1. صفحه اصلی
    • پربیننده‌ترین اخبار
    • مهمترین اخبار
    • آرشیو اخبار
  2. سیاسی
    • سیاست ایران
    • نظامی | دفاعی | امنیتی
    • گزارش و تحلیل سیاسی
    • مجلس و دولت
  3. امام و رهبری
  4. ورزشی
    • فوتبال ایران
    • فوتبال جهان
    • والیبال | بسکتبال | هندبال
    • کشتی و وزنه‌برداری
    • ورزش های رزمی
    • ورزش زنان
    • ورزش جهان
    • رشته های ورزشی
  5. بین الملل
    • دیپلماسی ایران
    • تولیدات دفاتر خارجی
    • آسیای غربی
    • افغانستان
    • آمریکا
    • اروپا
    • آسیا-اقیانوسیه
    • پاکستان و هند
    • ترکیه و اوراسیا
    • آفریقا
    • بیداری اسلامی
  6. فضا و نجوم
  7. اقتصادی
    • اقتصاد ایران
    • پول | ارز | بانک
    • خودرو
    • صنعت و تجارت
    • نفت و انرژی
    • فناوری اطلاعات | اینترنت | موبایل
    • کار آفرینی و اشتغال
    • راه و مسکن
    • هواشناسی
    • بازار سهام | بورس
    • کشاورزی
    • اقتصاد جهان
  8. اجتماعی
    • پزشکی
    • رسانه
    • طب سنتی
    • خانواده و جوانان
    • تهران
    • فرهنگیان و مدارس
    • پلیس
    • حقوقی و قضایی
    • علم و تکنولوژی
    • محیط زیست
    • سفر
    • حوادث
    • آسیب های اجتماعی
    • بازنشستگان
  9. فرهنگی
    • ادبیات و نشر
    • رادیو و تلویزیون
    • ‌دین ، قرآن و اندیشه
    • سینما و تئاتر
    • فرهنگ حماسه و مقاومت
    • موسیقی و تجسمی
  10. حوزه و روحانیت
  11. استانها
    • آذربایجان‌ شرقی
    • آذربایجان غربی
    • اردبیل
    • اصفهان
    • البرز
    • ایلام
    • بوشهر
    • استان تهران
    • چهارمحال و بختیاری
    • خراسان جنوبی
    • خراسان رضوی
    • خراسان شمالی
    • خوزستان
    • زنجان
    • سمنان
    • سیستان و بلوچستان
    • فارس
    • قزوین
    • قم
    • کاشان
    • کردستان
    • کرمان
    • کرمانشاه
    • کهگیلویه و بویراحمد
    • گلستان
    • گیلان
    • لرستان
    • مازندران
    • مرکزی
    • هرمزگان
    • همدان
    • یزد
    • جزایر خلیج فارس
  12. رسانه ها
    • چند رسانه ای
    • خواندنی
  13. بازار
    • قیمت خودرو
    • قیمت طلا، سکه و ارز
    • سازمان‌ها و شرکت‌ها
  14. عکس
  15. فیلم
  16. گرافیک و کاریکاتور
    • english
    • عربی
    • Türkçe
    • עברית
    • Pусский
  • RSS
  • تلگرام
  • اینستاگرام
  • توییتر
  •  
    آپارات
  •  
    سروش
  •  
    آی‌گپ
  •  
    گپ
  •  
    بله
  •  
    روبیکا
  •  
    ایتا
  • قیمت ارز و طلا
    لیگ ایران و جهان
  • صفحه اصلی
    • پربیننده‌ترین اخبار
    • مهمترین اخبار
    • آرشیو اخبار
  • سیاسی
    • سیاست ایران
    • نظامی | دفاعی | امنیتی
    • گزارش و تحلیل سیاسی
    • مجلس و دولت
  • امام و رهبری
  • ورزشی
    • فوتبال ایران
    • فوتبال جهان
    • والیبال | بسکتبال | هندبال
    • کشتی و وزنه‌برداری
    • ورزش های رزمی
    • ورزش زنان
    • ورزش جهان
    • رشته های ورزشی
  • بین الملل
    • دیپلماسی ایران
    • تولیدات دفاتر خارجی
    • آسیای غربی
    • افغانستان
    • آمریکا
    • اروپا
    • آسیا-اقیانوسیه
    • پاکستان و هند
    • ترکیه و اوراسیا
    • آفریقا
    • بیداری اسلامی
  • فضا و نجوم
  • اقتصادی
    • اقتصاد ایران
    • پول | ارز | بانک
    • خودرو
    • صنعت و تجارت
    • نفت و انرژی
    • فناوری اطلاعات | اینترنت | موبایل
    • کار آفرینی و اشتغال
    • راه و مسکن
    • هواشناسی
    • بازار سهام | بورس
    • کشاورزی
    • اقتصاد جهان
  • اجتماعی
    • پزشکی
    • رسانه
    • طب سنتی
    • خانواده و جوانان
    • تهران
    • فرهنگیان و مدارس
    • پلیس
    • حقوقی و قضایی
    • علم و تکنولوژی
    • محیط زیست
    • سفر
    • حوادث
    • آسیب های اجتماعی
    • بازنشستگان
  • فرهنگی
    • ادبیات و نشر
    • رادیو و تلویزیون
    • ‌دین ، قرآن و اندیشه
    • سینما و تئاتر
    • فرهنگ حماسه و مقاومت
    • موسیقی و تجسمی
  • حوزه و روحانیت
  • استانها
    • آذربایجان‌ شرقی
    • آذربایجان غربی
    • اردبیل
    • اصفهان
    • البرز
    • ایلام
    • بوشهر
    • استان تهران
    • چهارمحال و بختیاری
    • خراسان جنوبی
    • خراسان رضوی
    • خراسان شمالی
    • خوزستان
    • زنجان
    • سمنان
    • سیستان و بلوچستان
    • فارس
    • قزوین
    • قم
    • کاشان
    • کردستان
    • کرمان
    • کرمانشاه
    • کهگیلویه و بویراحمد
    • گلستان
    • گیلان
    • لرستان
    • مازندران
    • مرکزی
    • هرمزگان
    • همدان
    • یزد
    • جزایر خلیج فارس
  • رسانه ها
    • چند رسانه ای
    • خواندنی
  • بازار
    • قیمت خودرو
    • قیمت طلا، سکه و ارز
    • سازمان‌ها و شرکت‌ها
  • عکس
  • فیلم
  • گرافیک و کاریکاتور

