۶۹ پروژه راهداری با ۸۵۰ میلیارد ریال اعتبار در استان اصفهان اجرا شد


69 پروژه راهداری با 850 میلیارد ریال اعتبار در استان اصفهان اجرا شد

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان اصفهان از اجرای ۶۹ پروژه راهداری در استان اصفهان با اعتباری بالغ بر ۸۵۰ میلیارد ریال خبر داد.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اصفهان، مهدی خضری پیش از ظهر امروز در نشست خبری به مناسبت هفته دولت، با اشاره به افتتاح و عملیات اجرایی پروژه‌ها در این بازه زمانی، اظهار داشت: آیین افتتاح و آغاز عملیات اجرایی 69 پروژه در حوزه‌های مختلف در استان اصفهان در هفته دولت برگزار شد.

وی افزود: با وجود تمام محدودیت‌ها برای حفظ و نگهداری راه‌های استان، قطار پیشرفت و سازندگی در اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان اصفهان متوقف نشده است.

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان اصفهان با بیان اینکه با مدیریت منابع، 69 پروژه در حوزه‌های مختلف راهداری، فنی و نظارت و پشتیبانی انجام شد، گفت: این پروژه‌ها با اعتباری بالغ بر 850 میلیارد ریال اجرا شده است.

وی تصریح کرد: پروژه‌هایی که در هفته دولت توسط اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان اصفهان انجام شد، شامل لکه‌گیری هندسی 185 کیلومتر از راه‌های استان، اجرای 98 کیلومتر روکش آسفالت گرم، اجرای 80 کیلومتر روکش حفاظتی چیپ سیل، بهره‌برداری از 2 سامانه توزین حرکت، بهره‌برداری از سه واحد مجتمع خدماتی-رفاهی، احداث 6 پل زیرگذر باکسی، خرید 5 دستگاه ماشین‌آلات راهداری، تهیه و نصب 5 هزار قطعه نیوجرسی مفصلی، بازسازی ادارات، پایانه‌های بار و راهدارخانه‌های سطح استان است.

خضری ادامه داد: اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان در بیست و دومین جشنواره شهید رجایی به عنوان رتبه برتر، شاخص اختصاصی گروه زیربنایی و ملی را به خودش اختصاص داد.

وی با اشاره به سفرهای تابستانی، اظهار داشت: در شهریور ماه این سفرها به اوج خود می‌رسد و اداره کل با توجه به وظایفی که در حوزه حمل و نقل و حفظ و ایمنی سطح جاده‌های استان دارد، در حوزه حمل و نقل، ناوگان به صورت ویژه برنامه‌ریزی شده و 5 هزار ناوگان فعال در این حوزه به صورت مستمر و شبانه‌روزی در خدمت مردم هستند و سفرهای تابستانی را در استان پوشش می‌دهند.

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان اصفهان با بیان اینکه در 5 ماهه امسال، 5 میلیون و 300 هزار مسافر با ناوگان عمومی نسبت به سفر اقدام کردند، گفت: حدود 45 هزار صورت وضعیت صادر شده که بر اساس آمار حدود 7 درصد افزایش تعداد سفر در این بازه زمانی گزارش شده است.

وی افزود: بر اساس آمار در حوزه حمل کالا در 5 ماهه ابتدایی سال جاری، حدود 20 میلیون تن کالا در سطح استان و کشور توسط ناوگان حمل و نقل استان اصفهان جابجا شده و یک میلیون و 50 هزار برگ بارنامه صادر شده است.

خضری خاطرنشان کرد: بر اساس 120 دستگاه‌ تردد شمار که در سطح جاده‌های استان وجود دارد، در 5 ماهه امسال 155 میلیون و 700 هزار سفر و جابجایی اتفاق افتاده که افزایش 9 درصدی داشته و این مساله نشان می‌دهد که میزان تردد در سطح استان به شدت در حال افزایش است.

60کیلومتر راه روستایی در 7 شهرستان استان اصفهان در دستور کار قرار دارد

وی با اشاره به ابلاغ جدید در راستای وظایف اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای، اظهار داشت: این طرح که به عنوان "طرح ملی ابرار " شناخته شد با اولویت 2 هزار کیلومتر راه روستایی تا پایان سال 97 در کل کشور آغاز به فعالیت کرد و ایجاد 60 کیلومتر راه روستایی در 7 شهرستان استان اصفهان در دستور کار قرار گرفت.

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان اصفهان ادامه داد: ما باید به دنبال حفظ جان کودک باشیم و در کنار حفظ حقوق وی، حتما به جان کودکان و نوجوانان توجه و به آنان قوانین راهنمایی و رانندگی را آموزش داد، متاسفانه در سال گذشته 92 کودک و نوجوان در اثر تصادف جان خود را از دست دادند.

