به گزارش گروه بینالملل خبرگزاری تسنیم به نقل از خبرگزاری «تاس»، دفتر مطبوعاتی کاخ کرملین امروز اعلام کرد که سفر "ولادیمیر پوتین" رئیس جمهوری روسیه به فرانسه در نیمه دوم ماه آگوست انجام خواهد شد.
بر اساس این اطلاعات، فراهم سازی مقدمات این سفر که به دعوت رئیس جمهوری فرانسه صورت میگیرد، در حال انجام است.
پیش از این، امانوئل ماکرون اعلام کرد که در تاریخ 19 آگوست سال جاری (28 مرداد ماه) ولادیمیر پوتین همتای روسی خود را در بندر "برگانسون" (اقامتگاه تابستانی رئیس جمهوری فرانسه) به حضور می پذیرد.
ماکرون گفت: «من برای دیدار و گفتوگو با ولادیمیر پوتین آمادگی دارم و این دیدار چند هفته آینده، دقیقاً در تاریخ 19 ماه آگوست در بندر برگانسون برگزار خواهد شد.»
پیش از این رئیس جمهوری فرانسه اعلام کرده بود که قصد دارد بزودی در مذاکراتی با حسن روحانی-رئیس جمهوری ایران، ولادیمیر پوتین- رئیس جمهوری روسیه و دونالد ترامپ-رئیس جمهوری آمریکا مسائل پیرامون برنامه جامع اقدام مشترک (برجام) را به طور دقیق مورد بررسی قرار دهد تا از وخامت اوضاع کنونی در منطقه خلیج فارس جلوگیری کند.
انتهای پیام/