الکترونیکی کردن پرونده‌ها بسیاری از مشکلات نظام سلامت را برطرف می‌کند


الکترونیکی کردن پرونده‌ها بسیاری از مشکلات نظام سلامت را برطرف می‌کند

استاندار قم گفت: الکترونیکی کردن پرونده‌های نظام سلامت، بخش زیادی از مشکلات بیماران و افراد تحت پوشش خدمات را رفع می‌کند.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از قم، بهرام سرمست ظهر امروز در همایش بزرگداشت هفته بیمه سلامت که در سالن همایش‌ شهید مفتح دانشگاه علوم پزشکی قم برگزار شد، با تبریک هفته سلامت اظهار داشت:این هفته فرصت مهمی در جهت مرور کارنامه بیمه سلامت در ارتباط با خدمات و بیان اهمیت و انتظارات جامعه از این نوع خدمات است.

استاندار قم افزود:الزاماتی که منجر به توسعه سلامت در جامعه می‌شود، برگرفته از آموزه‌های دینی در جایگاه امنیت و سلامت به عنوان دو نعمت الهی است.

وی جوانی را یکی از دوران مهم زندگی در بالندگی و توانایی دانست و ادامه داد: در این دوره قدر جوانی و سلامت را نمی‌دانیم و از آن غافل می‌شویم درحالی‌که به سمت میانسالی و کهن‌سالی در حرکت هستیم و جوانی دوران کوتاهی است.

سرمست ابراز کرد:امنیت نیز یکی از نعمت‌‌های مهم است که باید قدر آن را بدانیم، درحالی‌که کشورهای منطقه دچار بی‌ثباتی و ناامنی بوده درون کشور شاهد امنیت پایدار هستیم و باید شکر گذار این نعمت نیز باشیم.

وی خاطرنشان کرد:از برکات و دستاوردهای دولت، طرح تحول نظام سلامت بود که هر چند با نقدهایی همراه شد اما به‌طورکلی بخشی از نعمت سلامت در جامعه موردتوجه قرار گرفت و بیمه سلامت، به عنوان یکی از ارکان نظام سلامت به ارائه خدمات پرداخت.

استاندار قم با تأکید بر اینکه برای اینکه بتوان به اهداف کلی در نظام سلامت رسید و برنامه‌ها را عملیاتی کرده باید به سمت برنامه محوری حرکت کنیم عنوان کرد: ما در استان از مدیران انتظار ارائه کارنامه و برنامه داریم و می‌خواهیم برنامه خود را بر اساس اسناد بالادستی و به اقتضای شرایط قم، طراحی کنند.

وی گفت: اگر برنامه محوری موردتوجه قرار گیرد، بر اساس آن می‌توان به ارزیابی عملکرد پرداخت، قرار شده سازمان بیمه سلامت استان قم نیز یک ویژه‌برنامه‌ای را در کنار همه برنامه‌هایی که بر اساس وظایف سازمانی داشته ارائه کند و آن نیز بحث الکترونیکی کردن پرونده‌های نظام سلامت بود.

سرمست افزود:الکترونیکی کردن پرونده‌های نظام سلامت، بخش زیادی از مشکلات بیماران و افراد تحت پوشش خدمات را رفع می‌کند، سازمان بیمه سلامت می‌تواند با این رویکرد به ایفای نقش بپردازد، همچنین پزشکان نیز می‌توانند دراین‌باره نقش‌آفرینی کنند.

وی اظهار داشت: امروز در نظام ارجاع، تشخیص و مراقبت‌های بالینی، یک اصل مسلم و پذیرفته‌شده‌ای وجود داشته که طبق آن باید راجع به بیماران، پرونده‌ای الکترونیکی داشته باشیم که بخشی از این خدمت،بر عهده پزشکان است که عزمی جدی برای تحقق آن داشته باشند.

استاندار قم با بیان اینکه بخشی از این رسالت نیز به مراکز درمانی و بیمارستان‌ها مربوط می‌شود ابراز کرد: از همکاران در علوم پزشکی تقاضا داریم آن را دنبال کنند و توجه ویژه‌ای به آن داشته باشند، ضمن اینکه داروخانه و مراکز آزمایشگاهی و نظام پزشکی نیز دارای نقش برجسته‌ای دراین‌باره هستند.

وی تصریح کرد: خروجی این بحث‌ها می‌تواند ضمن توسعه سلامت، از نظر مشتری مداری، بیمارداری و تیمارداری نیز موردتوجه باشد و جلب رضایت شهروندان را به همراه داشته باشد.

سرمست با تأکید بر اینکه نباید بیماران در رفت‌وآمدها میان مراکز درمانی و مطب‌ها و بیمه، سرگردان باشند و علاوه بر هزینه‌های بیماری، دچار درد سرگردانی و بلاتکلیفی شوند، یادآور شد: حداقل کار در بیمه تأمین اجتماعی ضمن مساعدت در کاهش هزینه‌های درمانی این است که می‌توانیم آلام و دردهای قشر دردمند را به حداقل برسانیم.

وی بیان کرد: برای بیمه سلامت، خدمت‌رسانی افتخار است و اجری اخروی دارد اینکه به افرادی خدمت‌رسانی می‌کنند که شایسته خدمت‌رسانی بیش‌ازاندازه قشری دردمند هستند ارزش زیادی دارد.

انتهای پیام/ ت

پربیننده‌ترین اخبار استانها
اخبار روز استانها
آخرین خبرهای روز
فلای تو دی
تبلیغات
همراه اول
رازی
شهر خبر
فونیکس
میهن
طبیعت
گوشتیران
رایتل
مادیران
triboon