دفع غیربهداشتی پسماندهای عفونی در مطب‌های خصوصی کهگیلویه و بویراحمد؛ مجازات‌ها بازدارنده نیست

دفع غیربهداشتی پسماندهای عفونی در مطب‌های خصوصی کهگیلویه و بویراحمد؛ مجازات‌ها بازدارنده نیست

سرپرست معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به عدم همکاری اکثر مطب‌های پزشکی و دندانپزشکی خصوصی در زمینه دفع بهداشتی پسماندهای عفونی، گفت: مجازات‌ها هم در این زمینه بازدارنده نیست.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از یاسوج، محمدمهدی بانشی ظهر امروز در دومین نشست کارگروه مدیریت پسماند کهگیلویه و بویراحمد در رابطه با تعیین تکلیف مدیریت پسماندهای عفونی تولیدی مراکز درمانی غیردولتی و خصوصی اظهار داشت: همه آزمایشگاه‌های خصوصی در این زمینه با ما همکاری کردند اما مطب‌های پزشکی و دندانپزشکی عمومی همکاری خوبی نداشتند.

سرپرست معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کهگیلویه و بویراحمد افزود: تنها 10 درصد مطب‌های پزشکی و 25 درصد مطب‌های دندانپزشکی در زمینه ساماندهی پسماندهای عفونی همکاری کرده‌اند و عدم همکاری سایر مطب‌ها معضلاتی را در این زمینه ایجاد کرده است.

بانشی عنوان کرد: نظام پزشکی همان طور که نظارت‌های دیگر را برای صدور و تمدید مجوز مطب‌های پزشکی انجام می‌دهد باید به این مسئله ورود کرده و دفع بهداشتی پسماندهای عفونی را به عنوان یکی از فاکتورهای تمدید مجوز مطب‌ها در نظر بگیرد.

وی با اشاره به تاثیر دفع غیربهداشتی پسماندهای عفونی در سلامت مردم، ابراز کرد: در چنین مواردی تعزیرات حدود 55 هزار تومان به عنوان جریمه در نظر می‌گیرد که خیلی بازدارنده نیست.

سرپرست معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کهگیلویه و بویراحمد از تجهیز 6 بیمارستان استان به دستگاه امحای پسماندهای عفونی خبر داد و بیان کرد: بیمارستان‌های دولتی در این زمینه همکاری خوبی داشتند و هم‌اکنون شرکت آتیه، کار بی‌خطرسازی پسماندهای عفونی بیمارستان‌های شهید جلیل و شهید بهشتی را انجام می‌دهد.

بانشی به پروژه سایت دفن پسماند یاسوج اشاره داشت و ابراز کرد: در صورتی که احداث تأسیساتی مانند بازیافت و کمپوست در این پروژه در دستور کار باشد لازم است سایتی مجزا نیز برای پسماندهای پزشکی در نظر گرفته شود.

انتهای پیام/ش

پربیننده‌ترین اخبار استانها
اخبار روز استانها
آخرین خبرهای روز
فلای تو دی
تبلیغات
همراه اول
رازی
شهر خبر
فونیکس
میهن
طبیعت
گوشتیران
رایتل
مادیران
triboon