قزوین| افزایش آسیب‌های اجتماعی در جامعه نتیجه خالی شدن مساجد است


قزوین| افزایش آسیب‌های اجتماعی در جامعه نتیجه خالی شدن مساجد است

استاندار قزوین گفت: افزایش آسیب‌های اجتماعی در جامعه هزینه فرهنگی است که بابت خالی شدن مساجد و از رونق افتادن فعالیت‌های مذهبی در کشور می‌پردازیم.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از قزوین، هدایت‌الله جمالی‌پور عصر امروز در جلسه هماهنگی ستاد اقامه نماز استان قزوین که با حضور مسئولین استانی و شهرستانی برگزار شد، اظهار داشت: مسجد روزی محور بسیاری از فعالیت‌های فرهنگی، اجتماعی و مذهبی در کشور بوده است اما امروز با کاهش نقش مساجد و کارکردهای فرهنگی آن در جامعه شاهد افزایش آسیب‌های اجتماعی در کشور هستیم.

وی بیان کرد: مسجد به عنوان یک پایگاه فرهنگی در کنار تقویت ارزش‌ها و باورهای دینی و مذهبی بین خانواده‌اه و جوانان در کشور کارکردی آموزشی داشت و توانست در بازه‌ای از زمان محور بسیاری از فعالیت‌ها در جامعه باشد.

استاندار قزوین گفت: انقلاب اسلامی از مسجد آغاز شد، بسیاری از فعالیت‌های اجتماعی نظیر مقاومت و مبارزه در دوران دفاع مقدس نیز از این سنگر اعتقادی به سرانجام رسید اما گویا با فاصله گرفتن از آن روزها مساجد ما نیز از کارکرد و نقش اجتماعی خود فاصله گرفتند و متاسفانه نتوانستیم مخاطبین این نهاد را حفظ کنیم.

جمالی‌پور عنوان کرد: دوری جوانان از فعالیت‌های اجتماعی در بستر مسجد در کنار افزایش اوقات فراغت بدون برنامه ریزی مناسب باعث کمرنگ شدن برخی از ارزش‌ها و اعتقادات مذهبی شد و موجب شد تا امروز کشور با مشکلات مختلفی در حوزه فرهنگ و آسیب‌های اجتماعی مواجه باشد.

وی گفت: روحیه خود محوری و بی‌توجهی به منافع ملی از مواردی است که در طی سالیان گذشته به کمرنگ شدن نقش مساجد منجر گردید و امروز شاهدیم بسیاری از مسئولین و افراد خود را در مقابل مساجد و نماز که از مهم‌ترین فرایض الهی است مکلف نمی‌دانند.

استاندار قزوین تصریح کرد: نماز بود که سرآغاز همه تحولات در کشور شد ولی گویا ما هنوز نقش و تاثیر این نماز را در زندگی فردی و اجتماعی افراد درک نکرده‌ایم.

جمالی‌پور خاطرنشان کرد: امروز باید برای ترویج نماز در مدارس تلاش کنیم و قطعا تقویت این حوزه تقویت ارزش‌ها و اعتقادات مذهبی را  به همراه دارد.

326 مدرسه در قزوین نماز جماعت دارند

حجت‌الاسلام و المسلمین علی انصاری معاون پژوهشی آموزش و پرورش استان قزوین گفت: در بیش از 326 واحد آموزشی در استان قزوین نماز جماعت توسط روحانیون برگزار می‌شود و در باقی مساجد نیز نماز جماعت بدون حضور روحانیون برگزار می‌شود.

وی بیان کرد: سند تحول بنیادین آموزش و پرورش توجه ویژه‌ای به برپایی نماز جماعت، تقویت ارزش‌های اسلامی و توسعه فرهنگ قرآنی در مدارس دارد و موجب شده است تا نگاه ویژه‌ای به این بخش صورت گیرد.

معاون مدیرکل آموزش و پرورش استان قزوین افزود: توجه ویژه معلمان و مدیران به برپایی نماز جماعت در مدرسه، همراهی والدین و تقویت باورهای مذهبی و دینی در برپایی با شکوه این مسئله موثر است.

حجت الاسلام انصاری عنوان کرد: تاثیر و نقش والدین در این بخش بیش از هر عنصر دیگری است و قطعا جوان و نوجوان دیندار در بستر خانواده‌ای مومن، متدین و ارزشی تربیت می‎شود.

انتهای پیام/ ع

پربیننده‌ترین اخبار استانها
اخبار روز استانها
آخرین خبرهای روز
فلای تو دی
تبلیغات
همراه اول
رازی
شهر خبر
فونیکس
میهن
طبیعت
پاکسان
گوشتیران
رایتل
مادیران
triboon