شناسایی و پیگیری مشکلات مردم شمال شهر بیرجند در میز خدمت مسئولان

شناسایی و پیگیری مشکلات مردم شمال شهر بیرجند در میز خدمت مسئولان

نبود امکانات ورزشی و درمانی، اتصال خیابان صیادشیرازی به شمال شهر، انتقاد از انتقال پایگاه هوایی خور به شمال شهر بیرجند و ایجاد پمپ بنزین در آستان امامزادگان باقریه(ع) از جمله مشکلات مطرح شده توسط مردم شمال شهر بیرجند در میز خدمت مسئولان بود.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بیرجند، در راستای ارائه خدمات بهتر به مردم میز خدمت دستگاه‌های اجرایی در مسجد امام هادی(ع) شمال شهر بیرجند برگزار شد.

پیش از برگزاری میز خدمت نیز محمدصادق معتمدیان استاندار خراسان جنوبی از محلات رجایی، کارگران و شعبانیه بیرجند بازدید و از نزدیک با مشکلات مردم این مناطق آشنا و مطالبات آن‌ها را دریافت کرد.

در ادامه نیز استاندار خراسان جنوبی با حضور در مسجد امام هادی(ع) شمال شهر بیش از سه ساعت پای درد و دل و صحبت‌های مردم نشست و دستور پیگیری و رفع مشکلات این محلات را داد.

خیابان صیادشیرازی به شمال شهر اتصال پیدا کند

محمد میرزایی یکی از شهروندان اهالی خیابان شعبانیه بیرجند در مورد مشکلات این محله بیان کرد: تمام امکانات در جنوب شهر است و شمال شهر بیرجند خالی از امکانات است و توزیع عادلانه امکانات وجود ندارد.

میرزایی تصریح کرد: مردم محروم و مستضعف شمال شهر بیرجند برای دریافت خدمات مختلف باید هزینه‌های زیادی برای رفتن تا جنوب شهر داشته باشند و یک داروخانه و مرکز درمانی در این مناطق نیست.

وی بیان کرد: طرح اتصال خیابان صیاد شیرازی به شمال شهر نیز یکی از درخواست‌های شهروندان شمال شهر است که همچنان بلاتکلیف مانده است.

این شهروند بیرجندی ادامه داد: عدم فضای ورزشی و نبود استخر نیز یکی از مشکلات محلات شمال شهر است و جوانان هزینه زیادی بابت رفتن به استخر می‌پردازند.

برای انتقال صنوف آلاینده به خارج از شهر فکری شود

علی شهابادی نیز یکی از شهروندان محله رجایی بیرجند تصریح کرد: مساجد نقش زیادی در آینده سازی جوانان دارند و مساجد شمال شهر در ساخت و ساز و نشر مسائل فرهنگی نیاز به بودجه دارند و باید مساجد طوری باشند که جوانان حضور پررنگی داشته باشند.

شهابادی بیان کرد: هرچند کار فرهنگی نیاز به اعتبار خاصی ندارد و نیاز به تفکر و خلاقیت جوانان دارد اما بدون اعتبار نیز هیچ کاری امکان پذیر نیست.

وی گفت: اتصال خیابان صیادشیرازی به خیابان دولت بسیار مهم بوده که باید مورد توجه قرار گیرد؛ این اتصال می‌تواند در وقت مردم نیز صرفه جویی کند.

این شهروندی بیرجندی افزود: پیاده روها در شمال شهر به محل کسب و کار تبدیل شده و باید برای انتقال صنوف آلاینده نیز فکری شود.

انتقاد از انتقال پایگاه هوایی خور به شمال شهر بیرجند 

حجت‌الاسلام مهدی طوری یکی از شهروندان محله کارگران بیرجند نیز تصریح کرد: زمین‌های خالی بسیاری در شمال شهر رها شده که محلی برای سگ‌های ولگرد و معتادان شده است.

وی با انتقاد از انتقال از پایگاه هوایی خور به بیرجند افزود: این پایگاه هوایی علاوه بر سروصداهای زیاد برای شهروندان نیز ناامنی هوایی دارد و به صلاح نیست این پایگاه هوایی در شمال شهر وجود داشته باشد.

وی با بیان اینکه شمال شهر بیرجند فاقد کتابخانه است که باید در این زمینه اقدام شود گفت: سازمان اوقاف نیز زمین‌های وقفی را به کارهای فرهنگی اختصاص دهد.

این شهروند بیرجندی تصریح کرد: ایجاد پمپ بنزین در آستان مقدس امامزادگان باقریه(ع) بیرجند علاوه بر زیر پا گذاشتن اعتقادات مردم، از لحاظ امنیتی نیز مشکل دارد.

حجت الاسلام طوری ادامه داد: بلوارهای شمال شهر بیرجند نیز مانند جنوب شهر نیاز به زیباسازی دارند و برای بلوار مسافر که تبدیل به محل تصادف شده نیز فکری شود.

