محمد کیانی در گفتوگو با خبرنگار تسنیم در بهارستان، با اشاره به بازرسی از اصناف مختلف در سطح شهرستان و جلوگیری از تخلفات احتمالی در این حوزه اظهار داشت: از ابتدای سال جاری 5 هزار و 814 مورد بازرسی از واحدهای صنفی در سطح شهرستان بهارستان انجام شده است که در این راستا 366 مورد پرونده تشکیل و به تعزیرات حکومتی ارسال شده است.
وی سپس با اشاره به تشدید بازرسیها پس از افزایش قیمت بنزین تصریح کرد: در روزهای اخیر بازرسیها از واحدهای عرضهکننده کالاهای اساسی و موردنیاز مردم افزایش پیدا کرده و یک مورد پرونده نیز بهدلیل عرضه خارج از شبکه در سطح بهارستان تشکیل شده است.
رئیس اداره صنعت، معدن و تجارت شهرستان بهارستان با اشاره به کشف 2 واحد صنفی فروش لوازم خانگی قاچاق افزود: 21 مورد از پروندههای تشکیل شده در بازرسیها نیز مربوط به عرضه کالای قاچاق در بازار با ارزش ریالی 106 میلیون و 470 هزار ریال بوده است.
کیانی همچنین با اشاره به افزایش بازرسیها در بهارستان بیان کرد: یکهزار و 67 مورد بازرسی از نانواییهای سطح شهرستان بهارستان انجام شده که 230 پرونده تخلف در حوزه گرانفروشی، کمفروشی و عدم رعایت موارد بهداشتی ثبت شده است.
وی ادامه داد: در راستای سیاستهای وزارت صنعت، معدن و تجارت در زمینه مقابله با عرضه و توزیع کالاهای قاچاق با هرگونه قاچاق کالا در شهرستان بهارستان برخورد کرده و حمایت از تولید ملی را در اولویت خود داریم.
رئیس اداره صنعت، معدن و تجارت شهرستان بهارستان گفت: حفظ آرامش بازار، جلوگیری از هرگونه سوءاستفاده و افزایش قیمتها با توجه به سهمیهبندی بنزین در دستور کار بازرسان قرار گرفته است.
کیانی در پایان خاطرنشان کرد: از اتاق اصناف بهارستان درخواست کردهایم برنامه و بسته نظارتی اصناف را به منظور تشدید بازرسی و نظارتها تهیه و به دبیرخانه ستاد تنظیم بازار شهرستان ارائه کند.
انتهای پیام/ 220/ح