۷۰ درصد ناوگان فرسوده حمل و نقل استان مرکزی باید از چرخه خارج شود


70 درصد ناوگان فرسوده حمل و نقل استان مرکزی باید از چرخه خارج شود

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان مرکزی با بیان اینکه تصادفات جاده‌ای در استان مرکزی ۱۴ درصد کاهش یافت گفت: ۷۰ درصد ناوگان حمل و نقل استان مرکزی به سبب فرسودگی باید از چرخه فعالیت خارج شود.

به‌گزارش خبرگزاری تسنیم از اراک، علی زندی‌فر ظهر امروز در نشست با اصحاب رسانه با اشاره به اقدامات انجام‌شده در راستای روشنایی راه‌ها به منظور کمک به ایمن‌سازی اظهار داشت: در استان مرکزی اقدامات خوبی در راستای روشنایی محورهای مواصلاتی انجام شده که با 310 کیلومتر روشنایی جزو سه استان برتر کشور در این زمینه هستیم، درحالی که روشنایی از الزامات ایمنی نبوده اما در راستای افزایش ایمنی موثر است.

وی افزود: خوشبختانه با اقدامات انجام شده در حوزه راه‌ها از جمله روشنایی 14 تقاطع پرتصادف شاهد کاهش 10 درصدی تصادفات در 4 ماهه امسال نسبت به مدت مشابه در سال گذشته بودیم.

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان مرکزی با اشاره به در دست احداث بودن 7 زیرگذر در سطح استان تصریح کرد: زیرگذر حاجی‌آباد تا یک ماه آینده افتتاح می‌شود.

زندی‌فر بیان کرد: تقاطع راهجرد از جمله پروژه‌های در دست اقدام راهداری است که در هفته دولت کلنگ‌زنی می‌شود، طرح تقاطع مهرآباد هم تهیه و بعد از تایید در شورای مربوطه با امکانات امانی اصلاح می‌شود.

وی ادامه داد: از دیگر اقدامات در راستای ایمن‌سازی راه‌ها می‌توان به تعریض محور رباط‌میل تا گردنه سیبک اشاره کرد که به اندازه بیش از یک باند و به صورت امانی درحال انجام بوده و بنا داریم که این پروژه را تا قبل از فصل پاییز به اتمام برسانیم.

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان مرکزی با اشاره به پرحادثه بودن ورودی و خروجی خانه‌میران عنوان کرد: خروجی خانه میران از نقاط پرحادثه بوده که اصلاح می‌شود.

زندی‌فر با اشاره به دیگر اقدامات در حوزه ایمن‌سازی راه‌ها گفت: اصلاح شیب‌های شیروانی در راستای ایمن‌سازی راه‌ها در سراسر استان درحال انجام بوده و در محور ساوه-تهران به سبب حساسیتی که دارد دو تیم مشغول به کار هستند، درمحور دلیجان به سلفچگان و دلیجان به اصفهان هم تیم‌هایی مشغول به کار هستند.

وی درخصوص نوسازی ناوگان حمل و نقل افزود: کارگروهی در مرکز در بحث نوسازی ناوگان فعال بوده و بنا دارند که با اعطای وام‌های زیر 10 درصد به رانندگان برای نوسازی ناوگان کمک کنیم، میانگین سن ناوگان استان بالای 20 سال بوده که طبق سن فرسودگی می‌توان گفت 70 درصد ناوگان باید از چرخه فعالیت خارج شوند.

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان مرکزی با اشاره به خسارت سیل فروردین‌ماه امسال به راه‌های استان تصریح کرد: طبق برآورد انجام‌شده میزان خسارت ناشی از سیل به راه‌های استان 72 میلیارد تومان بوده که در فاز نخست 14 میلیارد  تومان از محل بودجه ملی و 14 میلیارد و 200 میلیون تومان هم از محل بودجه‌های استانی برای جبران خسارت اختصاص داده‌اند.

زندی‌فر بیان کرد: به دنبال وقوع سیل بسیاری از راه‌های استان به‌ویژه در محورهای دلیجان(قالهر) و کمیجان(چهرقان، آمره و سلوک‌لو) آسیب دیدند و در تفرش خرابی‌های بسیاری را به همراه داشت به طوری که بیش از 10 محور روستایی را آب برده است.

وی ادامه داد: درنتیجه اقدامات بسیاری را در راستای جبران خسارت ناشی از سیل داشتیم و در منطقه خنداب، کمیجان و تفرش به منظور بازسازی جاده‌های بین مزارع که در حوزه وظایف راهداری نبوده به صورت فی‌ سبیل‌‌الله کمک کرده‌ایم.

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان مرکزی با اشاره به وضعیت توزیع لاستیک در استان هم عنوان کرد: در بحث توزیع لاستیک جزو سه استان برتر کشور هستیم که خوشبختانه مشکل خاصی را در این حوزه نداشتیم و عامل‌های توزیع همکاری خوبی را داشتند.