شمال شهر بیرجند در توزیع امکانات فرزند ناتنی شهر است

علی زینب‌نژاد یکی دیگر از شهروندان شمال شهر بیرجند نیز گفت: شمال شهر بیرجند در توزیع امکانات فرزند ناتنی شهر است و امیدواریم مسئولان خود را از این محل بدانند.

وی افزود: احداث زیرگذر پلیس راه به مهرشهر می‌تواند در کاهش ترافیک بلوار مسافر، بلوار شعبانیه و خیابان کارگران کمک کند که امیدواریم این اتفاق صورت گیرد.

زینب‌نژاد با بیان اینکه چهارشنبه بازار بلوار مسافر باید تبدیل به روز بازار شود افزود: ترمینال اتوبوس‌های شهری نیز آلودگی زیاد برای مردم ایجاد کرده که باید به مکان دیگری منتقل شود.

ایجاد پمپ بنزین در امامزادگان باقریه(ع) دهن کجی به اعتقادات مردم است

محمدی یکی از اعضای هیئت امنای آستان مقدس امامزادگان باقریه(ع) بیرجند نیز بیان کرد: حدود 80 نفر از نوادگان امام محمدباقر(ع) در دره‌ای به نام دره شیخان مدفون شدند.

محمدی با بیان اینکه باید بودجه ملی و استانی برای ساخت و ساز و پیشرفت فیزیکی این آستان اختصاص یابد گفت: باید جلوی موانع پیشرفت آستان مقدس امامزادگان باقریه(ع) گرفته شود که یکی از این موانع نیز ایجاد پمپ بنزین است.

وی تصریح کرد: احداث پمپ بنزین روی قبور امامزادگان سریع الاجابه دهن کجی به اعتقادات مردم است و علاوه بر آن نیز مشکلات امنیتی ایجاد می‌کند.  

راه اندازی بیمارستان محلی در شمال شهر بیرجند

رئیس دانشگاه علوم پزشکی بیرجند نیز در زمینه خدمات درمانی بیان کرد: خدمات درمانی شبانه روزی در شمال شهر بیرجند وجود ندارد و با توجه به پیگیری‌های انجام شده در سال گذشته مجوز ساخت و راه‌اندازی بیمارستان محلی در مهرشهر بیرجند از وزارت بهداشت دریافت شد.

محمد دهقانی فیروزآبادی گفت: زمین مورد نظر در خیابان 9 دی مهرشهر به دانشگاه علوم پزشکی بیرجند واگذار شده و این بیمارستان محلی با مساحت 2 هزار مترمربع احداث خواهد شد و برای تکمیل آن نیز نیاز به 8 تا 10 میلیارد تومان اعتبار است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی بیرجند افزود: شمال شهر دارای دو داروخانه در مهرشهر و جوادیه است و برای دادن مجوز داروخانه نیز هیچ محدودیتی وجود ندارد و در صورت داشتن متقاضی این مجوز داده خواهد شد.

زمین‌های واگذار شده  بلاتکلیف به ادارات پس گرفته می‌شود

مدیرکل راه و شهرسازی خراسان جنوبی نیز جمع مردم شمال شهر بیرجند گفت: خدمات در شمال شهر از قبیل زمین ورزشی برای جوانان پیش‌بینی شده که این زمین در مالکیت شهرداری است.

مهدی جعفری با اشاره به زمین‌های خالی در شمال شهر بیرجند تصریح کرد: این زمین‌ها که به ادارات مختلف واگذار شده و ساخت و ساز در آن صورت نگرفته دوباره پس گرفته می‌شود و در صورت نیاز نیز متناسب با نیازهای مردم تغییر کاربری داده خواهد شد.

وی افزود: 77 هکتار زمین در اراضی حاجی آباد برای صنوف آلاینده پیش‌بینی شده و بعد از ساخت و ساز توسط کاسب‌ها صنوف آلاینده از خیابان عدل و شمال شهر انتقال داده می‌شود.

مدیرکل راه و شهرسازی خراسان جنوبی با بیان اینکه برای آسفالت معابر در شمال شهر بیرجند طی سال جاری پیگیری می‌شود گفت: در انتهای خیابان مصطفی خمینی نیز عملیات اجرایی یک پایگاه خدمات اجتماعی در 300 مترزیربنا و با مبلغ یک میلیارد تومان آغاز و ظرف یک سال تحویل سازمان بهزیستی می‌شود.

جعفری بیان کرد: تسهیلاتی برای محلات جوادیه، موسی بن جعفر و کارگران داده می‌شود و ساخت و ساز در بافت‌های فرسوده این مناطق مبلغ 60 تا 100 میلیون تومان وام داده می‌شود که متقاضیان می‌توانند به اداره کل راه و شهرسازی استان مراجعه کنند.

