چگونه نبوغ شهید احمد مایلی در «بارریزی هوایی» به کمک جبهه مقاومت آمد؟

چگونه نبوغ شهید احمد مایلی در «بارریزی هوایی» به کمک جبهه مقاومت آمد؟

جلوه‌ای از علوم اقتدار آفرین، دانش تخصصی بارریزی هوایی ا‌ست. تجربه‌ نوع متفاوت و پیچیده این دانش، پیش‌تر در نیروهای مسلح ما نبود. این را مدیون شهید حاج احمد مایلی و همرزمان ایشان هستیم.

خبرگزاری تسنیم- حجت‌الاسلام و المسلمین محمدرضا وکیل‌پور:

سومین سالگرد شهادت مردی است که بسیاری از فرماندهان و رزمندگان سپاه با او در قامت استاد خلبان مواجه شده‌اند. کسی که عمر خود را به آموزش‌های تخصصی جبهه مقاومت سپری کرد و از بنیانگذاران بارریزی هوایی در ایران بود و بسیاری از جوانان رزمنده بالاخص در یگان ویژه صابرین زبده شدن خود را مدیون این استاد می‌دانند. کسی که نه فقط برای این جوانان فرمانده و استاد، بلکه رفیق و همدم بود. فرمانده شجاعی که در محله خود معروف به حاج احمد بود، حاج احمدی که اگر در محل کار خیری پیش می‌آمد،  نام او به عنوان اولین خیر به ذهن می‌آمد.

ولایت‌مداری و بصیرت او زبانزد دوستان و آشنایان بود، تا جایی که همه اذعان داشتند که اولویت زندگی او امام خامنه‌ای است. بالا رفتن سن، شوق شهادت را در او کم نکرده بود؛ بلکه همیشه به دنبال شهادت بود و مأموریت‌های سخت و طولانی را برای رسیدن به هدفش با جان و دل پذیرا بود. ارتفاعات جاسوسان در شمال غرب، دفاع از حرم عمه سادات حضرت زینب کبری(س) در سوریه و حضور مجاهدانه در دشت‌های سیستان و بلوچستان در جنوب شرق کشور همه محلی برای جهاد و رسیدن به آرزویش محسوب می‌شد. آرزویی که وعده‌اش را از علامه حسن زاده آملی شنیده‌ بود، وعده‌ای که به فرموده آیت‌الله احدی او را آرام کرد و سرانجام این دلاورمرد رشید اسلام در شب تاسوعای حسینی در حالی که لباس مشکی بر تن داشت، به آرزوی دیرینه خود رسید.

سردار شهید حاج احمد مایلی، فرمانده یگان ویژه هوایی صابرین و یگان ویژه هوایی قرارگاه قدس نیروی زمینی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی بود. او از اعضای سابق هوابرد نیروی زمینی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی نیز بود. شهید حاج احمد مایلی از نخبگان و رکوردداران پرش چتربازی(سقوط آزاد) در سطح نیروهای مسلح بود و متخصص در علوم و فنون هوایی و از بنیانگذاران و نوابغ بارریزی هوایی ایران محسوب می‌شد.

حسن عباسی در رابطه با نقش شهید مایلی در دانش تخصصی بارریزی هوایی، جلوه‌ای از علوم اقتدارآفرین در تاکتولوژی می‌گوید: جلوه‌ای از علوم اقتدار آفرین، دانش تخصصی بارریزی هوایی ا‌ست. تجربه‌ نوع متفاوت و پیچیده این دانش، پیش‌تر در نیروهای مسلح ما نبود؛ و این را مدیون شهید حاج احمد مایلی و همرزمان ایشان هستیم. این‌گونه بارریزی هوایی یک برگ برنده در تاکتیک نظامی است؛ با ویژگی‌های بی‌نظیری چون:

1- در ارتفاع 18000 پا، که ارتفاع بسیار زیادی برای این کار است.

2- خطای فرود بار از این ارتفاع، تنها بین 100 تا 600 متر با نقطه هدف است.

3- چترها تولید داخل هستند.

4- هزینه‌ این بارریزی کمتر از یک پنجم هزینه‌ی بارریزی استاندارد است.

نیروهای جبهه مقاومت به همین روش طی سه سال محاصره‌ دو شهرک شیعه‌نشین فوعه و کفریا، غذا، دارو و سایر امکانات اولیه مورد نیاز را به اهالی مظلوم و مقاوم این دو شهر ‌می‌رساندند. در شهرهای تحت محاصره در سوریه و عراق، برابر چشم آمریکایی‌ها و در مقابل تهدید جنگنده‌های آمریکایی و ترکیه‌ای و رژیم صهیونیستی، صدها تن غذا، آب، دارو، سوخت، مهمات و دیگر ملزومات به مردم مظلوم این مناطق توسط هواپیماهای آنتونوف و ایلیوشین، رسانده می‌شد.

سرانجام همزمان با شب تاسوعای حسینی (19 مهرماه سال 1395) استاد خلبان سردار حاج احمد مایلی طی بازگشت از یک عملیات شناسایی در نقطه صفر مرزی ایرانشهر به درجه رفیع شهادت نائل شد.

انتهای پیام/

واژه های کاربردی مرتبط
واژه های کاربردی مرتبط
پربیننده‌ترین اخبار فرهنگی
اخبار روز فرهنگی
آخرین خبرهای روز
فلای تو دی
تبلیغات
همراه اول
رازی
شهر خبر
فونیکس
میهن
طبیعت
پاکسان
triboon
گوشتیران
رایتل
مادیران