حذف مدارس خشت و گلی تا پایان آبان به جز سیستان‌وبلوچستان!

حذف مدارس خشت و گلی تا پایان آبان به جز سیستان‌وبلوچستان!

رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور گفت: غیراز استان سیستان و بلوچستان تا پایان آبان ماه هیچ کلاس خشتی و گلی در کشور نخواهیم داشت.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم؛ در دومین روز از گردهمایی مشترک اعضای شورای معاونان و مدیران کل آموزش‌وپرورش که با حضور محسن حاجی میرزایی وزیر آموزش‌وپرورش برگزار شد، اعضای شورای معاونان به تشریح و تبیین برنامه‌های سال تحصیلی جدید پرداختند.

مهراله رخشانی‌مهر؛ رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور در این گردهمایی با ارائه گزارشی از بازسازی مدارس مناطق سیل‌زده اظهار‌ کرد: تخریب و بازسازی و تکمیل فضاهای خیر‌ساز و تکمیل پروژه‌های ملی سه کار اساسی سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور است.

300 میلیارد تومان از حساب ذخیره ارزی به مدرسه‌سازی رسید

وی با اشاره به اینکه در سال 97 تخصیص 110 درصدی بودجه عمرانی را داشتیم که این نشان از عزم دولت برای توسعه مدارس است، تصریح کرد:‌ 300 میلیارد تومان از حساب ذخیره ارزی کشور به مدرسه‌سازی تخصیص داده‌شده است و همچنین تعهدات خیرین 1500 میلیارد تومان بوده است.

رخشانی‌مهر افزود: 210 میلیارد تومان برای مدارس سیل‌زده هزینه شده و 10 هزار کلاس درس برای سال جدید آماده بهره‌برداری است که بیشتر آن در استان خوزستان است.

ساخت مدارس به سمت مدارس بزرگ و مجتمع‌های آموزشی می‌رود

رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس اظهار‌کرد: تلاش کردیم به سمت احداث مدارس بزرگ برویم و استانداردهای لازم را رعایت کنیم بنابراین ساخت مدارس بزرگ و مجتمع‌های آموزشی در دستور کار است که اغلب مجهز به سالن‌های ورزشی، نمازخانه و کتابخانه است همچنین توجه به معماری مدارس ازجمله دیگر برنامه‌ها است.

حذف مدارس خشتی‌وگلی تا پایان آبان به جز سیستان‌وبلوچستان!

رخشانی‌مهر افزود:  16 استخر و 149 سالن ورزشی در اوایل سال تحصیلی جدید به بهره‌برداری می‌رسد. غیراز استان سیستان و بلوچستان تا پایان آبان ماه هیچ کلاس خشتی و گلی درکشور نخواهیم داشت لذا باید مدارس مذکور حتماً تخریب و بازسازی شود.

رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس خاطرنشان‌کرد: دراول مهر برای برچیدن بخاری‌های نفتی برنامه داریم لذا 24 هزار بخاری نفتی کاملاً جمع‌آوری می‌شود.

وی بابیان اینکه 30 درصد پروژه‌ها را بنیاد برکت و 30 درصد را سازمان نوسازی در مناطق سیل‌زده تأمین کردند، اظهار‌کرد: اوایل سال تحصیلی جدید افتتاح متمرکز مدارس سیل‌زده را خواهیم داشت همچنین افتتاح 10 هزارکلاس درس را نیز در استان تهران خواهیم داشت.

وی از فرسودگی 30 درصدی  فضاهای آمورشی کشور خبر داد و افزود: عدم‌تغییرکاربری پروژه‌های جدید مورد تأکید است بنابراین دور از انصاف است طرحی برای مدرسه احداث شود اما کاربری دیگری پیدا کند.

رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس از بهره‌برداری سایرسازمان‌ها یا دستگاه‌ها از مدارس انتقاد کرد و افزود: نباید فضای مدرسه در اختیار سایر نهادها قرار گیرد.

مدارس هیئت‌امنایی حق دریافت شهریه اضافه ندارند

به گزارش تسنیم، مجتبی زینی‌وند، رئیس سازمان مدارس و مراکز غیردولتی و مشارکت‌های مردمی در این گردهمایی با اشاره به امدادرسانی مطلوب به مدارس سیل‌زده اظهارکرد: شوراهای آموزش‌وپرورش بهترین مرجع تصمیم‌گیری در شرایط اقتضائات و با توجه منابع و امکانات هرمنطقه است. شوراهای آموزش‌وپرورش مهم‌ترین وسیله جذب مشارکت سایر دستگاه‌ها است لذا در انتخاب دستور جلسات دقت زیادی شود و کارگروه‌های پنجگانه برای تسهیل و تعیین دستور کار شورا تلاش کنند.

وی بر فعال کردن کارگروه‌های تخصصی شوراها و استفاده از افراد خارج از آموزش و پرورش در سال جدید تحصیلی تأکید و خاطرنشان کرد: عوارض 5 درصدی دریافتی از شهرداری‌ها باید در شوراهای آموزش‌وپرورش مصوب شود.دو شیوه‌نامه به استان‌ها ارسال‌شده است که باید در شوراها تصویب و سپس ابلاغ شود.

رئیس سازمان مدارس و مراکز غیردولتی اظهار کرد: مدارس هیئت‌امنایی که هم‌زمان با مدارس دولتی تعطیل می‌شوند حق دریافت شهریه اضافی ندارد.

دبستان‌های غیردولتی باید معلمان دارای کارت صلاحیت حرفه‌ای را جذب کنند

وی گفت: مدارس غیردولتی موظفند معلمانی در دوره ابتدایی به‌کارگیری کنند که کارت صلاحیت حرفه‌ای را دریافت کرده باشند.

زینی‌وند تصریح کرد: برای توسعه مؤسسات حقوقی باید از اداره کل استعلام گرفته شود لذا با توجه به ظرفیت‌ها باید مجوز تأسیس مدارس غیردولتی صادر شود.

انتهای پیام/

واژه های کاربردی مرتبط
حج و زیارت
واژه های کاربردی مرتبط
پربیننده‌ترین اخبار اجتماعی
اخبار روز اجتماعی
آخرین خبرهای روز
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
او پارک
پاکسان
رایتل
میهن
گوشتیران
triboon
مدیران