نخستین همایش تجلیل و تکریم خیرین روحانیت در عرصه سلامت در قم برگزار می‌شود


نخستین همایش تجلیل و تکریم خیرین روحانیت در عرصه سلامت در قم برگزار می‌شود

مدیرعامل مجمع خیرین استان قم با اشاره به برگزاری نخستین همایش تجلیل و تکریم خیرین روحانیت در عرصه سلامت گفت: تجلیل از روحانیون عرصه سلامت در این همایش انجام می‌شود و همچنین در این همایش از تندیس قم پرده‌برداری می‌شود.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از قم، سید محمدجواد آل احمد در نشست خبری نخستین همایش تجلیل و تکریم خیرین روحانیت در عرصه سلامت که در سالن جلسات دانشگاه علوم پزشکی برگزار شد، اظهار داشت: قم در سطح کشور جز شهرهای نخست در زمینهٔ خیران است.

وی افزود:باید به سمت و سویی برویم که فعالیت‌های خیر در کشور افزایش پیدا کند و برگزاری این همایش در راستای مردمی کردن کار خیر است و این موضوع برای دنیا و آخرتمان کافی است.

مدیرعامل مجمع خیرین استان قم با بیان اینکه در هرجایی که کار خیر انجام می‌شود روحانیت و مراجع حضور فعال دارند،تصریح کرد:درمانگاه جمکران به اذن آیت‌الله مکارم شیرازی و بیمارستان گلپایگانی به دستور آیت‌الله گلپایگانی احداث شد.

آل احمد با اشاره به برگزاری نخستین همایش تجلیل و تکریم خیرین روحانیت در عرصه سلامت تصریح کرد: تجلیل از روحانیون عرصه سلامت در این همایش انجام می‌شود و همچنین در این همایش از تندیس قم پرده‌برداری می‌شود.

وی ادامه داد: بیش از 95 درصد مراکز درمانی موجود در استان با دستور و نظارت علمای دینی راه‌اندازی شده است،بیمارستان آیت‌الله سیستانی در شهرهای نجف و باکو ازجمله اقدامات مجمع خیرین سلامت کشور است.

مدیرعامل مجمع خیرین استان قم افزود:همه فعالیت‌های مجمع خیرین سلامت با همکاری دانشگاه علوم پزشکی انجام می‌شود و از موازی کاری جلوگیری می‌شود.

آل احمد بابیان اینکه سال گذشته 120 میلیارد تومان در مجمع خیرین سلامت استان قم هزینه شده است،گفت:شناسایی کمبودهای درمانی و ساماندهی و احداث آن‌ها توسط خیرین سلامت از رویکردهای مهم مجمع خیرین سلامت است.

وی بیان کرد:تعهد امسال خیرین سلامت یک هزار میلیارد تومان است که بخش مهمی از آن برای احداث بیمارستان 1000 تخت خوابی پاسارگاد شهرک پردیسان و بیمارستان قلب متعلق به آیت‌الله سیستانی هزینه می‌شود.

مدیرعامل مجمع خیرین استان قم عنوان کرد: متأسفانه با توجه به گرانی که در کشور وجود دارد برخی از بیماران توانایی پرداخت هزینه دارو را ندارند که در این زمینه از خیران و افراد نیکوکار تقاضا می‌شود که همه تلاش خود را برای باز کردن گره‌ای از زندگی افراد نیازمند انجام دهند.

آل احمد بابیان اینکه 120 خیر سلامت در استان قم فعالیت می‌کنند،خاطرنشان کرد:رفع مشکلات جامعه و کمک به بیماران نیازمند سبب می‌شود که گره از مشکلات آن‌ها باز شود و این موضوع اجر دنیا و آخرت را به همراه دارد.

قم یکی از استان‌های شاخص در امر خیرین در احداث مراکز دینی و درمانی است

حسین خاکی عضو هیئت‌امنای مجمع خیرین سلامت استان قم نیز در این نشست بیان کرد:ساخت  و تجهیز 6 هزار پروژه درمانی به مجمع خیرین سلامت کشور معرفی‌شده که بخشی از این طرح‌ها در استان قم واقع است.

وی ظرفیت‌های قم در احداث مراکز درمانی خیر ساز را موردتوجه قرارداد و ادامه داد: 120 خیر سلامت دراستان ثبت‌شده است،وجود روحانیت درقم سبب شده تا امر احداث مراکز درمانی توسط خیرین سلامت در این استان روند قابل قبولی به خود بگیرد.

عضو هیئت‌امنای مجمع خیرین سلامت استان قم بیان کرد: مجمع خیرین سلامت قم، با شناسایی اولویت‌های درمانی استان، به وحدت رویه‌ای در رابطه در احداث مراکز درمانی دست‌یافته است.

خاکی بابیان اینکه قم یکی از استان‌های شاخص و بارز در امر خیرین در احداث مراکز دینی و درمانی است،خاطرنشان کرد:علاوه بر خیرین سلامت، تعداد خیرین استان در احداث مراکز دینی، مدرسه و غیره وضعیت برجسته‌ای درسطح کشور دارد.

انتهای پیام/452/ ع

پربیننده‌ترین اخبار استانها
اخبار روز استانها
آخرین خبرهای روز
فلای تو دی
تبلیغات
همراه اول
رازی
شهر خبر
فونیکس
میهن
طبیعت
گوشتیران
رایتل
مادیران
triboon