انتقال خیابان شهید صیادشیرازی به شمال شهر نیاز به طرح جامع ترافیکی دارد 

شهردار بیرجند نیز در جمع مردم شمال شهر افزود: 26 محله در شمال شهر و 26 محله در جنوب شهر بیرجند وجود دارد و محلات شعبانیه، رجایی و کارگران نسبت به دیگران محلات شمال شهر بیرجند وضعیت مطلوبی دارند.

محمدعلی جاوید با بیان اینکه بی عدالتی و نابرابری از نظر حوزه‌های خدماتی بین جنوب شهر و شمال شهر وجود ندارد تصریح کرد: پارک جنگلی به مساحت 40 هکتار در محله معصومیه بیرجند طی یک سال آینده به بهره‌برداری می‌رسد و با بهره‌برداری آن نیز شبانه روز 2 هزار خانوار می‌توانند از ظرفیت این پارک استفاده کنند.

وی افزود: خیابان جمهوری اسلامی بخشی از هویت شهر است و مرکز تجاری و بازار شهر در آن واقع شده است بنابراین باید به این قسمت از شهر بیشتر پرداخته شود.

شهردار بیرجند بیان کرد: کل اعتبارات هزینه شده برای آیلندهای جنوب شهر بیرجند به اندازه چهارشنبه بازار در بلوار مسافر نبوده و سال گذشته سه میلیارد تومان برای احداث چهارشنبه بازار اختصاص یافته است.

اختصاص 15 میلیارد تومان برای احداث و تکمیل فرهنگسرا

جاوید با بیان اینکه سال گذشته هشت کیلومتر خطوط انتقال آب از پارک وحدت به شمال شهر بیرجند با هزینه سه میلیارد تومان انجام شده است گفت: با بازگشایی معبر فرزان نیز بلوار شعبانیه، خیابان الهیه و موسی بن جعفر به این معبر متصل شده و 12 میلیارد تومان در این بخش هزینه شده است.

وی با بیان اینکه در محدوده خیابان 9 دی نیز پارک و فضای سبز تا هفته آینده به بهره برداری می‌رسد اظهار داشت: کانال مهرشهر نیز به طول 2 کیلومتر و مساحت 7 هکتار عملیات فضای سبز آن انجام می‌‍‌شود.

شهردار بیرجند عنوان کرد: برای اجرای مناسبت‌های فرهنگی شهر نیز مبلغ 15 میلیارد تومان برای احداث و تکمیل فرهنگسرا اختصاص یافته تا یک یا دو سال آینده افتتاح شود.

جاوید گفت: انتقال خیابان شهید صیادشیرازی به شمال شهر بیرجند نیاز به طرح جامع ترافیکی دارد و طرح جامع تا چهار ماه آینده به شهرداری می‌رسد و  تا نبود این طرح نمی‌توان اقدامی انجام داد.

فضای ورزشی در شمال شهر یکی از مطالبات به حق  جوانان است

مدیرکل ورزش و جوانان خراسان جنوبی نیز در این دیدارهای مردمی بیان کرد: هیچ تفاوتی برای ارائه خدمات در شمال شهر و جنوب شهر بیرجند وجود ندارد و تعداد بسیاری از ورزشکاران و قهرمانان استان نیز از شمال شهر بیرجند هستند.

مهران سرپرست تصریح کرد: بیش از از 200 مکان ورزشی در جنوب شهر وجود دارد که بخشی مربوط به اداره کل ورزش و جوانان و بخشی نیز مربوط به سایر ادارات استان است و فضای ورزشی در شمال شهر نیز یکی از مطالبات به حق  جوانان این مناطق است.

وی با بیان اینکه عملیات اجرایی استخر از دو هفته گذشته آغاز شده و با تخصیص اعتبارات تا یک سال آینده به بهره‌برداری می‌رسد بیان کرد: توجه به شمال شهر بیرجند جز اولویت‌های اداره کل ورزش و جوانان استان است و احداث سالن ورزشی 2 هزار نفری در شمال شهر در دستور کار قرار دارد.

مدیرکل ورزش و جوانان خراسان جنوبی با بیان اینکه 5 هزار بلیط رایگان استخر در اختیار کانون‌های مساجد شمال شهر قرار می‌گیرد افزود: تا سال 1400 هیچ برنامه‌‌ای جز تکمیل پروژه‌های نیمه تمام در جنوب شهر نخواهیم داشت و چندین پروژه در شمال شهر تا پایان برنامه ششم احداث می‌شود.

 

انتهای پیام/ش

پربیننده‌ترین اخبار استانها
اخبار روز استانها
آخرین خبرهای روز
فلای تو دی
تبلیغات
همراه اول
رازی
شهر خبر
فونیکس
میهن
طبیعت
پاکسان
گوشتیران
رایتل
مادیران
triboon