پولادگر: پس از موافقت شورای برون مرزی در مسابقات میکس شرکت می‌کنیم/ با مسدود شدن حساب‌های فدراسیون دچار مشکل خواهیم شد


پولادگر: پس از موافقت شورای برون مرزی در مسابقات میکس شرکت می‌کنیم/ با مسدود شدن حساب‌های فدراسیون دچار مشکل خواهیم شد

رئیس فدراسیون تکواندو گفت: فکر نمی‌کنم شرکت در مسابقات میکس مشکل شرعی داشته باشد اما پس از موافقت شورای برون مرزی در مسابقات شرکت می‌کنیم.

به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری تسنیم، روز گذشته اخباری از مسدود شدن حساب‌های چند فدراسیون از جمله تکواندو به دلیل مشکلات مالیاتی منتشر شد.  اتفاقی که قطعا در سال کسب سهمیه المپیک می‌تواند برای رشته‌های المپیکی ما شرایط را سخت‌تر کند.

سیدمحمد پولادگر، رئیس فدراسیون تکواندو که عصر روز گذشته میزبان وزیر ورزش، رئیس کمیته المپیک و برخی از مسئولان ورزش کشور بود، در خصوص این مشکلات و همچنان دستاوردهای تیم‌های پایه و شرایط کسب سهمیه المپیک با خبرنگار ورزشی خبرگزاری تسنیم به گفت‌و‌گو نشست که در زیر می‌خوانید.

تسنیم: شنیده می‌شود حساب‌های مالی برخی فدراسیون‌ها از جمله فدراسیون تکواندو به دلیل مشکلات مالی مسدود شده است؟

ما تابع قانون هستیم، اما با این اتفاق دچار مشکل خواهیم شد و امیدوارم وزارتخانه در سال قبل از المپیک این مشکلات را برای فدراسیون‌ها از جمله فدراسیون‌های المپیکی مرتفع کند تا روال کارها انجام شود.

تسنیم: زمان حضور صالحی امیری در وزارت ارشاد، با رایزنی ایشان برخی نهادهای فرهنگی از پرداخت مالیات معاف شدند. این کار را نمی‌شود در ورزش نیز اجرایی کرد؟

حتما می‌شود این کار را در ورزش نیز انجام داد. صالحی امیری در وزارت ارشاد اتفاقی که نبود را ایجاد کرد، اما در ورزش این مسئله وجود داشت، اما حالا از بین رفته است.

تسنیم: فدراسیون تکواندو در سالیان گذشته مالیات پرداخت می‌کرد؟

ما هیچ وقت غیر از مالیات تکلیفی که شامل مالیات بر حقوق است، مالیات بر درآمد پرداخت نمی‌کردیم و همیشه از این قصه معاف بودیم. این یعنی چیزی که وجود داشت دیگر وجود ندارد و امیدوارم این مشکل نیز مرتفع شود. هنوز هماهنگی برای این مشکل ساماندهی نشده است، البته گفته شده است که وزیر ورزش با وزیر مربوطه در گذشته صحبت کرده بودند که این موضوع را به تاخیر انداخته بود، اما در حال حاضر به مرحله اجرا رسیده است.

تسنیم: در خصوص برگزاری رقابت‌های میکس تیمی در مسابقات جام جهانی و حضور تیم کشورمان در مسابقات جام‌جهانی توضیح می‌دهید؟

این مسابقات دو سال است که برگزار می‌شود و قرار است در این دوره به نمایندگی از ایران تیم دانشگاه آزاد در مسابقات جام‌جهانی حضور داشته باشد. طبق اطلاع ما فدراسیون جهانی تکواندو قصد دارد دو رده مدالی را  به المپیک اضافه کند. یک رده مسابقات تیمی است که در سالیان اخیر به شکلی جذاب و پربیننده برگزار شده است و دیگری نیز مسابقات میکس تیمی است. همانطور که گفتم مسابقات میکس تیمی در سالیان گذشته نیز برگزار شد و امسال اعلام شد قرار است به صورت آزمایشی در المپیک توکیو نیز برگزار شود و دو تیم فینالیست جام‌جهانی مجوز حضور در مسابقات المپیک را کسب کنند.

