صدور مجوز راه‌اندازی مراکز پیش‌دبستانی در مناطق روستایی و عشایری لرستان تسهیل شد


صدور مجوز راه‌اندازی مراکز پیش‌دبستانی در مناطق روستایی و عشایری لرستان تسهیل شد

مدیرکل آموزش و پرورش لرستان با اشاره به تسهیل صدور مجوز راه‌اندازی مراکز پیش‌دبستانی در مناطق روستایی و عشایری لرستان گفت: ۶۶۴ کلاس پیش‌دبستانی با ظرفیت هزار و ۶۹۷ نفر نوآموز در مراکز روستایی و عشایری استان دایر است.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از خرم‌آباد، رضا زینی‌وند مقدم امروز در نخستین جشنواره خلاقیت معلمان و مدیران ابتدایی استان لرستان که در سالن همایش پردیس علامه طباطبایی دانشگاه فرهنگیان خرم‌آباد برگزار شد، اظهار داشت: در استان لرستان نگاه ویژه‌ای به دوره آموزش ابتدایی معطوف شده است و به همین دلیل جشنواره خلاقیت برگزار شد. 

وی با بیان اینکه در بحث آموزش و پرورش دو موضوع جامعه‌پذیری و خلاقیت از اهمیت بالایی برخوردار است افزود: جامعه‌پذیر بودن یعنی اینکه یک فرد با ارزش‌ها، گرایش‌ها، انگیزه‌ها، رفتارها و اندیشه‌های متفاوت بتواند با محدود کردن نگرش‌های خود با نظم حاکم بر جامعه خود را منطبق کند و با رعایت حقوق دیگران در کنار آن‌ها زندگی مسالمت‌آمیزی داشته باشد. 

مدیرکل آموزش و پرورش لرستان به مقوله مهم خلاقیت در نظام تعلیم و تربیت اشاره  و عنوان کرد: معلمی که می‌خواهد همانند گذشته به روش سنتی و ارائه دروس به صورت حافظه‌محور، تئوری و بدون مشارکت دانش‌آموزان بپردازد و معتقد به تکالیف سنگین، سخت و پرسش‌های بی‌روح و در نهایت آزمون‌های تکراری است، نمی‌تواند پاسخگوی نیازهای کودکان و نوجوانان جامعه امروز ما باشد. 

وی با تاکید به اینکه جهان امروز نیازمند انسان‌های خلاق، مبتکر و پرسش‌گر است، تصریح کرد: خلاقیت به معنای تولید ایده نو و فرآورده‌های جدید است که جامعه باید بتواند با بهره‌گیری از آن‌ها مسیر کمال، سعادت و تعالی خود را طی کند. 

زینی‌وند مقدم با بیان اینکه تمام افرادی که در جامعه دارای اندیشه برتر بودند مدیون معلمان و مربی خود هستند، گفت: یکی از اهداف مهم جشنواره خلاقیت نیز شکوفایی استعداد و خلاقیت دانش‌آموزان و معلمان مدیران است. 

وی تصریح کرد: اساس تحول، توسعه و پیشرفت جامعه آموزش و پرورش است و از طرف دیگر پایه‌ریزی این توسعه و پیشرفت در دوره تحصیلی ابتدایی شکل می‌گیرد. 

مدیرکل آموزش و پرورش لرستان با یادآوری اینکه سند تحول بنیادین نگاه ویژه‌ای به دوره ابتدایی و پیش‌دبستانی دارد، گفت: در همین راستا اداره کل آموزش و پرورش لرستان اقدامات موثری را در سه محور توسعه کمی، توسعه کیفی و مدیریت یکپارچه در دوره ابتدایی و پیش‌دبستانی انجام داده است. 

وی از رشد 6.4 درصدی نرخ پوشش دوره پیش‌دبستانی در استان خبر داد و اظهارداشت: نرخ پوشش دوره پیش‌دبستانی استان لرستان در سال 98 به 77.4 درصد رسیده است. 

زینی‌وند مقدم تسهیل صدور مراکز پیش‌دبستانی در مناطق روستایی و عشایری را از دیگر اقدامات این اداره کل دانست و افزود: 664 کلاس پیش‌دبستانی با ظرفیت هزار و 697 نفر نوآموز در مراکز روستایی و عشایری استان دایر است و همچنین در سال گذشته با مشارکت مردم تعدادی مرکز پیش‌دبستانی دولتی در کلاس‌های اجاره‌ای در مناطق حاشیه‌نشین شهرهای استان راه‌اندازی شد. 

وی با اشاره به توسعه کیفی مدارس ابتدایی استان عنوان کرد: هویت ملی و اسلامی کودکان در مدارس جدی گرفته می‌شود. علی‌رغم تنگناهای مالی توانمندسازی نیروهای انسانی در راستای بهبود کیفیت آموزش در دوره ابتدایی مورد توجه قرار گرفته به طوری که کلاس‌های توانمندسازی برای دو هزار 600 معلم برگزار شد. 

مدیرکل آموزش و پرورش لرستان قرار گرفتن هزار و 222 معلم کم‌تجربه در کنار معلمان باتجربه را یکی دیگر از اقدامات این نهاد آموزشی دانست و گفت: دوره‌های آموزشی معلمان چندپایه و مجریان برنامه آموزش تلفیقی فراگیر برگزار شد. 

وی با تاکید بر تلاش‌های فراوان جهت اجرای طرح انسداد مبادی بی‌سوادی تصریح کرد: تلاش‌های زیادی برای شناسایی دانش‌آموزان لازم‌التعلیم و کودکان کار استان صورت گرفت که با تحت پوشش قرار دادن این کودکان نرخ پوشش تحصیلی دوره ابتدایی در استان لرستان امسال به 98.49 درصد رسید.

انتهای پیام/

پربیننده‌ترین اخبار استانها
اخبار روز استانها
آخرین خبرهای روز
فلای تو دی
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
او پارک
پاکسان
میهن
گوشتیران
triboon