شالیکاران گیلانی ۸۰ درصد برنج مصرفی آسایشگاه معلولان رشت را تامین می‌کنند


شالیکاران گیلانی 80 درصد برنج مصرفی آسایشگاه معلولان رشت را تامین می‌کنند

مدیرعامل آسایشگاه معلولین و سالمندان رشت گفت: ۸۰ درصد برنج مورد نیاز ما توسط کشاورزان گیلانی و کارخانه‌داران تامین می‌شود.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از رشت، سیدعلی حسینی ظهر امروز در سخنرانی پیش از خطبه‌های نماز جمعه در مصلی امام خمینی(ره) رشت اظهار داشت: 50 درصد از هزینه‌های جاری آسایشگاه معلولان رشت توسط مردم تامین می‌شود لذا ارائه گزارش به آنها شایسته و لازم است.

مدیرعامل آسایشگاه معلولین و سالمندان رشت با بیان اینکه انفاق باعث فقیر شدن نمی‌شود بیان کرد: انفاق معامله‌ای است که انسان با خدا می‌کند و هرگز در آن متضرر نمی‌شود بلکه سرمایه او تا 70 درصد نیز افزایش می‌یابد و شرط قبول انفاق نیز بخشش مال بدون منت است‌.

وی تصریح کرد: این آسایشگاه 50 سال پیش توسط آیت‌الله ضیابری و سایر نیگوکاران ساخته شد و خدمات استانی و گاهی ملی ارائه می‌کند و بیش از 400 نفر در این مکان آسایش دارند و محل زندگی آنها است و البته بدون کمک‌های مردمی امکان فراهم شدن این آسایش میسر نیست.

حسینی با اشاره به شور و شعف درونی افراد کمک کننده به نیازمندان خاطرنشان کرد: تامین داروهای مورد نیاز سالمندان و معلولان یکی از مهم‌ترین و ارزشمندترین کمک‌هایی است که نمازگزاران و نیکوکاران می‌توانند انجام دهند.

مدیرعامل آسایشگاه معلولین و سالمندان رشت با بیان اینکه رودسر، رودبار و شفت بعد از رشت بیشترین مددجوی بستری شده در این آسایشگاه را دارند افزود: از سراسر گیلان به این آسایشگاه کمک می‌کنند و 80 درصد برنج مورد نیاز ما توسط کشاورزان گیلانی و کارخانه‌داران تامین می‌شود.

وی با تاکید بر اینکه هرماه 600 میلیون تومان از جیب مردم گیلان برای آسایشگاه معلولان رشت هزینه می‌شود عنوان کرد: از خیرخواهی و بزرگواری همه مردم مومن گیلان قدردانی می‌کنم و از تمام اقشار مانند کارمندان و سایران تقاضا دارم با واریز مبالغی به نیازمندان کمک کنند.

حسینی تصریح کرد: بیش از 4 ماه گوشت مورد نیاز آسایشگاه معلولان و سالمندان رشت از طریق قربانی‌های روز عید قربان تامین شد و از نظر ریالی بیش از 80 درصد رشد داشتیم و از نظر حجمی نیز بر خلاف تصور ما و گرانی‌ها شاهد افزایش کمک مردمی بودیم.

مدیرعامل آسایشگاه معلولین و سالمندان رشت اعتماد مردم را بزرگترین سرمایه دانست و ابراز داشت: ما اعتماد مردم به مجموعه خود را با چیزی معاوضه نمی‌کنیم زیرا ارزشمندترین دارایی این آسایشگاه است و همه اصناف می‌توانند با تعامل با یکدیگر محیط امن و باصفایی را برای مددجویان ما فراهم کنند.

وی از مردم خواست که بیشتر در آسایشگاه حضور داشته باشند و بیان کرد: برای انجام کارهای خدماتی در آسایشگاه به کمک پرسنل آنجا بیایید؛ از مددجویان ما 125 نفر بی‌سرپرست هستند و بیش از 30 درصد از ظرفیت آسایشگاه متعلق به آنان است.

حسینی با اشاره به بدهی این آسایشگاه به تامین اجتماعی گفت: با دستور نوبخت، 80 درصد مشکل بیمه ما حل شده است و امیدوارم با کمک سایر دستگاه‌ها 20 درصد باقیمانده نیز حل شود همچنین از نمایندگان درخواست داریم که کاری کنند در سال بعد بخشی از هزینه ییمه مددجویان را دولت تقبل کند. 

انتهای پیام/ ت

پربیننده‌ترین اخبار استانها
اخبار روز استانها
آخرین خبرهای روز
فلای تو دی
تبلیغات
همراه اول
رازی
شهر خبر
فونیکس
میهن
طبیعت
پاکسان
گوشتیران
رایتل
مادیران
triboon