1. صفحه اصلی
    • پربیننده‌ترین اخبار
    • مهمترین اخبار
    • آرشیو اخبار
  2. سیاسی
    • سیاست ایران
    • نظامی | دفاعی | امنیتی
    • گزارش و تحلیل سیاسی
    • مجلس و دولت
  3. امام و رهبری
  4. ورزشی
    • فوتبال ایران
    • فوتبال جهان
    • والیبال | بسکتبال | هندبال
    • کشتی و وزنه‌برداری
    • ورزش های رزمی
    • ورزش زنان
    • ورزش جهان
    • رشته های ورزشی
  5. بین الملل
    • دیپلماسی ایران
    • تولیدات دفاتر خارجی
    • آسیای غربی
    • افغانستان
    • آمریکا
    • اروپا
    • آسیا-اقیانوسیه
    • پاکستان و هند
    • ترکیه و اوراسیا
    • آفریقا
    • بیداری اسلامی
  6. فضا و نجوم
  7. اقتصادی
    • اقتصاد ایران
    • پول | ارز | بانک
    • خودرو
    • صنعت و تجارت
    • نفت و انرژی
    • فناوری اطلاعات | اینترنت | موبایل
    • کار آفرینی و اشتغال
    • راه و مسکن
    • هواشناسی
    • بازار سهام | بورس
    • کشاورزی
    • اقتصاد جهان
  8. اجتماعی
    • پزشکی
    • رسانه
    • طب سنتی
    • خانواده و جوانان
    • تهران
    • فرهنگیان و مدارس
    • پلیس
    • حقوقی و قضایی
    • علم و تکنولوژی
    • محیط زیست
    • سفر
    • حوادث
    • آسیب های اجتماعی
    • بازنشستگان
  9. فرهنگی
    • ادبیات و نشر
    • رادیو و تلویزیون
    • ‌دین ، قرآن و اندیشه
    • سینما و تئاتر
    • فرهنگ حماسه و مقاومت
    • موسیقی و تجسمی
  10. حوزه و روحانیت
  11. استانها
    • آذربایجان‌ شرقی
    • آذربایجان غربی
    • اردبیل
    • اصفهان
    • البرز
    • ایلام
    • بوشهر
    • استان تهران
    • چهارمحال و بختیاری
    • خراسان جنوبی
    • خراسان رضوی
    • خراسان شمالی
    • خوزستان
    • زنجان
    • سمنان
    • سیستان و بلوچستان
    • فارس
    • قزوین
    • قم
    • کاشان
    • کردستان
    • کرمان
    • کرمانشاه
    • کهگیلویه و بویراحمد
    • گلستان
    • گیلان
    • لرستان
    • مازندران
    • مرکزی
    • هرمزگان
    • همدان
    • یزد
    • جزایر خلیج فارس
  12. رسانه ها
    • چند رسانه ای
    • خواندنی
  13. بازار
    • قیمت خودرو
    • قیمت طلا، سکه و ارز
    • سازمان‌ها و شرکت‌ها
  14. عکس
  15. فیلم
  16. گرافیک و کاریکاتور
    • english
    • عربی
    • Türkçe
    • עברית
    • Pусский
  • RSS
  • تلگرام
  • اینستاگرام
  • توییتر
  •  
    آپارات
  •  
    سروش
  •  
    آی‌گپ
  •  
    گپ
  •  
    بله
  •  
    روبیکا
  •  
    ایتا
  • قیمت ارز و طلا
    لیگ ایران و جهان
  • صفحه اصلی
    • پربیننده‌ترین اخبار
    • مهمترین اخبار
    • آرشیو اخبار
  • سیاسی
    • سیاست ایران
    • نظامی | دفاعی | امنیتی
    • گزارش و تحلیل سیاسی
    • مجلس و دولت
  • امام و رهبری
  • ورزشی
    • فوتبال ایران
    • فوتبال جهان
    • والیبال | بسکتبال | هندبال
    • کشتی و وزنه‌برداری
    • ورزش های رزمی
    • ورزش زنان
    • ورزش جهان
    • رشته های ورزشی
  • بین الملل
    • دیپلماسی ایران
    • تولیدات دفاتر خارجی
    • آسیای غربی
    • افغانستان
    • آمریکا
    • اروپا
    • آسیا-اقیانوسیه
    • پاکستان و هند
    • ترکیه و اوراسیا
    • آفریقا
    • بیداری اسلامی
  • فضا و نجوم
  • اقتصادی
    • اقتصاد ایران
    • پول | ارز | بانک
    • خودرو
    • صنعت و تجارت
    • نفت و انرژی
    • فناوری اطلاعات | اینترنت | موبایل
    • کار آفرینی و اشتغال
    • راه و مسکن
    • هواشناسی
    • بازار سهام | بورس
    • کشاورزی
    • اقتصاد جهان
  • اجتماعی
    • پزشکی
    • رسانه
    • طب سنتی
    • خانواده و جوانان
    • تهران
    • فرهنگیان و مدارس
    • پلیس
    • حقوقی و قضایی
    • علم و تکنولوژی
    • محیط زیست
    • سفر
    • حوادث
    • آسیب های اجتماعی
    • بازنشستگان
  • فرهنگی
    • ادبیات و نشر
    • رادیو و تلویزیون
    • ‌دین ، قرآن و اندیشه
    • سینما و تئاتر
    • فرهنگ حماسه و مقاومت
    • موسیقی و تجسمی
  • حوزه و روحانیت
  • استانها
    • آذربایجان‌ شرقی
    • آذربایجان غربی
    • اردبیل
    • اصفهان
    • البرز
    • ایلام
    • بوشهر
    • استان تهران
    • چهارمحال و بختیاری
    • خراسان جنوبی
    • خراسان رضوی
    • خراسان شمالی
    • خوزستان
    • زنجان
    • سمنان
    • سیستان و بلوچستان
    • فارس
    • قزوین
    • قم
    • کاشان
    • کردستان
    • کرمان
    • کرمانشاه
    • کهگیلویه و بویراحمد
    • گلستان
    • گیلان
    • لرستان
    • مازندران
    • مرکزی
    • هرمزگان
    • همدان
    • یزد
    • جزایر خلیج فارس
  • رسانه ها
    • چند رسانه ای
    • خواندنی
  • بازار
    • قیمت خودرو
    • قیمت طلا، سکه و ارز
    • سازمان‌ها و شرکت‌ها
  • عکس
  • فیلم
  • گرافیک و کاریکاتور