وی تصریح کرد: واژگونی و پرتاب کودک از شیشه خودرو به بیرون از جمله علل فوت آنها گزارش شده بود، در صورتی که بستن کمربند توسط آنان می‌توانست از این حادثه جلوگیری کند.

خضری افزود: بر اساس آمار در سال 97، هر 4 روز یکبار در محورهای مواصلاتی استان اصفهان، یک کودک جان خود را در حوادث جاده ای از دست داده است.

وی با بیان اینکه اداره کل راهداری و حمل ونقل جاده‌ای استان اصفهان بر اساس وظایف ذاتی خود، ایمن سازی فیزیکی مدارس، آموزش تمام مقاطع مدارس حاشیه راه‌ها، تدوین کتب درسی تخصصی ایمنی، آموزش خانواده‌های مستقر در روستاهای حاشیه راه‌ها، توزیع اقلام آموزشی در میان کودکان و کاربران آسیب پذیر جاده‌ها، اجرای تئاترها و نمایش‌های عروسکی، توزیع کلاه ایمنی و .... را از سال 83 تا به امروز به طور مستمر به انجام رسانده تا تلفات و تصادفات جاده‌ای در حوزه کودکان و دانش آموزان را کاهش دهد.

مدیرکل راهداری وحمل ونقل جاده ای استان اصفهان خاطرنشان کرد: امروز مساله ما فراتر از هر بحث و گفت‌وگویی، حفظ جان کودکان و نوجوانان در حوادث ترافیکی است، در حالیکه آموزش‌های ایمنی و ترافیکی در بحث آموزش و پرورش فرزندان این مرز و بوم مغفول مانده و آنچنان که شایسته است مورد توجه قرار نگرفته است.

وی تصریح کرد: آموزش موثر مسائل ایمنی در کودکان و نوجوانان، علاوه بر تشدید نظارت فرزندان بر رفتارهای خطرناک ترافیکی والدین باعث تربیت و تحویل رانندگانی قانونمدار به جامعه خواهد شد.

800 کیلومتر راه شریانی در استان اصفهان خراب است

در ادامه نشست معاون اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان اصفهان با اشاره به شرح وظایف اداره راهداری، اظهار داشت: به غیر از ساخت راه‌های روستایی که اخیرا به اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای محول شده، نگهداری راه‌های ساخته شده توسط اداره راه و شهرسازی وظیفه این اداره است.

فرزاد دادخواه افزود: اداره راه و شهرسازی راه را می‌سازد و به اداره راهداری و حمل و نقل جاده‌ای تحویل می‌دهد، سپس وظیفه حفظ و نگهداری راه به عهده راهداری است.

معاون اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان خاطرنشان کرد: ساخت 60 کیلومتر راه روستایی که به اداره راهداری سپرده شده، کار بسیار سنگینی است، در این طرح برای راهگشایی روستاهای محروم و فاقد راه بالای 50 خانوار در نظر گرفته شده که خوشبختانه در استان اصفهان چنین روستاهایی وجود ندارد و در نتیجه  بر اساس 20 خانوار هماهنگی و برنامه‌ریزی انجام شد که در این روستاها  هم روستای فاقد راه نداشتیم و عنوان را به فاقد راه مناسب تغییر دادیم.

وی ادامه داد: هیچ اعتباری برای این پروژه در نظر گرفته نشده، آسفالت سازی هم اجرا نمی‌شود و صرفا بستر سازی و انجام عملیات خاکی به جهت تسهیل عبور و مرور صورت می‌گیرد.

دادخواه با بیان اینکه 12 هزار کیلومتر راه در استان اصفهان وجود دارد، گفت: 5 هزار و 700 کیلومتر راه روستایی داریم و ما از دو بخش ملی و استانی اعتبار می‌گیریم و کاهش شدیدی در بحث اعتبارات داشتیم، در راه‌های شریانی استان حدود 800 کیلومتر خرابی شدید داریم و این حاصل برداشت میدانی و سیستمی بوده که در استان با ابزار دقیق وضعیت راه توسط سازمان انجام شد و این 800 کیلومتر نیاز به بالغ بر 350 میلیارد تومان هزینه برای آسفالت دارد و این موضوع ناشی از این است که اعتبارات جوابگوی مرمت راه‌ها نیستند.

وی خاطرنشان کرد: در سال گذشته 60 میلیارد تومان اعتبار روکش و امسال 40 میلیارد تومان برای این موضوع پیش‌بینی شده است، ضمن اینکه افزایش حدود 3 برابری اجرای آسفالت را داریم و عملاً وضعیت راه‌ها مناسب نیست، با این‌حال پیگیری‌ها در حال انجام است.

انتهای پیام/ ع

اخبار روز استانها
آخرین خبرهای روز
فلای تو دی
تبلیغات
همراه اول
رازی
شهر خبر
فونیکس
میهن
طبیعت
پاکسان
گوشتیران
رایتل
مادیران
triboon