زندی‌فر در ارتباط با مطالبات رانندگان هم گفت: با پیگیری‌ها و اقدامات انجام‌شده نزدیک به 75 تا 80 درصد مطالبات کامیون‌داران برطرف شده و مابقی هم از مواردی است که باید در سطح کلان پیگیری شود.

وی افزود: اجرای سامانه تن بر کیلومتر هم از جمله اقدامات خوبی بود که در سطح استان انجام و مرتبا درحال به روزرسانی است.

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان مرکزی تصریح کرد: در بحث آموزش و فرهنگ ترافیک هم آموزش‌های لازم طبق تفاهمنامه منعقدشده با آموزش و پرورش در 25 مدرسه ارائه شد و در محدوده 8 مدرسه که در معرض خطر بودند اقدامات ایمن‌سازی انجام شد همچنین توزیع 500 کلاه ایمنی برای موتورسواران و ارائه آموزش به راکبان موتورسیکلت‌ها، رانندگان وانت‌بارها و عابران پیاده از دیگر اقدامات در حوزه ایمنی بوده است.

زندی‌فر بیان کرد: در زمینه ترافیکی نوروز امسال جزو 4 استان برتر کشور بودیم، روزانه در شرایط معمولی 550 و در شرایطی مانند ایام پایانی فصل تابستان تا یک میلیون وسیله نقلیه هم از محورهای استان عبور می‌کند و تردد بالایی را در محورها شاهد هستیم و معمولا سالانه 15 تا 20 درصد افزایش ترافیک را داریم.

وی ادامه داد: ترافیک وسایل نقلیه سنگین در استان مرکزی از متوسط کشوری بالاتر بوده و گاهی اوقات تا 35 درصد هم ترافیک سنگین است.

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان مرکزی با اشاره به فعالیت 8 تا 9 هزار راننده در استان مرکزی گفت: در بحث پشت‌بارنامه اگر مواردی از تخلف راننده یا شرکت حمل و نقلی به صورت مستند وجود داشته باشد بدون شک برخورد لازم به صورت محدودیت در رانندگی، جریمه، لغو پروانه برای شرکت‌ها و غیره انجام می‌شود.

زندی‌فر با اشاره به وجود 50 دوربین ثبت تخلف و نظارتی در سطح استان عنوان کرد: 24 دوربین نظارتی و 26 دوربین ثبت تخلف در سطح محورهای استان فعال بوده و 46 مورد دوربین ثبت تخلف هم در دست اقدام بوده که زیرساخت آنها آماده است.

وی افزود: تاخیری که در نصب این دوربین‌ها ایجاد شده به سبب مشکلاتی است که سال گذشته در زمینه واردات داشتیم.

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان مرکزی بیان کرد: اگر شرایط فراهم شود و نصب این 46 دوربین به مرحله نهایی برسد گام بزرگی در راستای کاهش سرعت، کاهش شدت تصادفات و کاهش تلفات جاده‌ای در استان برداشته‌ایم.

زندی‌فر ادامه داد: محور هزواه یک محور روستایی بوده که سرعت مجاز در آن بین 70 تا 80 کیلومتر است، اما رعایت نکردن همین سرعت و پاره‌ای از دلایل دیگر سبب بالا رفتن آمار تصادفات در این جاده شده که با توجه به توریستی بودن، این محور باید به راه فرعی تبدیل و از طرفین حداقل به اندازه 3 متر تعریض شود، در رابطه با این جاده پیمانکار راه و شهرسازی اصول مهندسی را به خوبی انجام نداده است.

وی عنوان کرد: در بحث سیل مسئولیت بازگشایی محورهای ازنا و علی‌گودرز را به سبب درگیر بودن استان لرستان در پل‌دختر به استان مرکزی دادند که در محور شول‌آباد به سپیددشت راه نزدیک به 137 روستا را که سه ماه بسته بود بازگشایی کردیم.

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان مرکزی با اشاره به اعتبار 10 میلیارد تومانی اختصاص داده‌شده از سوی سازمان راهداری کشور به منظور پل سنجان گفت: مجری این اعتبار راه و شهرسازی است که به دلیل تاخیر در رفع تملک شهرداری در این منطقه هنوز انجام نشده و این پل با توجه به وضعیت فعلی تا دو سه سال آینده به همین شکل می‌ماند که شایسته شهر بزرگ و صنعتی اراک نبوده و نیاز به کار کاربردی در این نقطه است.

انتهای پیام/ ع

پربیننده‌ترین اخبار استانها
اخبار روز استانها
آخرین خبرهای روز
فلای تو دی
تبلیغات
همراه اول
رازی
شهر خبر
فونیکس
میهن
طبیعت
پاکسان
گوشتیران
رایتل
مادیران
triboon