اصفهان| دومین جشنواره بین‌المللی رسانه‌ای معلولان برگزار می‌شود


اصفهان| دومین جشنواره بین‌المللی رسانه‌ای معلولان برگزار می‌شود

دومین جشنواره بین‌المللی رسانه‌ای معلولان با هدف حمایت از این قشر و همچنین نمایش توانایی افراد معلول در اصفهان برگزار می‌شود.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اصفهان، نشست خبری دومین جشنواره بین‌المللی رسانه‌ای معلولان پیش از ظهر امروز با حضور اعضای ستاد این جشنواره، رئیس هیئت مدیره انجمن حمایت از بیماران آسیب نخاعی اصفهان، مدیر کل بهزیستی استان اصفهان و اصحاب رسانه برگزار شد.

مدیرکل بهزیستی استان اصفهان با اشاره به دومین جشنواره بین‌المللی رسانه‌ای معلولان اظهار داشت: احترام زیادی برای کار و جشنواره پیش‌رو قائل هستم چرا که به این کار در سایر استان‌ها اهمیت چندانی داده نشده است. شرایط خوبی در حال حاضر نداریم ولی باید ایمان داشته باشیم که اثر قلم و کار شما بیش از چیزی بوده که در فکر و ذهن خود می‌پرورانید.

مرضیه فرشاد ادامه داد: روش مطالبه‌گری در فرهنگ‌سازی بیشتر موثر واقع می‌شود، چرا که به جای اجبار مردم باید خودشان متوجه شوند و بپذیرند، این در حالی است که مردم، مسئولان و همچنین معلولان باید جایگاه افراد معلول را بشناسند و برای آن احترام قائل شوند و لازم است که روش مطالبه‌گری مقتدرانه و به دور از پرخاش را در پیش بگیریم.

حامد ایزدی، عضو ستاد جشنواره رسانه‌ای معلولان در این نشست بیان کرد: رسانه‌ها همیشه می‌توانند 2 نگاه بازدارنده و محافظ‌گرانه را دنبال کنند، مشکلات در امکانات و سخت‌افزارها است که مانع انجام کاری می‌شود و این نبود امکانات و پوشاندن کمبودها بوده که سبب به مرحله عمل نرسیدن قانون 3 درصد استفاده معلولان در ارگان‌ها شده است.

وی درباره نخستین دوره از جشنواره رسانه‌ای معلولان بیان کرد: سال گذشته برای نخستین بار جشنواره رسانه‌ای معلولان در بخش‌های اصلی ویژه معلولان و بخش ویژه برای افراد غیر معلول برگزار شد و در این راستا حدود یک هزار و 400 اثر از استان‌ها و همچنین 3 کشور خارجی به دبیرخانه ارسال شد که پس از داوری‌های به عمل آمده از بیش از 50 برگزیده تقدیر به عمل آمد.

ایزدی افزود: چیزی که جشنواره امسال را از سال پیش متمایز می‌کند یکسان شدن 2 بخش جشنواره و رقابت افراد معلول و غیر معول با یکدیگر است، این در حالی بوده که خودمان پیش از هرکسی این اطمینان را به خود داده و خود را از دیگران متمایز نکردیم.

عضو دیگری از ستاد جشنواره رسانه‌ای معلولان خاطرنشان کرد: افراد غیر معلول برای شرکت در این جشنواره می‌بایست آثاری با محوریت معلولان را به همراه داشته باشند و همچنین آثارشان از شهریورماه سال گذشته تا شهریورماه سال جاری منتشر شده باشد، اما این در حالی است که معلولان با موضوع آزاد مجاز به شرکت در این جشنواره هستند.

ساجده السادات رضوی‌زاده ادامه داد: هر شخص می‌تواند 3 اثر خود را از طریق نرم‌افزارهای ایتا، واتس‌اپ و تلگرام به شماره مجازی 09031849879 و همچنین به صورت حضوری به دبیرخانه جشنواره بین‌المللی رسانه‌ای معلولان ارسال کند، این در حالی است که شرکت کنندگان تنها تا 22 مهرماه برای ارسال آثار خود فرصت دارند و دومین جشنواره بین‌المللی رسانه‌ای معلولان در آبان‌ماه برگزار خواهد شد.

محمد جواد خادمی، عضو ستاد جشنواره رسانه‌ای معلولان تصریح کرد: در حق معلولان اجحاف شده است و این افراد در حال دست و پنجه نرم کردن با مشکلات زیادی هستند.

وی افزود: وجود سلیقه در کارها دلیل مشکلات ما علی‌رغم تمامی قوانین و بودجه‌های تعیین شده است، برای مثال حمل و نقل عمومی برای معلولان باید رایگان باشد و همچنین 3 درصد از ظرفیت استخدامی ارگان‌ها باید به معلولان اختصاص یابد در صورتی که چنین اتفاقی نمی‌افتد و باید قوانین را اصلاح و یا حذف کنیم.

عضو ستاد جشنواره رسانه‌ای معلولان اظهار داشت: هدف از برگزاری جشنواره رسانه‌ای معلولان این است که یک صدا، خبر و حتی قلمی به کار گرفته شود و بدین وسیله معلولان نیز دیده شوند، چرا که امروزه خدمت‌رسانی به معلولان با دادن آمار غلط به رسانه‌ها توجیه می‌شود.

انتهای پیام/ش

پربیننده‌ترین اخبار استانها
اخبار روز استانها
آخرین خبرهای روز
فلای تو دی
تبلیغات
همراه اول
رازی
شهر خبر
فونیکس
میهن
طبیعت
پاکسان
گوشتیران
رایتل
مادیران
triboon