان پژوهش بودم از محل اعتبارات سازمان پول به دانشگاه تربیت معلم پرداخت شده است.

وی گفت: بنده برای رشته علوم تربیتی بورسیه شدم اما در داخل کشور آن را به رشته فلسفه تعلیم و تربیت تبدیل کردم. درباره بورسیه بنده وزارت آموزش و پرورش موظف به تأمین هزینه بود چون به عنوان بورسیه دستگاهی قبول شده بودم.

انتهای پیام/

واژه های کاربردی مرتبط
حج و زیارت
واژه های کاربردی مرتبط
پربیننده‌ترین اخبار اجتماعی
اخبار روز اجتماعی
آخرین خبرهای روز
مدیران
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
او پارک
پاکسان
رایتل
میهن
گوشتیران
triboon