تسنیم: شرایط برگزاری مسابقات میکس تیمی چگونه است؟

در مسابقات این بخش دو بازیکن دختر و  دو بازیکن پسر ترکیب یک تیم را تشکیل می‌دهند و اصلا اینگونه نیست که خانوم و آقایان با هم بازی کنند. بانوان با بانوان مبارزه می‌کنند و مردان نیز به مصاف هم می‌روند. فکر نمی‌کنم با این شرایط مشکل شرعی نیز وجود داشته باشد، اما قطعا پس از طرح حضور در شورای برون مرزی این اعزام را انجام می‌دهیم. این یک فرصت برای کشور ما است تا در رشته‌ای که همواره در تمامی ادوار المپیک صاحب مدال بوده است، فرصت جدیدی را ایجاد کنیم. 

تسنیم: بعد از عدم حضور میرهاشم حسینی در مسابقات جهانی به خاطر کارشکنی انگلیسی‌ها، قرار بود فدراسیون جهانی در این خصوص تصمیم‌گیری کند. اتفاق جدیدی در این خصوص افتاده است؟

هنوز متاسفانه فدراسیون جهانی به ما جوابی نداده است، اما ما پیگیر این موضوع هستیم. آخرین اتفاق در این خصوص، دیدار دکتر صالحی امیری با دکتر چو در لوزان سوئیس بود. در این دیدار رئیس فدراسیون جهانی قول داده بود اتفاقات خوبی در این خصوص بیفتد.

تسنیم: شما از حضور نسل طلایی دختران در تکواندو صحبت کرده بودید. با قهرمانی تیم‌های نوجوانان و نونهالان در مسابقات قهرمانی آسیا به نظر می‌رسد اتفاقات خوبی در انتظار آینده تکواندو ایران خواهد بود؟

خدا را بابت قهرمانی تیم‌های پایه در مسابقات اخیر شکر می‌کنم و مصداق صحبت‌های من نیز دستاورد تیم‌های پایه بود. در رشته تکواندو کسب مدال در آسیا از مسابقات جهانی سخت‌تر است . دلیل این موضوع نیز ضمن حضور بهترین‌های تکواندو جهان در آسیا، به خاطر حساسیت‌ها موجود در این قاره و بخشی نیز به دلیل داوری‌های ضعیف است. داوران آسیا هنوز نسبت به داوران جهانی برای رسیدن به مرز بی‌طرفی کار دارند و خیلی تحت تاثیر هستند. نشانه سخت‌تر بودن کسب قهرمانی در آسیا نیز این است که ما در رده نوجوانان با وجود قهرمانی در دو دوره مسابقات جهانی، بعد از 10 دوره برگزاری به مقام قهرمانی رسیدیم.

تسنیم: دلیل عدم انتخاب مربیان ایرانی به عنوان بهترین مربیان مسابقات با وجود قهرمانی مقتدرانه در هر دو رده سنی چه چیزی بود؟

این یکی از ویژگی‌های آسیا است. در مسابقات جهانی رسم است که همیشه مربی تیم قهرمان به عنوان مربی برتر انتخاب شود، اما در آسیا ملاحظاتی در این خصوص وجود دارد. به ما گفتند اجازه بدهید با توجه به اینکه شما به تمامی عناوین این مسابقات دست یافتید، کاپ بهترین مربی را به میزبان بدهیم. حتی من گفتم تعداد مدال‌های پسران ما بیشتر بوده است و هر 10 ورزشکار ما به مدال رسیدند که آنها گفتند تیم دختران اردن دستاوردی نداشته است، اما در بخش پسران یک مدال طلا کسب کرده است. همین ملاحظات و شرایط خاص کار را سخت می‌کند و در این دشواری با وجود عدم بهره‌گیری از امتیاز خاص دیگر حوزه‌های ورزش، تمام بچه‌های ما در 5 رده پاراتکواندو، نونهالان و نوجوانان دختر و پسر به مقام قهرمانی دست یافتند.

