قدردانی معاون حقوق بشر ‌وزارت دادگستری از ‌رئیس قوه قضائیه بابت ابلاغ مجازات جایگزین


قدردانی معاون حقوق بشر ‌وزارت دادگستری از ‌رئیس قوه قضائیه بابت ابلاغ مجازات جایگزین

دبیر مرجع ملی کنوانسیون حقوق کودک با قدردانی از تأکیدات رئیس قوه قضائیه مبنی بر مجازات جایگزین، گفت: الحمدالله در کشور ما مجازات جایگزین رواج پیداکرده است.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از قم، محمود عباسی در کنفرانس تخصصی حقوق کودک که ظهر امروز در سالن جلسات استانداری برگزار شد، با بیان اینکه پایه اسلام از حقوق بشر و حقوق کودک است، اظهار داشت: اگر در رسالت الحقوق امام سجاد(ع) تحقیق کنیم پی می‌بریم که کودک نسبت به پدر و مادر و آن‌ها نسبت به کودک چه حقوقی دارند، ما با تکیه‌ بر دین مبین اسلام پشتوانه زیادی در عرصه حقوق بشر داریم.

وی با تأکید بر اینکه اسلام اهمیت زیادی به حقوق افراد و به‌ویژه حقوق کودک داده است، افزود: اگر در اسناد بین‌المللی نگاه کنیم  چیزی که غرب مبنی بر حقوق بشر منتشر کرده مربوط به شش دهه گذشته است، موضوعی که ما 1400 سال از کتب دینی و احادیث با آن همراه هستیم.

دبیر مرجع ملی کنوانسیون حقوق کودک ادامه داد: برای احقاق حقوق کودک باید از معارف اسلامی استفاده کنیم، چراکه در عصر نوین حال کودکان خوب نیست و نیازمند حمایت اجتماعی هستند، چراکه ما از یک حق بنیادی و ذاتی صحبت می‌کنیم و در برابر هر حقی تکلیفی وجود دارد.

وی تلاش برای احقاق این حقوق را ضروری برشمرد و گفت: ما با اجازه قانون به کنوانسیون حقوق کودک پیوسته و مکلف به اجرای آن هستیم، البته ما آن را با حق رعایت شرع پذیرفتیم، ما در برابر کودکان خودمان در ایران و در عرصه بین‌المللی وظایفی داریم، چراکه در حقیقت این قوانین و مقررات در خط حمایت از همه کودکان هستند.

عباسی با تأکید بر اهمیت کار فرهنگی برای حقوق کودکان، خاطرنشان کرد: زمانی که موضوع کودکان در دستور کار رهبر انقلاب قرار گرفته و مسئولان را فرامی‌خواند نشان از بحران وضعیت کودکان است، نباید کودکان را به محیطی بکشیم که از آن محیط برای خلاف‌کاران استفاده می‌شود، امیدواریم  که پلیس اطفال به‌زودی تأیید شود و شروع به فعالیت کند.

وی کانون اصلاح و تربیت را مکانی برای آموزش کودکان برشمرد و ادامه داد: در بعضی از استان‌ها شاهد بحران‌هایی هستیم که تنها با ورود پلیس اطفال حق آن ادا می‌شود.

معاون حقوق بشر و امور بین‌الملل وزارت دادگستری با قدردانی از تأکیدات رئیس قوه قضاییه مبنی بر مجازات جایگزین، افزود: الحمدالله در کشور ما مجازات جایگزین رواج پیداکرده و قضات متخصص برای کودک تعیین‌شده‌اند، چراکه باید با پدیده اجتماعی با نگاه اجتماعی برخورد شود.

وی با بیان اینکه باید سمن‌های جدیدی برای حفظ نظام خانواده شکل بگیرد، تصریح کرد: دولت باید نقش حمایت گونه داشته باشد و سازمان‌های مردم‌نهاد مجری این‌گونه فعالیت‌ها باشند.

وی فضای اجتماعی را سبب گسست بین نسلی ذکر کرد و گفت: باید کودکان دیده‌شده و طبق آموزه‌های تکریم شوند و یکی از غفلت‌های ما عدم تکریم کودکان است به امید خدا تا باید پایان امسال حقوق کودکان را مدیریت کنیم تا به هدفی که می‌خواهیم برسیم.

انتهای پیام/ش

پربیننده‌ترین اخبار استانها
اخبار روز استانها
آخرین خبرهای روز
فلای تو دی
تبلیغات
همراه اول
رازی
شهر خبر
فونیکس
میهن
طبیعت
پاکسان
گوشتیران
رایتل
مادیران
triboon