کاهش مشاغل کارخانه‌ای آمریکا زنگ خطری برای ترامپ است

کاهش مشاغل کارخانه‌ای آمریکا زنگ خطری برای ترامپ است

لیست حقوق بگیران آمریکا در کارخانه ها در ماه سپتامبر ۲۰۰۰ نفر کمتر شد. این ارقام جدید ترین نشانه های ضربه ای است که کارخانه ها از کند شدن اقتصاد جهان و ادامه جنگ تجاری با چین خورده اند.

 به گزارش خبرگزاری تسنیم به نقل از بلومبرگ، با کاهش نرخ بیکاری آمریکا تا یک رکورد 50 ساله، دونالد ترامپ در روز جمعه بازار کار پر رونق این کشور را تحسین کرد ولی اشاره‌ای به از دست رفتن مشاغل در بخش کارخانه‌ها نداشت. این بخش یک صنعت حیاتی برای حامیان ترامپ است.

 لیست حقوق بگیران آمریکا در کارخانه ها در ماه سپتامبر 2000 نفر کمتر شد در حالی که اقتصاد دان ها سه هزار نفر افزایش را پیش‌بینی کرده بودند. این اطلاعات روز جمعه در گزارش ماهانه مشاغل منتشر شد که این بار به طور اتفاقی با روز تولید کارخانه ای در آمریکا همزمان شده بود. این روز از تعطیلات غیررسمی این صنعت است.

 این ارقام جدید ترین نشانه های ضربه ای است که کارخانه ها از کند شدن اقتصاد جهان و ادامه جنگ تجاری با چین خورده اند که نه تنها قیمت ها را برای شرکت ها بالا برده، بلکه باعث بی اعتمادی در سرمایه گذاری شده است.

 کاهش ماهانه مشاغل کارخانه‌ای برای دومین بار در سال جاری اتفاق افتاد. شرکت ها از زمان روی کار آمدن ترامپ در ژانویه 2017 نیم میلیون نفر به مشاغل تولیدی خود اضافه کرده بودند و این روند رشد از بحران مالی 2008 و 2009 ادامه داشت.

 در حالی که این کاهش مشاغل هنوز با آنچه در طی بحران 2008 اتفاق افتاد خیلی فاصله دارد، ولی نشانه خوبی برای صنعتی نیست که ترامپ قول داده بود احیایش کند.

 این جدید ترین شکافی است که در این صنعت به وجود آمده، صنعتی که در سال جاری وارد رکود شده است. تولید کارخانه ای برای دومین ماه پیاپی به پایین ترین حد از 2016 رسیده است. 

اریک روزنگرن، رئیس فدرال رزرو بوستون گفت انتظار می رود صادرات و تولید کارخانه‌ای ضعیف  شود. از دست رفتن مشاغل در بخش تولیدی بر ایالتهایی که اهمیت زیادی در انتخابات 2020 ترامپ دارند، تاثیر گذاشته است. ایالت هایی مثل پنسیلوانیا و ویسکانسین بیشترین مشاغل را در این بخش طی سال گذشته از دست داده اند.

 ترامپ در تبلیغات انتخاباتی خود در 2016 اعلام کرده بود کارخانه های آمریکا را تقویت کرده و میانگین تعداد کارگران را افزایش میدهد. ولی دوره ریاست جمهوری او همزمان شده است با کاهش رشد اقتصاد در سراسر جهان از جمله بزرگترین شرکای تجاری آمریکا. وضع عوارض آمریکا بر فلزات و میلیاردها دلار کالاهای چینی  اطلاعات صادرات و واردات و تصمیمات سرمایه گذاری تجاری را بی ثبات کرده است.

ترامپ به خبرنگاران گفت:« نرخ بیکاری به تازگی منتشر شده و بهترین رقمی بود که طی 50 سال گذشته داشتیم. دستمزدها 3 درصد افزایش یافته است. این افزایش برای همه فوق العاده است و ما از این ارقام خوشحالیم».

 انتهای پیام/200

اخبار روز اقتصادی
آخرین خبرهای روز
فلای تو دی
تبلیغات
همراه اول
رازی
شهر خبر
فونیکس
میهن
طبیعت
پاکسان
گوشتیران
رایتل
مادیران
triboon
بانک ایران زمین
بانک سرمایه