سرنوشت نامعلوم توزیع الکل طبی و ماسک‌هایی که در استان لرستان تولید می‌شود

  • 20 اسفند 1398 - 16:22
  • اخبار استانها
  • اخبار لرستان
سرنوشت نامعلوم  توزیع الکل طبی و ماسک‌هایی که در استان لرستان تولید می‌شود

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت لرستان در حالی از تولید بیش از 305 هزار لیتر الکل در لرستان خبر می‌دهد که هنوز بسیاری از مردم نتوانسته‌اند مواد ضدعفونی ‌را تهیه کنند و معلوم نیست این اقلام بهداشتی کجا می‌رود که به دست مردم نمی‌رسد.

استانها

به گزارش خبرگزاری تسنیم از خرم‌آباد، ممنوعیت فروش ماسک در داروخانه‌ها در حالی اعلام شده که مردم هنوز نمی‌دانند برای تهیه ماسک باید به کجا مراجعه کنند.

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت لرستان در مصاحبه اخیر خود اعلام کرده که بیش از 305 هزار لیتر الکل در واحدهای تولیدی لرستان تولید و روانه بازار شده است. وی گفته دو واحد تولید الکل در لرستان به صورت سه شیف مشغول فعالیت هستند و سومین واحد نیز در حال اخذ استانداردهای لازم است که به زودی وارد مدار تولید می‌شود.

صفی‌خانی همچنین از تشدید نظارت‌ها خبر داده گفته است: بازرسان ما در واحدهای تولید الکل لرستان مستقر شده‌اند تا تولیدات آنها فقط به سمت داروخانه‌ها، واحدهای تولید ژل ضدعفونی‌کننده و مراکز هدف علوم پزشکی هدایت شود و به این ترتیب نظارت کاملی بر روند توزیع انجام می‌شود.

پاسخ‌های مبهم مسئولان وزارت بهداشت درباره سرنوشت ماسک‌ها و اقلام بهداشتی مکشوفه
تشکیل 2132 پرونده درباره تخلف توزیع و فروش اقلام بهداشتی/کشف بیش از 42 میلیون جفت دستکش
کارگاه‌های تولید اقلام بهداشتی در 23 استان راه‌اندازی شد/ آموزش بهداشت در 293 ایستگاه سلامت

وی با بیان اینکه واحد تولیدی ماسک بروجرد نیز با ظرفیت روزانه شش هزار ماسک در حال تولید است، عنوان کرده است: واحدهای دیگری نیز برای تولید ماسک اعلام آمادگی کرده‌اند که در صورت اخذ استانداردهای لازم به معاونت غذا و دارو معرفی می‌شوند.

