۵۰ پایگاه اورژانس جدید در استان یزد ایجاد می‌شود


50 پایگاه اورژانس جدید در استان یزد ایجاد می‌شود

رئیس سازمان اورژانس ‌یزد گفت: بر اساس برنامه پنجم و ششم توسعه، باید ۵۰ پایگاه اورژانس جدید در استان ‌ایجاد شود.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از یزد، احمد دهقان پیش از ظهر امروز در نشست خبری اظهار داشت: در استان یزد 53 پایگاه اورژانس پیش بیمارستانی داریم که 30 پایگاه در جاده‌ها حضور دارند و 23 مورد هم در داخل شهرها قرار گرفته‌اند.

رئیس سازمان اورژانس استان یزد خاطرنشان کرد: بر اساس استاندارد به ازای هر 50 هزار نفر، باید یک پایگاه اورژانس با دو آمبولانس و در جاده‌ها هم به ازای هر 35 کیلومتری یک پایگاه ایجاد کنیم.

وی با بیان اینکه پوشش شهری ما تقریبا استاندارد قابل قبولی دارد و در شاهراه‌ها و جاده‌های اصلی هم وضعیت خوبی داریم گفت: در برنامه پنجم و ششم ایجاد 50 پایگاه جدید دیده شده که تقریبا 50 درصد این پایگاه‌ها در شهرها و مابقی در جاده‌ها قرار دارند.

دهقان تصریح کرد: علاوه بر 53 پایگاهی که الان در حال فعالیت است، یک پایگاه هم مجهز به اتوبوس آمبولانس داریم که در حوادث پرحجم از جمله حوادث حوزه صنعت و ترافیکی که مصدوم بالایی دارند خدمت‌رسانی می‌کند.

رئیس سازمان اورژانس استان یزد افزود: تا پایان برنامه ششم دولت برنامه داریم که یک دستگاه اتوبوس آمبولانس دیگر هم در استان یزد تجهیز شود و بتوانیم بهتر و بیشتر در این حوزه به مردم خدمات‌رسانی کنیم.

وی خاطرنشان کرد: با توجه به وضعیت معابر بافت تاریخی یزد، در برنامه داریم که یک پایگاه اورژانس در این بافت با تجهیز دو دستگاه موتور آمبولانس ایجاد کنیم.

دهقان ادامه داد: در حال حاضر موتورآمبولانس در استان یزد داریم ولی فعالیت آنها عملیاتی نیست و به محض ایجاد پایگاه اورژانس در بافت تاریخی، فعالیت این وسایل شروع می‌شود.

رئیس سازمان اورژانس استان یزد بیان کرد: تمام شهرستان‌های استان یزد به ویژه شهرستان‌های دوردست و محروم یزد مجهز به پد بالگرد شده‌اند تا در صورت نیاز، امکان خدمات‌رسانی اورژانس هوایی در این شهرستان‌ها فراهم باشد.

وی افزود: درخواست اورژانس هوایی الزاما و صرفا توسط تکنسین‌های اورژانس انجام می‌شود و به این صورت نیست که درخواست به صورت عمومی توسط مردم انجام شود.

دهقان با بیان اینکه یکی از بیشترین درخواست‌های امداد در استان یزد حوادث ترافیکی است گفت: هزینه‌هایی که برای اورژانس پیش بیمارستانی و انتقال بیمار انجام می‌شود فوق‌العاده زیاد است.

رئیس سازمان اورژانس استان یزد تصریح کرد: در 5 ماهه امسال، هفت هزار ماموریت حوادث ترافیکی را در استان یزد انجام دادیم که به صورت روزانه میانگین 45 ماموریت و ماهانه 1400 عملیات بوده است.

دهقان افزود: تمام مصدومینی که در حوادث ترافیکی انتقال دادیم، هشت هزار و 500 نفر بودند و به صورت میانگین این عدد در هر ماه یک هزار و 700 نفر حادثه دیده بوده است.

وی با بیان اینکه تابستان امسال نسبت به مدت مشابه سال قبل، حوادث ترافیکی 40 درصد افزایش داشته عنوان کرد: از این تعداد یک هزار و 500 نفر در تصادفات محورهای خارج شهر و جاده‌ای بوده و پنج هزار و 500 نفر هم مربوط به محورهای جاده‌ای بوده است.

رئیس سازمان اورژانس استان یزد با تاکید بر اینکه انسان، جاده، خودرو و اقلیم چهار عاملی است که در حوادث ترافیکی تاثیرگذار است گفت: بحث جاده، خودرو و اقلیم چندان در اختیار ما نیست و اما در حوزه انسان می‌توان با رعایت قوانین و مقررات و افزایش دقت، حوادث را به میزان بسیار زیادی کاهش داد.

دهقان عنوان کرد: موتورسیکلت‌ها در نزدیک به 60 تا 70 درصد از تصادفات ترافیکی شهرستان یزد نقش آفرین بوده‌اند و اقداماتی که تاکنون انجام داده‌ایم، نتوانسته چندان موثر باشد و نه تنها تصادفات کاهش نداشته بلکه افزایش هم یافته است.

وی با بیان اینکه یزد مهریز و یزد طبس را دو محور پر حادثه استان یزد دانست و گفت: بعد از حوادث ترافیکی، عمده ماموریت‌های اورژانس یزد به ترتیب مربوط به قلبی عروقی، تنفسی، سکته‌های مرزی، سقوط، انواع مسمومیت‌ها و خودکشی است.

رئیس سازمان اورژانس استان یزد گفت: در 5 ماهه ابتدایی امسال در حوادث غیر ترافیکی که ذکر شد، 22 هزار ماموریت انجام دادیم که از این تعداد، 21 هزار مصدوم به مراکز درمانی و بیمارستانی منتقل شدند.

انتهای پیام/ش

پربیننده‌ترین اخبار استانها
اخبار روز استانها
آخرین خبرهای روز
فلای تو دی
تبلیغات
همراه اول
رازی
شهر خبر
فونیکس
میهن
طبیعت
پاکسان
گوشتیران
رایتل
مادیران
triboon