مدرسه ترافیک در همه شهرستان‌های استان مرکزی ایجاد می‌شود

  • 16 بهمن 1398 - 14:29
  • اخبار استانها
  • اخبار مرکزی
مدرسه ترافیک در همه شهرستان‌های استان مرکزی  ایجاد می‌شود

در جلسه شورای هماهنگی ترافیک استان مرکزی با اشاره به اینکه در شهرستان‌ها تاکید بر آن است که مدرسه ترافیک با حداقل امکانات در شهرستان‌ها ایجاد شود و در اولویت کار خود قرار دهند تاکید شد: معابر و تقاطع‌های استان به صورت کارشناسی اصلاح هندسی می‌شود.

استانها

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اراک، حمیدرضا نوازنی ظهر امروز در جلسه شورای هماهنگی ترافیک استان مرکزی با اشاره به شهر دلیجان اظهار داشت: ساماندهی در بخش سرعت‌گیر روستا‌های این شهرستان باید انجام شود و به همه دهیاری‌‌ها ابلاغ شود که هرگونه عملی در خصوص سرعتگیر برای روستا‌ها باید طبق ضوابط انجام شود. 

وی افزود: استفاده از شیار‌های لرزاننده برای کاهش سرعت در ورودی روستاها مناسب نیست درحالی که برخی از جاده‌های روستایی آسفالت نیستند.

مدیرکل دفتر فنی استانداری مرکزی تصریح کرد: برای اصلاحات هندسی معابر و تقاطع‌ها باید از مشاوران حقیقی یا حقوقی که صلاحیت دارند استفاده شود.