تا اینجای کار هر کس این مصاحبه را بخواند تقریباً دلش قرص و قانع می‌شود که همه چیز رو به راه است اما اگر گشتی در میان داروخانه‌های سطح شهر بزنید تناقض میان واقعیت و حرف‌های این مسئول را متوجه خواهید شد.

ممنوعیت فروش ماسک در داروخانه‌ها

اگر از نظر تولید الکل در لرستان مشکلی نداریم پس چرا مواد ضدعفونی ‌کننده در بسیاری از داروخانه‌های لرستان یافت نمی‌شود، پس این اقلام بهداشتی کجا می‌رود که به‌‍دست مردم نمی‌رسد.

اخیراً هم که فروش ماسک در داروخانه‌ها ممنوع شده ولی هنوز مشخص نشده که مردم برای تهیه ماسک باید به کجا مراجعه کنند و در این میان میدان برای تولیدات خانگی و زیرپله‌ای ماسک در استان باز شده که این تولیدات، استانداردهای لازم و پروانه بهداشتی ندارند.

در سرکشی‌هایی که به صورت تصادفی از چند داروخانه خصوصی و دولتی استان داشتیم هیچ کدام مجهز به اقلام بهداشتی مورد نیاز برای پیشگیری از بیماری کرونا نبودند.

در برخی از داروخانه‌های دولتی ژل و محلول ضدعفونی کننده به تعداد محدود و سهمیه‌بندی شده وجود دارد که معمولاً موجودی آن در همان ساعات اولیه صبح به پایان می‌رسد و اگر کسی بعدازظهر مراجعه کند نمی‌تواند چیزی دریافت کند و باید صبر کند تا سهمیه روز بعد اعلام شود ولی مشکل بزرگتر، صف‌های بسیار طولانی و ازدحام مردم به داروخانه‌های دولتی است که خود این تجمعات و عدم رعایت فاصله یک و نیم متری عامل اصلی شیوع کرونا در میان مردم است.

مسئول یکی از داروخانه‌های شبانه‌روزی خرم‌آباد به خبرنگار تسنیم می‌گوید: هیچگونه ماسک، ژل و حتی محلول ضدعفونی‌کننده نداریم و نمی‌توانیم این اقلام بهداشتی را تهیه کنیم چون اصلاً پیدا نمی‌شود.

وی ادامه می‌دهد: با توجه به اینکه دو داروخانه الکل‌سازی در لرستان داریم باید الکل، آن هم به طور فراوان در دسترس همه قرار می‌گرفت؛ وقتی ما به‌عنوان داروخانه نماینده قادر به تهیه این اقلام بهداشتی نیستیم مردم چگونه می‌توانند به آ ن دسترسی پیدا کنند.

این مسئول می‌گوید: حتی قصد داشتیم نمایندگی پخش بگیریم تا اقلام بهداشتی مورد نیاز مردم را بین سایر داروخانه توزیع کنیم ولی کسی حاضر نیست به ما موادضدعفونی کننده بفروشد.

در داروخانه دیگر نیز ژل ضدعفونی‌کننده و ماسک وجود نداشت و می‌گفت: هر کجا که برای تهیه ماسک مراجعه می‌کنیم اصلا پیدا نمی‌شود.

اقلام بهداشتی به اندازه نیاز در دسترس مردم نیست

مسئول یکی دیگر از داروخانه‌های خرم‌آباد نیز در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم، بیان می‌کند: هفته گذشته روزانه 600 لیتر الکل سفید و 500 لیتر الکل زرد در اختیار ما قرار می‌گرفت که همه آنها طی دو تا سه ساعت به فروش می‌رسید.

وی ادامه می‌دهد: یعنی ما دو هزار و 300 لیتر الکل را در مدت سه تا چهار روز فروختیم و فقط هم مستقیماً به دست مردم رساندیم که حتی در پایان روز یک الکل باقی نمی‌ماند که آن را با خود به خانه بریم چون اجازه رزرو نداشتیم.

این مسئول تصریح می‌کند: پس از چهار روز میزان سهمیه ما را از 600 لیتر در روز به 120 محلول نیم‌لیتری رساندند و گفتند که توزیع الکل بر عهده امور دارو گذاشته شده است.

وی با بیان اینکه این میزان سهمیه واقعا جوابگو نیست و طی نیم ساعت به فروش می‌رسد، خاطرنشان می‌کند: زمانیکه در حال توزیع الکل بودیم صدا و سیما آمد و در فیلمبرداری‌های خود اعلام کردند که همه چیز روبه راه است و مشکلی نداریم ولی تا پای خود را از مغازه بیرون گذاشتند الکل و مواد ضدعفونی تمام شد.

