پایان پاییز خداحافظی با مدارس خشتی و گلی اما به جز سیستان‌وبلوچستان

پایان پاییز خداحافظی با مدارس خشتی و گلی اما به جز سیستان‌وبلوچستان

وزیر آموزش‌وپرورش گفت: امسال آموزش و پرورش با مدارس خشتی و گِلی به جز در استان سیستان و بلوچستان تا قبل از پایان فصل پاییز خداحافظی کرده و جشن حذف این مدارس در همه مناطق کشور برگزار می‌شود.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، محسن حاجی میرزایی صبح امروز در مراسم آغاز سال تحصیلی در مدرسه دخترانه شاهد حضرت خدیجه (س) منطقه 18 تهران با اشاره به اینکه سنت حسنه‌ پرسش مهر رئیس‌جمهوری از 20 سال گذشته همزمان با آغاز سال تحصیلی به اجرا درآمده است، اظهار‌ کرد: هر ساله شور و شوقی در نظام تعلیم و تربیت درباره پرسش مهر شکل می‌گیرد و در طول سال تحصیلی این سوال، موضوع تلاش میلیون‌ها معلم و دانش‌‌آموز می‌شود.

وی افزود: نتیجه اصلی در همین فکر کردن‌ها و نوشتن‌ها حاصل می‌شود و برای افزایش انگیزه در قالب مسابقات فرهنگی، علمی و آموزشی رقابتی سازنده بین دانش‌آموزان و معلمان شکل می‌گیرد و با ارزیابی داوران آثار منتخب معرفی می‌شود.

وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه از رئیس‌جمهور که ترجیح دادند یک روز سفر خود به نیویورک را به تأخیر انداخته و برای چندمین بار در کنار فرزندان خود و همکاران آموزش و پرورش در جشن آغاز سال تحصیلی حضور داشته باشند، صمیمانه تشکر می‌کنم، گفت: این نشانه‌ای از توجه دکتر روحانی به موضوع تعلیم و تربیت است.

وی با بیان اینکه 14 میلیون و 700 هزار دانش آموز با حضور در 110 هزار مدرسه سال تحصیلی جدید را آغاز کردند، ادامه‌ داد: در طول تابستان که به نظر می‌رسید همکاران فرهنگی در تعطیلات باشند تمام تلاش و کوشش خود را به کار گرفتند تا سال تحصیلی جدید بدون کوچکترین مشکل و دغدغه آغاز شود و همه مدارس، معلم داشته باشند.

وزیر آموزش و پرورش با اشاره به اینکه در مناطق زلزله‌زده کرمانشاه تمام مدارسی که تخریب شده بود یا نیاز به تعمیر و نوسازی داشت، آماده است، افزود: حتی سرانه آموزشی در این مناطق نسبت به قبل افزایش پیدا کرد.

حاجی میرزایی اضافه‌کرد: امسال آموزش و پرورش با مدارس خشتی و گِلی به جز در استان سیستان و بلوچستان تا قبل از پایان فصل پاییز خداحافظی کرده و جشن حذف این مدارس در همه مناطق کشور برگزار می‌شود.

وی با تاکید بر اینکه در سال تحصیلی جدید چند نکته به عنوان محورهای اساسی دنبال می‌شود، گفت: اول اینکه خانواده مدرسه اول است و مدرسه خانه دوم، دیوار و فاصله بین خانه و مدرسه باید برداشته شود و هر دو محیط باید سالم، امن، بانشاط و سرشار از شوق و انگیزه یادگیری باشد.

به گفته وزیر آموزش و پرورش روش‌های آموزشی و تربیتی باید مبتنی بر مشارکت جدی خانه و مدرسه و براساس انتخابات آگاهانه و مشارکت مسئولانه دانش‌آموزان طراحی و اجرا شود.

وی تصریح‌کرد: دسترسی به تحصیل و آموزش از حقوق پایه همه افراد است و تلاش برای پوشش تحصیلی کودکان به ویژه در مناطق محروم و حاشیه شهرها وظیفه همگانی است، بهبود مستمر کیفیت به ویژه در مدارس دولتی و آماده کردن فرزندان برای مواجهه با پیچیده ترین موضوعات علمی، اقتصادی، اجتماعی و فناوری مهمترین جهت گیری نظام آموزشی کشور است.

وزیر آموزش و پرورش کیفیت یادگیری را محصول تلاش هماهنگ و خردمندانه همه عوامل سهیم و موثر در آموزش و پرورش دانست و گفت: صیانت از سلامت جسمی، روانی، عاطفی، شادابی و نشاط دانش آموزان و ترویج فرهنگ مسئولیت پذیری، صداقت، شجاعت، پاکدامنی، ایمان و عفاف در برنامه‌های مدارس ترویج می‌شود.

به گزارش تسنیم، پیش از این آموزش‌وپرورش از حذف مدارس خشتی‌وگلی تا مهر ماه خبر داده بود که پس از آن قرار شد تا پایان آبان ماه تمام مدارس خشتی و گلی حتی در استان سیستان‌وبلوچستان هم حذف شود؛ امروز نیز محسن حاجی میرزایی وزیر آموزش‌وپرورش  از خداحافظی با مدارس خشتی و گِلی به جز در استان سیستان و بلوچستان تا قبل از پایان فصل پاییز خبر داد.

انتهای پیام/

واژه های کاربردی مرتبط
واژه های کاربردی مرتبط
پربیننده‌ترین اخبار اجتماعی
اخبار روز اجتماعی
آخرین خبرهای روز
فلای تو دی
تبلیغات
همراه اول
رازی
شهر خبر
فونیکس
میهن
طبیعت
پاکسان
گوشتیران
رایتل
مادیران
triboon