نوازنی بیان کرد: در محدوده‌های روستایی جرایم کمیسیون ماده 99، آن تخلفاتی که در روستا انجام می‌شود به حساب دهیاری‌ها ریخته می‌شود و از میزان جرایمی که در کمیسیون‌های نظامی می‌آید از میزان جریمه روستاها مطلع می‌شویم.

وی عنوان کرد: به طور مثال سالیانه از 700 پرونده‌ای که مورد بررسی قرار می‌گیرد، 200 پرونده برای گاوخانه بوده که ارقام بالایی بودند و به حساب دهیاری می‌رود تا صرف تملکات دارایی شود. 

مدیرکل دفتر فنی استانداری مرکزی با اشاره به مشکلات آموزش و فرهنگ‌سازی ترافیکی گفت: مشکل جدی در بخش آموزش و فرهنگ‌سازی داریم که باید آموزش و فرهنگ‌سازی را از سنین پایین شروع کنیم تا قوانین ترافیکی در آنها نهادینه شود.

نوازنی خاطرنشان کرد: اراک مدرسه ترافیک دارد و در شهرستان‌ها تاکید بر آن است که مدرسه ترافیک با حداقل امکانات در شهرستان‌ها ایجاد شود و اولویت کار خود قرار دهند.

وی با اشاره به هزینه برای مدرسه ترافیکی در دلیجان بیان کرد:  با معاون عمرانی مذاکره می‌کنیم تا مبلغی که برای توزیع از جرایم ماده 23  است به منظور ساخت مدرسه یا شهرک ترافیکی هدایت کنند.

وی با اشاره به راه آهن اصفهان-تهران و قرار دادن ایستگاه در دلیجان بیان کرد: صحبت‌های بسیاری در این خصوص شده واین طرح یک طرح ملی است که برای دلیجان دیده نشده است.

مدیرکل دفتر فنی استانداری مرکزی با اشاره به میزان برخورداری شهروندان از طرح‌های اجرایی در سطح شهر عنوان کرد: میزان برخورداری شهروندان از طرح‌های اجرایی در سطح استان مهم است زیرا ممکن است طرحی با هزینه‌های سنگین اجرا شود ولی میزان برخورداری مردم از آن تنها دو درصد باشد.

نوازنی ادامه داد: طرح خیابان 55 متری که در حاشیه ریل پیش‌بینی شده بود خیلی بارگذاری جمعیتی ندارد که با احداث آن ترافیک جمعیتی کم شود و باید فضای سبز آن محدوده تخریب شود که این طرح شاید خیلی موثر نباشد. 

وی با اشاره به طرح مطرح شده در خصوص احیای جاده قدیم خمین خاطرنشان کرد: با احداث جاده جدید اراک-خمین، توجه به جاده قدیم برداشته شد و از شهرداری می‌خواهیم که آن را ارتقا دهد زیرا این جاده می‌تواند از بار میدان امام خمینی بکاهد.

مدیرکل دفتر فنی استانداری مرکزی بیان کرد: کسانی که قصد دارند به پارک علم و فناوری یا محوطه تفریحی حسین‌آباد بغدادی بروند می‌توانند از جاده قدیم خمین استفاده کنند.

شهرداری اراک 13 میلیارد ریال برای ایجاد مدرسه ترافیک سیار سرمایه‌گذاری کرد
«اصلاح معابر» اولویت ستاد بازآفرینی شهری در استان سمنان شود
طرح جایگزین پروژه 55 متری توانایی مقابله به مثل با پروژه اصلی را ندارد

تمام شهرستان‌های استان باید مدرسه یا شهرک ترافیک داشته باشند

رئیس پلیس راهور استان مرکزی در این جلسه با اشاره به مدرسه ترافیکی در شهرستان دلیجان گفت: تمام شهرستان‌های استان باید مدرسه یا شهرک ترافیک داشته باشند حتی اگر المان‌هایی که هزینه کمی دارند و برخی کاربردی هم نیستند هم برای بچه‌ها موثر است که با قوانین ترافیکی آشنا می‌شوند و ما باید آن را به عنوان مسیری برای آیندگان انتخاب کنیم.