 

تسنیم: شرایط ما برای کسب سهمیه المپیک 2020 توکیو چگونه است؟

کسب سهمیه از دوره گذشته مسابقات المپیک تغییر و کار را سخت‌تر کرده است. در این راه دشمنی و خباثت دولت انگلیس کار ما را نیز سخت‌تر کرد. بارها گفتم اما باز هم می‌خواهم به یاد مردم بیاورم که دولت انگلیس نصف تیم ما را که در رنکینگ سیستم از پتانسیل بالاتری برخوردار بودند، دچار مشکل کرد. قطعا این موضوع نیز اتفاقی نبود و انگلیسی‌ها در راه صدور ویزای مردانی، هادی‌پور و حسینی به علاوه عرفان ناظمی مشکل ایجاد کردند. همیشه کسانی مانند انگلیسی‌ها که ذهن خبیث دارند یک نکته برای اینکه مطلق حرفی زده نشود باقی می‌گذارند. آنها در کنار مردانی، هادی‌پور و حسینی، نام ناظمی را نیز قرار دادند تا ما اعتراضی نکنیم. به برخی بچه‌ها دیرتر ویزا دادند که ما نتوانیم حرفی بزنیم و تنها برای دو نفر ویزا صادر نکردند. در حالی که صدور ویزا به سایر نفرات ما نیز با صادر نشدن فرقی نمی‌کرد و آنها پتانسیل و توانایی ما را تقلیل دادند. همه این اتفاقات پلیدی و خباثت کشور میزبان را نشان داد.

تسنیم: پس همچنان اعتقاد دارید که اتفاقات مسابقات جهانی ضربه سنگینی به ما وارد کرد؟

ما در سالی قرار داریم که مسابقات جهانی بهترین و طلایی‌ترین فرصت ما بود. اینکه در آینده چه اتفاقی بیفتد را نمی‌دانم، اما امیدوارم منصفانه این حق پایمال شده ما را فدراسیون جهانی احیا کند. رویدادهای پیش‌رو، شرایط اقتصادی خاص و همچنین مشکلات مالی که با مسدود شدن دو حساب ما ایجاد شده است را در کنار هم قرار بدهیم سختی سال قبل از المپیک را در مرحله کسب سهمیه می‌بینیم و این سختی چندین برابر دوره‌های گذشته است. امیدوارم خدا کمک کند تا با همت، غیرت و انگیزه بچه‌ها که روز به روز بالاتر می‌رود آنچه حق ایران است را کسب کنیم و یک حضور ارزشمند و مقتدرانه در المپیک توکیو داشته باشیم.

تسنیم: با توجه به این شرایط همچنان مانند دوره‌های گذشته می‌توان امیدوار به درخشش تکواندو در توکیو بود؟

قطعا به مدال المپیک فکر می‌کنم و این به خاطر ایمان به جوانان ایرانی و کشورم است. از همه مهتر به قدرت لایزال الهی ایمان دارم و بارها مشاهده کردیم که در مشکلات و مسائل جایی که خدا اراده کرده است چه اتفاقاتی افتاده است. وقتی به خدا ایمان داشته باشیم و وقتی بدانیم خدا اراده کرده است که امتی نمونه برای پاسداری از دینش باشیم هیچ وقت ناامید نخواهیم شد. شاید فضای عمومی کشور عملکرد ضعیف بعضی از مدیران نظام را پای انقلاب و دین ما بنویسد که غلط است. پاسداران و شاخصان دین و انقلاب ما انسان‌های بزرگی هستند که برای حفظ و پایداری از دین و کشور نه تنها از بیت المال سواستفاده نکردند بلکه جان  خود که ارزشمندترین دارایی‌شان بود را مخلصانه ایثار کردند. همیشه به بچه‌ها گقتم بدهکار این خاک و مردم هستیم که با تمام وجود پای دین و انقلاب خود ایستادند. با این نگاه، بچه‌ها این توانایی را دارند که نماینده شایسته‌ای برای ایران باشند، هرچند تکلیف ما ادای وظیفه است و نتیجه را به خدا واگذار می‌کنیم. این موضوع مرام ما است و هنوز نیز به آن پایبند هستیم.


انتهای پیام/

 

واژه های کاربردی مرتبط
واژه های کاربردی مرتبط
پربیننده‌ترین اخبار ورزشی
اخبار روز ورزشی
آخرین خبرهای روز
فلای تو دی
تبلیغات
همراه اول
رازی
شهر خبر
فونیکس
میهن
طبیعت
پاکسان
گوشتیران
رایتل
مادیران
triboon