بدهی بیمه سلامت استان مرکزی به موسسات دولتی و خصوصی تا پایان تیرماه تسویه شد


بدهی بیمه سلامت استان مرکزی به موسسات دولتی و خصوصی تا پایان تیرماه تسویه شد

مدیرکل بیمه سلامت استان مرکزی با بیان اینکه تمام مطالبات بخش دولتی و خصوصی از بیمه سلامت تا پایان تیرماه ۹۸ پرداخت شده گفت: درمجموع این ۴ ماهه حدود ۵۰ میلیارد تومان به دانشگاه‌ها و بخش خصوصی پرداخت شده است.

محمدرضا جیریایی در گفت‌و‌گو با خبرنگار تسنیم در اراک، با اشاره به پرداخت مطالبات موسسات خصوصی و دولتی در زمینه بیمه سلامت اظهار داشت: تمام مطالبات بخش دولتی و خصوصی از بیمه سلامت تا پایان تیرماه 98 پرداخت شده و در بخش داروخانه‌ها هم علی‌الحساب مردادماه در سال 98 پرداخت شده است.

وی افزود: سطح یک روستائیان برای دانشگاه علوم پزشکی هم علی‌الحساب مردادماه پرداخت شده است.

مدیرکل بیمه سلامت استان مرکزی تصریح کرد: ماهیانه بین 12 تا 14 میلیارد تومان پرداختی داشتیم، درمجموع این 4 ماهه حدود 50 میلیارد تومان به دانشگاه‌ها و بخش خصوصی پرداخت شده است.

جیریایی بیان کرد: در سال 98 از مردادماه به بعد پرداخت نداشتیم و تنها علی‌الحساب داروخانه‌ها و سطح یک روستایی پرداخت شده است و مابقی مطالبات مردادماه و شهریورماه را طلب دارند، برای مهرماه هم که هنوز اسنادی به دست ما نرسیده است.

وی ادامه داد: سیاست سازمان بر این است که درآمدهای هر سال مالی باید برای همان سال مالی هزینه شود، از سال 97 می‌توان گفت، مطالبات دانشگاه علوم پزشکی ساوه و خمین تا پایان بهمن‌ماه به صورت کامل و علی‌الحساب اسفندماه آنها هم پرداخت شده است.

مدیرکل بیمه سلامت استان مرکزی عنوان کرد: موسسات خصوصی و دانشگاه علوم پزشکی هم حدود 3 ماه از بیمه سلامت طلب دارند که سازمان به دنبال آن است تا مجوزی برای تخفیف اعتبار این بحث بگیرد و بتواند تسویه کند.

تمامی بخش خصوصی شهرستان خمین زیر بار نسخه‌نویسی الکترونیک رفت

جیریایی با اشاره به طرح نسخه الکترونیک در استان گفت: چون شهرستان خمین در ابتدا پایلوت اجرای این طرح شد تمامی بخش خصوصی این شهرستان زیر بار نسخه‌نویسی الکترونیک رفته و حدود 40 تا 50 درصد کار پیشرفت داشته و امیدواریم تا پایان امسال بتوانیم شهرستا‌ن‌های خمین، شازند، محلات و دلیجان را کامل کنیم و سال آینده به کل استان ورود پیدا کنیم.

وی افزود: رسیدگی به اسناد بستری به صورت الکترونیک از دیگر اقدامات است که در هر دانشکده یک بیمارستان به عنوان پایلوت انتخاب شده(بیمارستان امیرالمومنین(ع) در اراک، بیمارستان مدرس در ساوه و بیمارستان امام خمینی(ره) در خمین)، در این طرح قرار است تمامی اسناد بستری که تولید می‌شود به صورت الکترونیکی و از طریق نرم‌افزارهای ویژه به کارشناس ناظر بیمه سلامت ارجاع شود و کارشناس همان جا رسیدگی الکترونیکی انجام دهد که صرفه‌جویی در مصرف کاغذ و هم صرفه‌جویی در نیروی انسانی است علاوه بر این که سرعت، دقت و پیشرفت کار را هم افزایش می‌دهد.

افراد با حقوق کمتر از 40 درصد حداقل حقوق مصوب قانون کار به صورت رایگان بیمه می‌شوند

مدیرکل بیمه سلامت استان مرکزی با اشاره به پوشش اجباری بیمه پایه درمان تصریح کرد: براساس بند «الف» ماده 70 قانون برنامه ششم توسعه، براساس ارزیابی وسع، بیمه پایه اجباری به افراد داده می‌شود، تمام افرادی که فاقد هرگونه پوشش بیمه‌ای هستند مکلف به دریافت بیمه پایه هستند، این طرح از 13 آبان‌ماه به صورت سراسری در سطح کشور اجرا می‌شود.

جیریایی بیان کرد: افرادی که درآمد خانوار آنها ماهیانه زیر 40 درصد حداقل حقوق و مزایای شورای عالی کار است به صورت رایگان تحت پوشش بیمه قرار می‌گیرند.

وی ادامه داد: گروه دوم افرادی هستند که درآمد خانوار آنها بین 40 درصد حداقل حقوق و دستمزد مصوب قانون کار تا 100 درصد آن است که این گروه 50 درصد از حق سرانه را( 24 هزار و 200 تومان) پرداخت و بیمه پایه دریافت می‌کنند و مابقی را دولت به صورت رایگان پرداخت می‌کند.

مدیرکل بیمه سلامت استان مرکزی عنوان کرد: گروه سوم افرادی هستند که درآمد ماهیانه خانوار آنها بالای حداقل حقوق و دستمزد شورای عالی کار است که این افراد باید کل حق سرانه بیمه را پرداخت و بیمه پایه را دریافت کنند.

جیریایی افزود: براساس پیش‌بینی مرکز آمار ایران حدود 7.8 درصد از جمعیت کشور فاقد پوشش بیمه پایه هستند.

انتهای پیام/ن

پربیننده‌ترین اخبار استانها
اخبار روز استانها
آخرین خبرهای روز
فلای تو دی
تبلیغات
همراه اول
رازی
شهر خبر
فونیکس
میهن
طبیعت
پاکسان
گوشتیران
رایتل
مادیران
triboon