میانگین رشد اعتبارات استان مرکزی ۱۱ درصد بوده است


میانگین رشد اعتبارات استان مرکزی 11 درصد بوده است

نماینده مردم اراک، خنداب و کمیجان در مجلس شورای اسلامی گفت: میانگین رشد اعتبارات استان مرکزی ۱۱ درصد بوده است.

به‌گزارش خبرگزاری تسنیم از خنداب، علی‌اکبر کریمی عصر امروز در کمیته برنامه‌ریزی شهرستان خنداب با اشاره به توزیع اعتبارات اظهار داشت: خوشبختانه امسال، در توزیع کلی اعتبارات سهم اعتبار مناسب‌تری نسبت به سال گذشته به شهرستان خنداب تخصیص پیدا کرده است، میانگین رشد اعتبارات استان مرکزی 11 درصد بوده است اما رشد اعتبارات شهرستان خنداب بیش از 22 درصد است.

وی افزود: این افزایش اعتبارات نشان‌دهنده تلاش مضاعف و عنایت مضاعف مدیریت کلان استان مرکزی به ظرفیت‌های خوب به این شهرستان است، یکی از ویژگی‌های بارز در بودجه امسال افزایش زیاد سهم بودجه مربوط به قانون توسعه توازن در ترکیب بودجه شهرستان‌ها و استانها است، شهرستانی مثل خنداب نیز حدود 40 درصد از کل اعتبارات آن از این محل است.

نماینده مردم اراک، خنداب و کمیجان در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: سهم اعتبارات تملک ‌دارایی سرمایه‌ای کاهش پیدا کرده است و حدود11.5 درصد است.

کریمی بیان کرد: باید در چارچوب ضوابطی که برای توزیع این اعتبارات مشخص شده است عمل کرد زیرا هر کدام الزامات لازم به خود را دارند، کمیته برنامه‌ریزی نیز موظف است در این چهارچوب و با رعایت این الزامات اعتبارات را توزیع کند.

وی عنوان کرد: با توجه به این که مجموع فعالیت‌های صنعتی در شهرستان خنداب ضعیف است درآمدی که از این محل به شهردار و دهیاری‌های شهرستان خنداب می‌رسد به لحاظ حجم جمعتی که سهم‌بندی می‌شود و مجموع منابع حاصل از این محل قابل توجه نیست.

نماینده مردم اراک، خنداب و کمیجان در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: در بحث تقویت زیرساخت‌های دهیاری‌ها با استفاده از منابع خود باید در بخش‌های مختلف از جمله، طرح‌های هادی، شبکه آب شرب، فضاهای ورزشی، راه و سایر موارد که سبب آبادانی روستاها می‌شود اقدامات مناسبی انجام داد، یکی از مسائل مهم در توزیع اعتبارات در شرایطی که در آن قرار داریم بحث توزیع آب است که می‌توان در این زمینه در بخش‌های مختلف احیا و لایه‌روبی قنوات را انجام داد.

کریمی اضافه کرد: با احیای قنوات فشار کمتری به چاه‌های آب می‌آید و سبب می‌شود ذخیره‌ای برای آینده شهرستان خنداب وجود داشته باشد، دربحث راه نیز در رابطه با راه اصلی شهرستان خنداب تلاش‌های زیادی در طول چند سال اخیر انجام شده است.

وی ادامه داد: متاسفانه در گذشته تصادفات زیادی در راه اصلی شهرستان خنداب اتفاق می‌افتاد که با به‌سازی این راه شرایط مناسب‌تری نسبت به گذشته پیدا کرده است ولی همچنان تکمیل نشده است، خط کشی‌ علائم، ایمن سازی و سایر موارد ان باید مرتفع شود.

نماینده مردم اراک، خنداب و کمیجان در مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: راه رفت‌و امد تعداد زیادی از روستاها راه جاده غرب رودخانه غره‌چای است که سعی شده برای این مسیر اعتبار دریافت شود که امسال در این راستا اعتباری پیش‌بینی شده است.

کریمی بیان کرد: در بحث طرح‌های هادی مبالغ نسبتا خوبی برای تعداد قابل توجهی از روستاهای شهرستان پیش‌بینی شده است که بخشی از  آن برای تکمیل طرح‌های هادی و بخش دیگر برای طرح‌های هادی جدید تخصیص داده شده است.

وی افزود: در بحث بازنگری طرح‎‌های هادی باید بازنگری در آن در سریع‌ترین زمان انجام شود تا مردم بتوانند از فضای توسعه‌یافته برای ساخت‌وسازهای قانونی در درون طرح‌های هادی استفاده کنند.

نماینده مردم اراک، خنداب و کمیجان در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: در بحث ورزش که نیاز جدی شهرستان خنداب است، اقدامات خوبی در طول سال‌های گذشته انجام شده است، بهره‌برداری از زمین چمن ورزشی در خنداب و سالن سرپوشیده بانوان یکی از این اقدامات است.

کریمی بیان کرد: امسال با اعتبار660 میلیون تومان دو پروژه اصلی و مهم بحث زمین چمن جاورسیان که باید دنبال شود، تکمیل سالن ورزشی دهچال نیز باید در دستور کار قرارگیرد.

وی عنوان کرد: در تعدادی از روستاها برای نوسازی مدارس باتوجه به نیاز آنها برای بازسازی و نوسازی اعتبار پیش بینی شده است، در بحث جهاد کشاورزی با توجه به این که اقتصاد شهرستان مبتنی بر کشاورزی است باید اقدامات موثری انجام شود.

نماینده مردم اراک، خنداب و کمیجان در مجلس شورای اسلامی خاطر نشان کرد: ما نباید به این مبلغ اختصاص پیدا کرده به شهرستان قانع باشیم و باید مدیران تلاش کنند از محل ادارات کل خود از منابع ملی برای رفع مشکلات و نیازهای شهرستان استفاده کنند.

کریمی اضافه کرد: در بحث طرح هادی یک میلیارد و 462 میلیون تومان مبلغ اعتبار پیشنهادی برای خنداب پیشنهاد شده تا به تصویب برسد، در بحث سیل 1.5 میلیارد تومان برای سه شهرستان اراک، خنداب و کمیجان دریافت شد که مقدار قابل توجهی از آن برای شهرستان خنداب درنظر گرفته شد.

وی بیان کرد: با وجود همه تلاش‌های ما در مجلس عمده‌ترین سهم به اعتبارات ملی تخصیص پیدا کرده است، اعتبارات ملی نیز در سطح کشور توزیع می‌شود که جذب آن نیازمند تلاش از سوی شهرستان‌ها و استان است، ظرفیت‌های دیگری نیز در قانون بودجه امسال دیده شده که از جمله آن تبصره 18 است که فرایند استفاده از منابع آن عوض شده است و در بخش‌های کشاورزی و صنعت طرح‌های اشتغالزا از این محل تامین اعتبار می‌شوند که اولویت نخست در این رابطه احداث گلخانه‌ها است.

انتهای پیام/ش

پربیننده‌ترین اخبار استانها
اخبار روز استانها
آخرین خبرهای روز
فلای تو دی
تبلیغات
همراه اول
رازی
شهر خبر
فونیکس
میهن
طبیعت
گوشتیران
رایتل
مادیران
triboon