متخصصان واقعی طب سنتی در خراسان رضوی کمتر از انگشتان دست هستند

متخصصان واقعی طب سنتی در خراسان رضوی کمتر از انگشتان دست هستند

رئیس دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: تنها چند متخصص طب سنتی در خراسان رضوی وجود دارد که تعداد آنها به انگشتان دست نمی‌رسد و سایر طبیبان سنتی بدون مجوز فعال هستند.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از مشهدمقدس، محمدرضا دارابی ظهر امروز در نشستی خبری در محل ساختمان قرشی علوم پزشکی مشهد اظهار داشت: امروزه با توجه به فعالیت در شبکه‌های اجتماعی، امور و فعالیت‌های هر ارگانی سخت شده و عموم مردم نیز در انتخاب یک اصل و اساس دچار سردرگمی شدند، در این زمینه خبرنگاران کمک شایانی دارند و رسالت سنگین خود را اجرا می‌کنند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی مشهد خاطرنشان کرد: وظیفه خبرنگاران آگاه‌سازی عموم در ارتباط با وقایع موجود در جامعه است، این شغل بسیار خطیر بوده و در صورت بروز یک خطای کوچک عواقب نامطلوبی را در جامعه شاهد خواهیم بود، در حوزه سلامت سود و منفعت بسیاری وجود دارد چرا که تمامی ما حاضریم برای سلامتی تمام زندگی‌مان را بفروشیم.

وی تصریح کرد: امروزه بسیاری از افراد خود را کارشناس حوزه سلامت می‌دانند، این در حالی است که هیچ تخصصی در این زمینه ندارند و تنها خالی کردن جیب مردم را یاد دارند، دانشگاه علوم پزشکی در بسیاری از مناطق فعال است، برخی از مراکز مجوزهای مربوطه را دریافت می‌کنند اما برخی علاوه بر امور مربوط به خود، خود را مجاز به انجام امور دیگری که در آن تخصص ندارد می‌داند.

دارابی ادامه داد: افرادی نیز هیچ تخصصی در هیچ زمینه‌ای ندارند اما در حال فعالیت هستند، این افراد نباید در این زمینه فعال باشند، تنها چند متخصص طب سنتی در خراسان رضوی وجود دارد که تعداد آنها به انگشتان دست نمی‌رسد، سایر طبیبان سنتی بدون مجوز فعال هستند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی مشهد عنوان کرد: نقش بی بدیل رسانه‌ها در آگاهی مردم بسیار تآثیرگذار است، این افراد باید فعالیت‌های داخل مراکز بهداشتی درمانی و سایر این حوزه‌ها را اطلاع رسانی کنند تا عموم نیز برای انجام امور مختلف به محل مربوط به آن مراجعه کنند، در صورت اختصاص دادن کمی از اخبار به حوزه سلامت از سوی خبرنگاران، می‌توان شرایط بهتری را در جامعه مشاهده کرد.

وی اذعان داشت: خبرنگار باید اصل صداقت را در دستور کار خود قرار دهد، در صورت مخالف بودن خط مشی یک سازمان با قوانین خبرگزاری نباید دست به اقدامات نامناسب زد و اخبار را تغییر داد، علاوه بر موارد مذکور خبرنگاران باید نواقص را به سازمان مربوطه اطلاع رسانی کنند.

وی گفت: رسانه‌ها بسیار بهتر از هر سازمانی می‌توانند امر اطلاع رسانی را ادا کنند، چرا که ارزش‌ها را بسیار بهتر درک می‌کنند، علاوه بر آن خبرگزاری‌ها بهتر از سازمان‌ها می‌توانند از بروز تخلفات جلوگیری کنند، امید است دانشگاه علوم پزشکی بتواند امور خود را به همین نحو ادامه دهد.

بحرینی معاون توسعه دانشگاه علوم پزشکی مشهد نیز در این نشست اظهار داشت: بسیاری از خبرنگاران برای رساندن خبر حق در نقطه به نقطه کره خاکی جان خود را از دست دادند و در این راه به شهادت رسیدند، این قشر تاکنون رسالت خود را انجام دادند.

وی ادامه داد: از شرایط مالی و اقتصادی در سطح کشور خبر داریم، در سال 97 حدود 70 تا 80 میلیارد تومان کمتر از سال پیش از آن در بخش سلامت هزینه شده است، در گذشته کالاهای مورد نیاز خریداری می‌شد اما در حال حاضر این کالاها را از انبار بیرون آوردیم، یکی از دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی مشهد دستگاه مورد لازم کارکنان حوزه سلامت را در یکی از انبارها مشاهده می‌کند و پس از برطرف سازی نقص آن، از این دستگاه استفاده شده و برای خرید آن هزینه نشده است.

معاون توسعه دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: سعی بر جلوگیری از اسراف داشتیم، البته تمامی موارد لازم در اختیار همکاران قرار دارد اما در بسیاری از بخش‌ها صرفه‌جویی داشتیم، مصارف کنترل شده‌اند و هزینه مربوط به قبوض از گذشته کاهش یافته‌اند، رقم‌های قابل توجهی در حوزه سلامت کاهش یافته است.

وی خاطرنشان کرد: تعداد قابل توجهی از پروژه‌های موجود در مشهد تکمیل شده است، پروژه‌های مختلفی با وجود سنگین بودن آنها با تلاش فراوان مسئولان انجام شده و از وقفه افتادن در آنها جلوگیری شده است.

انتهای پیام/ح

پربیننده‌ترین اخبار استانها
اخبار روز استانها
آخرین خبرهای روز
فلای تو دی
تبلیغات
همراه اول
رازی
شهر خبر
فونیکس
میهن
طبیعت
گوشتیران
رایتل
مادیران
triboon