استقبال ۵ میلیون دانش‌آموز از مسابقات هنرهای آوایی و سرود مدارس

استقبال 5 میلیون دانش‌آموز از مسابقات هنرهای آوایی و سرود مدارس

مدیرکل فرهنگی و هنری وزارت آموزش‌وپرورش با اشاره به برگزاری مسابقات فرهنگی و هنری دانش‌آموزان در ۵ رشته گفت: ۵ میلیون دانش‌آموز در هنرهای آوایی و سرود شرکت کرده‌اند و با استقبال بسیار مواجه شده است.

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم؛ علی رمضانی با اشاره به اینکه مسابقات فرنگی و هنری دانش‌آموزان با شرکت 10 میلیون و 83 هزار نفررشته در سطح مدارس کلید خورد،‌ اظهار‌ کرد: حضور این تعداد دانش‌آموز نشان می‌دهد فعالیت‌های فرهنگی و هنری بیشترین تأثیرگذاری را در سطح مدارس دارد و با استقبال خوب دانش‌آموزان مواجه است.

وی افزود: سند تحول بنیادین در ساحت‌های تربیتی به مسئله زیباشناختی و هنری تأکید دارد و براین اساس، برنامه‌های متنوعی را داریم و امسال مسابقات فرهنگی و هنری دانش‌آموزان در 5 رشته ادبی، هنرهای آوایی، تجسمی، نمایشی و رسانه و فضای مجازی برگزار شد.

مدیرکل فرهنگی و هنری وزارت آموزش‌وپرورش با اشاره به اینکه اگر مسابقات تجسمی را حذف کنیم و مدارس و دانش‌آموزان در این حوزه فعالیت نکنند بسیاری از هنرهای ایران از بین می‌رود، گفت:‌ در این رابطه سازمان میراث فرهنگی باید به کمک آموزش‌وپرورش بیاید تا مسیر سختی که آغاز کردیم  را ادامه دهیم، امسال فقط 2 میلیون نفر دانش‌آموز در هنرهای تجسمی شرکت کرده‌‌اند.

شرکت 5 میلیون دانش‌آموز در هنرهای آوایی

رمضانی با اشاره به اینکه 5 میلیون دانش‌آموز در هنرهای آوایی و سرود شرکت کرده‌اند و این مسابقات باعث ایجاد نشاط در مدارس می‌شود، درباره معیار انتخاب شرکت‌کنندگان عنوان‌کرد: شاخص‌های متفاوتی وجود دارد که دانش‌آموزان باید براساس آن توانمندی لازم را داشته باشند، کتاب راهکارنامه تهیه و در اختیار واحدهای آموزشی قرار گرفته است براین اساس مثلاً در رشته هنرهای آوایی، موسیقی محلی و تک خوانی را داریم البته تلاش کردیم هنرهای مختلفی را در نظربگیریم تا تمام دانش‌آموزان تحت پوشش قرار بگیرند و امسال در مسابقات فرهنگی و هنری نسبت به سال گذشته 60 درصد رشد شرکت‌کننده داشتیم به خصوص هنرهای آوایی بسیار با استقبال مواجه شد.

وی با اشاره به اینکه در ایام دهه فجر گروه‌های سرود 1357 نفری دانش‌آموزان در استان‌ها برگزار می‌شود، ادامه داد:‌ سرود و موسیقی در خانواده‌ها نقش بسته است و به این حوزه علاقه‌مند شده‌اند و در کانون‌های فرهنگی و تربیتی دانش‌آموزانی که در این حوزه ثبت نام می‌کنند، کلاس‌های ویژه ای برای آنها برگزار می‌‌شود.

مدیرکل فرهنگی و هنری وزارت آموزش‌وپرورش درباره روند برگزاری مسابقات گفت: اولین مرحله در مدارس است و پس از انتخاب دانش‌آموزان در مدسه، مراحل منطقه، شهرستان و استان را داریم و یک مر حله غیرحضوری در آموزش‌وپرورش وجود دارد که داوران به‌نام به ما کمک می‌کنند، امروز در اردوگاه شهیدباهنر افتتاحیه مسابقات فرهنگی و هنری پسران را داریم که یک هزار و 6 نفر حضور دارند و 28 مرداد ماه با حضور یک هزار و 60 نفر میزبان دانش‌آموزان برگزیده در بخش مسابقات فرهنگی و هنری دختران هستیم.

رمضانی با تأکید بر اینکه برای ما مهم است که مسابقات باعث نشاط و شادابی دانش‌آموزان شود، مطرح‌کرد:‌ در بحث هنرهای تجسمی فردا "چهارشنبه 23 مرداد" ساعت 18در سالن صبای تهران نمایش آثار دانش‌آموزان برگزیده را خواهیم داشت.

وی که در یک برنامه تلویزیونی سخن می‌گفت، تصریح کرد: این فعالیت‌ها مدرسه محور است و سیاست ما این است که باعث ایجاد نشاط میان دانش‌آموزان شود و آنها به یک مهارت هم دست یابند، وزارت ارشاد متولی اصلی فرهنگ در کشور است و باید برای برگزاری مسابقات فرهنگی و هنری دانش‌آموزان به ما کمک کنند و بودجه خاصی برای آن تعریف شود چرا که هم‌اکنون 98 درصد بودجه آموزش‌وپرورش برای حقوق کارمندان صرف می‌شود و برگزاری چنین مسابقاتی نیاز به بودجه دارد.

انتهای پیام/

واژه های کاربردی مرتبط
واژه های کاربردی مرتبط
پربیننده‌ترین اخبار اجتماعی
اخبار روز اجتماعی
آخرین خبرهای روز
فلای تو دی
تبلیغات
همراه اول
رازی
شهر خبر
فونیکس
میهن
طبیعت
پاکسان
گوشتیران
رایتل
مادیران
triboon