این مسئول تصریح می‌کند: روز گذشته 144 لیتر الکل داشتیم که تا ساعت یک بعدازظهر تمام شد و در حال حاضر هیچ‌گونه ماسک، ژل ضدعفونی کننده، الکل و دستکش پلاستکی و لاتکس نداریم.

وی با بیان اینکه وقتی ما در روز بیش از 600 متقاضی اقلام بهداشتی داریم چرا فقط باید برای 100 نفر سهمیه داشته باشیم، می‌گوید: اگر هزار لیتر هم در روز به ما الکل بدهند همه آن را تا قطره آخر به دست مردم می‌رسانیم حتی حاضریم یک نفر از دادستانی هم بر کار ما نظارت کند تا ببینند که غیر از مردم، الکل ما جای دیگری نمی‌رود.

این مسئول بیان می‌کند: به ما نامه زدند که از این پس داروخانه‌ها اجازه فروش ماسک را ندارند و باید این وظیفه به امور دارو محول شود، حال سؤال اینجاست وقتی ماسک‌ ها را به داروخانه‌ها نمی‌دهند، به دست مردم هم نمی‌رسد پس امور دارو این ماسک‌ها را در اختیار چه کسی قرار می‌دهد.

وی می‌گوید: حتی این ماسک‌ها به داروخانه‌های دولتی هم نمی‌روند، فقط یک روز ماسک در اختیار آنها قرار دادند که آن هم 500 نفر برای خرید صف کشیدند که همین هجوم مردم عامل شیوع بیماری است.

یک شهروند خرم‌آبادی نیز در رابطه با تخلف برخی از شرکت های دارویی به خبرنگار تسنیم می‌گوید: یک الکل 96 درجه از شرکتی در استان تهیه کردم ولی در  زمان رقیق سازی و تبدیل آن به الکل 70 درجه، کارشناس مربوطه اعلام کرد که این الکل 47 درجه است و با نام 96 درصد به شما فروخته شده است.

وی ادامه می دهد: با توجه به اینکه الکل 47 درجه قدرت تاثیرگذاری و خاصیت ضدعفونی کمی دارد انتظار داریم که مسئولان مربوطه نظارت لازم را داشته باشند و با این قبیل کم فروشی‌ها که به سلامت مردم لطمه میزند برخورد کنند.

اخیراً هم که برخی از کارکنان شرکت الکل‌سازی بازار سیاه به راه انداخته‌اند و الکل شش هزار تومانی را با قیمت 23 هزار تومان به صورت خانگی به اقوام و همسایه‌های خود می‌فروشند که در این شرایط معلوم نیست مسئولان مربوطه بر چه اساسی از تشدید نظارتها صحبت می‌کند؛ کدام نظارت؟ مگر این موضوع در لرستان همیشه در حد یک شعار نبوده کمااینکه همین امسال به دلیل ضعف نظارت بیشترین تورم نقطه به نقطه را در استان تجربه کردیم.

تا زمانیکه سازمان مسئول به وظیفه خود در امر نظارت به درستی عمل نمی‌کند باید هم شاهد جولان افراد سودجو، محتکر و دلال‌بازی‌ها باشیم.

گزارش از نسیم کریمی صابر

انتهای پیام/648/ح

 
R41450/P1357
قیمت ارز و طلا
لیگ ایران و جهان
نظام مسایل استان ها
بیشتر بخوانید
آخرین آمار مبتلایان و بهبودیافتگان کرونا در جهان +جدول
آخرین اخبار کرونا در گلستان| ممنوعیت حضور مسافران در شهرها و برخورد با اجاره‌دهندگان اماکن اقامتی به گردشگران
tasnim
tasnim
tasnim
رازی
مادیران
شهر خبر
fownix
بیمه بازار
غار علیصدر
گوشتیران
پاکسان
بانک صادرات
طبیعت
میهن
triboon
تبلیغات
  • طراحی سایت
  • بازرگانی سیب
  • بهترین پزشک برای درمان انحراف ستون فقرات
  • سئو سایت
  • دکتر اورولوژی
  • آیا بیماری اسکولیوز خطرناک است؟
  • تور کیش اقساطی
  • استعلام شرکت
  • درباره ما
  • ارتباط با ما
  • پربیننده‌ترین اخبار
  • پیوندها
  • بازار
  • قیمت ارز و طلا
  • لیگ ایران و جهان
  • آرشیو اخبار ؛ جدیدترین اخبار لحظه به لحظه امروز
ما را دنبال کنید:
  • RSS
  • تلگرام
  • اینستاگرام
  • توییتر
  • آپارات
  • سروش
  • آی‌گپ
  • گپ
  • بله
  • روبیکا
  • ایتا

All Content by Tasnim News Agency is licensed under a Creative Commons Attribution 4.0 International License.