استقلال؛ باشگاهی که «بازو» ندارد/ ترکش سوم به استراماچونی خورد
اتفاقات رخ داده برای استراماچونی در دیدار با ماشینسازی تبریز اولین بار نیست که باشگاه استقلال را با اینگونه چالشها مواجه کرده است.
به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری تسنیم، تیم فوتبال استقلال لیگ برتر را با شکست مقابل ماشینسازی آغاز کرد. این باخت اما پایان ماجرا نبود. آندرهآ استراماچونی در نشست خبری بعد از بازی در حالی روی صندلی خودش نشست که به شدت عصبانی بود. مترجمی که قرار بود در نشست خبری کنار او حضور یابد، دیر رسید و خبری هم از مدیررسانهای استقلال نبود.
سرمربی ایتالیایی استقلال در ابتدای صحبتهایش به نبود مترجم ایرانی روی نیمکت در طول بازی اشاره کرد و گفت که به او بیاحترامی شده است. استراماچونی عنوان کرد که نمیداند مقصر باشگاه استقلال بوده یا فدراسیون ایران، اما برای او قابل قبول نیست که پس از دو ماه حضور در استقلال در بازی مترجم نداشته باشد.
استراماچونی در تمرینات استقلال برای ترجمه صحبتهایش از مسئول GPS استفاده میکند و به مسئولان استقلال گفته بود که این فرد قرار نیست کار ترجمه را انجام دهد و تنها در تمرینات به او کمک میکند. این مربی از از مدیران باشگاه درخواست کرده بود که یک نفر در جریان بازیها و نشستهای خبری برای کار ترجمه حضور داشته باشد. پس از پایان بازی استقلال با ماشینسازی، مسئولان سازمان لیگ اعلام کردند باشگاه استقلال درخواستی برای حضور مترجم روی نیمکت نکرده بوده است. آنها به این موضوع هم اشاره کردند که قرارداد استراماچونی و دستیارانش اشکال انشایی داشته، اما با باشگاه استقلال همکاری کرده و اجازه حضور آنها روی نیمکت را دادند.
اگر چه محمد نوریفر مدیررسانهای استقلال توضیحاتی در خصوص عدم حضور مترجم ارائه کرد، اما توضیحات او قانع کننده نبود. باشگاه استقلال برای یک موضوع پیش پا افتاده به دردسر افتاد و بهانه دست سرمربی تیمش دادند که چندی پیش از هم نبود امکانات و قصور مدیران انتقاد و تهدید به استعفا کرده بود.
در باشگاه استقلال امیرحسین فتحی مدیرعامل است و معاونی ندارد که کارهای باشگاه را پیش ببرد. علی خطیر از معاونت ورزشی استعفا کرده و هادی مباشری معاون اجرایی باشگاه نیز به تازگی عمل قلب انجام داده و احتمالا چند ماهی نخواهد بود. در این بین تنها حامد حاجیلو مدیر روابط عمومی باشگاه و همچنین نوریفرد مدیررسانهای کارها را پیش میبرند و استقلال عملا نیروی انسانی در بخش معاونت ندارد.
فتحی به عنوان مدیر باشگاه شاید در حال بررسی گزینههایی برای برخی از پستها باشد، اما باید به این نکته توجه کند که لیگ برتر آغاز شده و باید زودتر تکلیف را مشخص میکرد. یکی دو هفته پیش هم اتفاق مشابهی افتاد و در حالی که قرار بود هروویه میلیچ مدافع کروات به ایران بیاید، در فرودگاه امام خمینی (ره) به دلیل عدم اقدام به موقع مسئولان استقلال دیپورت شد! حاجیلو که پیش از مدیریت روابط عمومی باشگاه پست مدیر تشریفات استقلال را برعهده داشت، قرار بود کارهای مربوط به حضور میلیچ در ایران را بدهد. پیشتر هم بحث حضور «درامه» بازیکن سنگالی در ایران مطرح بود و باشگاه استقلال از مذاکره با این بازیکن برای عقد قرارداد خبر داد اما در نهایت مشخص شد این بازیکن به دلیل قوانین لیگ ایران، امکان بازی در کشورمان را ندارد!
اصولاً از معاونتها در همه ارگانها و نهادها به عنوان بازوهای اجرایی مدیریت نام برده میشود که در حال حاضر استقلال فاقد این بازوهای اجرایی است. نبود معاون و نیروی انسانی در باشگاه استقلال تبعات خودش را نشان داد و اتفاقی که نباید میافتاد، برای باشگاه پرطرفدار رخ داد و ترکش سوم پس از ماجرای میلیچ و درامه به استراماچونی خورد تا این گاف بازتاب زیادی در رسانههای معتبر ایتالیایی داشته باشد.
گاتزتا دلواسپورت نشریه ایتالیایی با نگاهی به اتفاقات اخیر باشگاه استقلال، از جمله استعفای علی خطیر معاون ورزشی باشگاه استقلال، اختلاف نظرهایی که میان استراماچونی و مدیران باشگاه در مورد خریدهای تابستانی وجود داشت و مشکلاتی که برای ورود بازیکنان مورد نظر این مرد ایتالیایی وجود داشته، نوشته است: «نشانههای بد قبلی، جمعه شب با یک نمایش مضحک همراه شد. استراما دو مترجم دارد که مربوط به امور داخل زمین بازی است و یکی دیگر برای نشستهای خبری اما در زمان ورود تیمش به زمین بازی مقابل ماشینسازی هیچ یک از آنها روی نیمکت نبودند. در واقع به آنها اجازه داده نشد. متأسفانه هیچ یک از بازیکنان استقلال که در زمین بازی حضور داشتند هم به زبان انگلیسی صحبت نمیکردند، درست مانند همتیمیهایشان روی نیمکت. نتیجه این شد که استراماچونی نتوانست هیچ یک از دستوراتش را به تیم منتقل کند و عملاً نتوانست کارش را انجام دهد.»
چنین اتفاقی برای استقلال یک امتیاز منفی خواهد بود و به جای اینکه شاهد بازتاب افتخارات در رسانههای خارجی باشیم، رعایت نکردن ابتداییترین و پیش پا افتادهترین کارها از سوی باشگاههای ایرانی در رسانههای دنیا بازتاب منفی دارد.
انتهای پیام/