به گزارش دفتر منطقهای خبرگزاری تسنیم به نقل از جنگ نیوز، «سراج الحق» رئیس حزب جماعت اسلامی در جمع هواداران این حزب در شهر حیدرآباد اعلام کرد: اگر دولت وقت دست مردم پاکستان را باز گذارد، در سرینگر کشمیر محشر به پا می شود.
رئیس حزب جماعت اسلامی با تاکید بر قدرت ایمان مردم پاکستان گفت: امروز اگر اجازه می یافتیم در یک شب سرینگر را فتح و مردم مظلوم کشمیر را از ظلم و ستم نجات می دادیم.
وی تصریح کرد: دولت اسلام آباد باید دست به اقدامی جدی در خصوص کشمیر بزند و از مردم مظلوم این منطقه حمایت کند. سخنرانی عمران خان در سازمان ملل باعث لغو حکومت نظامی در کشمیر و پایان حبس خانگی مردم این منطقه نشد.
سراج الحق گفت: لغو قانون 370 توسط هند به شکل ناگهانی انجام نشده و مودی از مدتها قبل برای اقدام خود نقشه کشیده بوده است.
گفتنی است حزب جماعت اسلامی طی سال های اخیر در برخی پرونده ها و موضوعات با عمران خان و حزب تحریک انصاف همراهی کرده ولی تلاش دارد خود را اپوزیسیون دولت نشان دهد.
انتهای پیام/.