قاسم رحیمی در گفتوگو با خبرنگار تسنیم از اردبیل اظهار داشت: در حال حاضر 1794 تعاونی با 99 هزار و 386 نفر عضو در استان اردبیل فعالیت دارند که در مقایسه با جمعیت استان رقم قابل توجهی است.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان تصریح کرد: تعاونیها در 14 رشته از جمله اقتصادی، فرهنگی، خدماتی، کشاورزی، صنعت و معدن و بازرگانی فعالیت دارند.
وی با بیان اینکه جهت توسعه 43 میلیارد تومان تسهیلات به شرکتهای تعاونی استان از محل اعتبارات اشتغال روستایی اعطا شده است، افزود: در جذب تسهیلات اشتغال روستایی در طرح روستا تعاون، استان اردبیل توانسته رتبه نخست کشوری را از آن خود سازد.
رحیمی اظهار کرد: جهت توسعه فعالیت تعاونیها 7 راهبرد اتخاذ شده که شامل ترویج فرهنگ تعاون، توسعه مدیریت و توانمندسازی، تحکیم تعاملات شبکه ای، تقویت همکاریهای بین دستگاهی، تامین مشوقها، توسعه بازار تعاونیها و تقویت برند اقتصادی و تعمیم نظارت بر تعاونی ها است.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان به اجرای 49 برنامه راهبردی توسعه تعاونیها در استان اشاره کرد و گفت: نه تنها در فعالسازی تعاونیها بلکه در بحث کیفیسازی خدمات نیز نظارت کامل داریم.
وی اظهار کرد: به عنوان مثال مشارکت در صادرات از جمله تاکیدات ما است و شرکتهای تعاونی استان بالغ بر 4 میلیون دلار صادرات را به ثبت رساندهاند.
رحیمی شرکتهای تعاونی را بازوهای اجرایی و عملیاتی اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی دانست و گفت: به ویژه با هدف خدمترسانی به مردم تلاش ما بهبود کمی و کیفی فعالیت تعاونیها است.
انتهای پیام/ح