وزارت صنعت یک دستگاه اتوبوس هم به شهرداری‌ تهران نداده است


وزارت صنعت یک دستگاه اتوبوس هم به شهرداری‌ تهران نداده است

معاون حمل و نقل و ترافیک شهردار تهران با اشاره به طرح خریداری ۱۹ هزار دستگاه اتوبوس برای شهرهای کشور گفت: متولی این طرح وزارت صنعت است اما بعد از یک سال و نیم حتی شاهد خروج یک دستگاه اتوبوس هم نبوده‌ایم.

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم، محسن پورسیدآقایی در مراسم افتتاح دو ایستگاه محمدیه و بسیج در خط هفت متروی تهران که صبح امروز با حضور نوبخت رئیس سازمان برنامه و بودجه و جمعی از اعضای شورای شهر و مسئولان شهری برگزار شد، اظهار کرد: حضور نوبخت در این برنامه این پیام را می‌رساند که دولت در خصوص توسعه مترو جدی است و مدیریت شهری را همراهی می‌کند.

وی ادامه داد: درباره تعطیلی خط هفت مترو بحث‌های زیادی مطرح شد اما آن زمان گفتم هیچ دلیلی جز موضوع ایمنی نباید باعث تعطیلی این خط شود علاوه بر این معتقد هستیم نباید هیچ قصد سیاسی در کار مردم دخالت داشته باشد و ما از این موضوع پرهیز می‌کنیم.

معاون حمل و نقل و ترافیک شهردار تهران تصریح کرد: تا پیش از تعطیلی خط هفت مترو در سال 96، دو هزار میلیارد تومان هزینه شده بود و از روزی که مجبور شدیم بهره‌برداری از این خط را متوقف کنیم تا امروز که به صورت کامل بازگشایی شده، هزار میلیارد تومان دیگر در آن هزینه کرده‌ایم. این رقم در دوره‌ای که کشور درگیر جنگ اقتصادی است بسیار قابل توجه است. در جنگ تمام عیار اقتصادی با ابرقدرت‌ها که آنها برای ما ایجاد کرده‌اند، پیشرفت‌های زیادی حاصل شده این در حالی است که اکثراً در دوران جنگ، کشورها تعطیل می‌شود ولی ما با تکیه بر توانایی‌های داخلی کشور توانسته‌ایم امور را پیش ببریم. 

وی خاطرنشان کرد: پیش از تعطیلی این خط در فاصله حرکت قطارها 35 دقیقه بود ولی امروز خطی ایمن با سرفاصله 12 دقیقه‌ای قطارها به مدار استفاده بازگردانده شده است. این اعداد و ارقام نشان می‌دهد که زیر پوست شهر چه فعالیت‌هایی درحال انجام است.

پورسیدآقایی با بیان اینکه ماهی یک ایستگاه را به مدار بهره برداری مترو اضافه خواهیم کرد، گفت: از مدیران سابق مترو و شهرداری نیز تشکر می‌کنم چرا که اگر اقدامات آنها نبود نمی‌توانستیم این ایستگاه‌ها را به بهره‌برداری برسانیم علاوه بر این معتقدیم نباید تلاش‌های یکدیگر را دست کم بگیریم.

وی با اشاره به اینکه نوبخت رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور دستور داده از محل منابع تبصره 18 تأمین واگن‌های جدید صورت گیرد و در اختیار شهرداری قرار داده شود، گفت: هر اوراق مشارکتی که منتشر می‌شود یک سال بعد قابلیت استفاده پیدا می‌کند. در حال حاضر با موافقت وزارت کشور مجوز انتشار 1600 میلیارد اوراق مشارکت را اخذ کرده‌ایم اما این رقم در سال جاری منتشر و فروخته شود نتایج بهتری حاصل خواهد شد. براین اساس می‌توانیم با اوراقی که سال گذشته فروخته شد، دو هزار و 900 میلیارد سرمایه‌گذاری در امور زیربنایی مترو در کشور داشته باشیم. بنابراین امیدوارم دولت تدبیری اتخاذ کند تا فروش اوراق مشارکت در سال جاری امکان پذیر شود.

معاون شهردار تهران در ادامه سخنان خود با بیان اینکه باید به حوزه اتوبوسرانی نیز توجه داشته باشیم، گفت: ناوگان اتوبوسرانی تهران وضعیت مناسبی ندارد و بخش زیادی از اتوبوس‌ها عمر بالای 10 سال دارند این درحالی است که قرار است 19 هزار دستگاه اتوبوس برای شهرهای کشور خریداری شود ولی برای تحقق آن نیاز به کمک همه وزارتخانه‌ها داریم. از این رو می‌خواهیم سازمان برنامه ریزی کشور این مسئولیت را برعهده بگیرد.

وی ادامه داد: متولی این طرح وزارت صنعت است اما بعد از یک سال و نیم حتی شاهد خروج یک دستگاه اتوبوس هم نبوده‌ایم. اگر قرار باشد فقط یک وزارتخانه را متولی بدانیم امکان موفقیتمان کم خواهد بود. بنابراین امیدواریم در این خصوص نیز سازمان برنامه ریزی محوریت موضوع را برعهده بگیرد و تا پایان سال تعدادی اتوبوس به ناوگان اتوبوسرانی افزوده شود و از بحران خارج شویم.

انتهای پیام/

پربیننده‌ترین اخبار اجتماعی
اخبار روز اجتماعی
آخرین خبرهای روز
فلای تو دی
تبلیغات
همراه اول
رازی
شهر خبر
فونیکس
میهن
طبیعت
گوشتیران
رایتل
مادیران
triboon