سرهنگ سیدعلی حسینی در خصوص مشکلات دلیجان که باید مورد بررسی قرار بگیرد بیان کرد: نخست بحث خط کشی معابر دلیجان مطرح است چون تردد رفت‌ و آمد در آنها زیاد است و دور برگردان بلوار کشاورز و معلم که باید انجام شود، همچنین مسدود کردن 80 متری میدان امام خمینی به سمت کمربندی و اصلاح روکش آسفالت ایست بازرسی امام رضا(ع) هم از دیگر موارد است.

ضرورت احیای هسته مرکزی شهر اراک

وی ادامه داد: طرح‌های پیشنهادشده را رد نمی‌کنیم ولی اکنون باید از حاشیه دور شویم و روی هسته مرکزی شهر اراک کار کنیم و به جای پروژه‌های جدید هسته مرکزی را احیا کنیم چون در حال حاضر تنها نیاز شهر اراک است.

معاون ساخت‌ راه و شهرسازی استان مرکزی  در این جلسه با اشاره به دو بانده کردن محور دلیجان-نراق که مسافت یک کیلومتر آن باقی مانده است گفت: برای این محور پیمانکار گرفته شده و 4 میلیارد اعتبار برای تکمیل آن داریم ولی با بحث زیرگذر حدود 6 میلیارد برآورد شده بود که انجام ان در دستور کار قرار دارد.

حمزه‌لو با اشاره به خط راه‌آهن سریع و سیر در این محدوده عنوان کرد: زیر ساخت‌های آن و زیرگذر‌هایی که وجود دارد باید آماده شود و دنبال پیمانکار هستیم تا به سرعت این موضوع انجام شود.

میدان سه‌راهی خمین ساماندهی شود

رئیس شورای شهر اراک در این جلسه با اشاره به ساماندهی میدان سه راهی خمین عنوان کرد: تقاضا داریم که ساماندهی میدان سه راهی خمین و اصلاحات هندسی جاده قدیم خمین جزو صورت جلسات مطرح شود.

محمدحسین فدایی با اشاره به احداث خیابان 55 متری به موازات خط آهن گفت: مشاور هیچ طرح توجیهی و مدل ترافیکی و هیچ برآوردی در این خصوص ندارد که اساسا اگر این خط 55 متری را به موازات ریل راه آهن احداث کنیم چه خروجی دارد؟

وی ادامه داد: طبق درخواست معاونت پیشگیری از وقوع جرم، احداث هرگونه زیرگذر و روگذری قبل از آنکه تمامی مطالعات و الزام ترافیکی آن طرح اخذ شود نباید اجرایی شود.

انتهای پیام/712/ز

 
R7980/P1549
قیمت ارز و طلا
لیگ ایران و جهان
نظام مسایل استان ها
بیشتر بخوانید
علیخانی: افزایش جریمه ورود به محدوده‌های ترافیکی باید به تایید شورای ترافیک تهران برسد
تهران|فرماندار ری: هرگونه کوتاهی دستگاه‌ها در اجرای مصوبات شورای ترافیک به دادستانی اعلام می‌‌شود
تعریض خیابان 24 متری اراک باید در شورای ترافیکی استان بررسی شود
tasnim
tasnim
tasnim
رازی
مادیران
شهر خبر
fownix
بیمه بازار
غار علیصدر
گوشتیران
پاکسان
بانک صادرات
طبیعت
میهن
triboon
تبلیغات
  • طراحی سایت
  • بازرگانی سیب
  • سئو سایت
  • دکتر اورولوژی
  • آیا بیماری اسکولیوز خطرناک است؟
  • تور کیش اقساطی
  • استعلام شرکت
  • درباره ما
  • ارتباط با ما
  • پربیننده‌ترین اخبار
  • پیوندها
  • بازار
  • قیمت ارز و طلا
  • لیگ ایران و جهان
  • آرشیو اخبار ؛ جدیدترین اخبار لحظه به لحظه امروز
ما را دنبال کنید:
  • RSS
  • تلگرام
  • اینستاگرام
  • توییتر
  • آپارات
  • سروش
  • آی‌گپ
  • گپ
  • بله
  • روبیکا
  • ایتا

All Content by Tasnim News Agency is licensed under a Creative Commons Attribution 4.0 International License.