1. صفحه اصلی
    • پربیننده‌ترین اخبار
    • مهمترین اخبار
    • آرشیو اخبار
  2. سیاسی
    • سیاست ایران
    • نظامی | دفاعی | امنیتی
    • گزارش و تحلیل سیاسی
    • مجلس و دولت
  3. امام و رهبری
  4. ورزشی
    • فوتبال ایران
    • فوتبال جهان
    • والیبال | بسکتبال | هندبال
    • کشتی و وزنه‌برداری
    • ورزش های رزمی
    • ورزش زنان
    • ورزش جهان
    • رشته های ورزشی
  5. بین الملل
    • دیپلماسی ایران
    • تولیدات دفاتر خارجی
    • آسیای غربی
    • افغانستان
    • آمریکا
    • اروپا
    • آسیا-اقیانوسیه
    • پاکستان و هند
    • ترکیه و اوراسیا
    • آفریقا
    • بیداری اسلامی
  6. فضا و نجوم
  7. اقتصادی
    • اقتصاد ایران
    • پول | ارز | بانک
    • خودرو
    • صنعت و تجارت
    • نفت و انرژی
    • فناوری اطلاعات | اینترنت | موبایل
    • کار آفرینی و اشتغال
    • راه و مسکن
    • هواشناسی
    • بازار سهام | بورس
    • کشاورزی
    • اقتصاد جهان
  8. اجتماعی
    • پزشکی
    • رسانه
    • طب سنتی
    • خانواده و جوانان
    • تهران
    • فرهنگیان و مدارس
    • پلیس
    • حقوقی و قضایی
    • علم و تکنولوژی
    • محیط زیست
    • سفر
    • حوادث
    • آسیب های اجتماعی
    • بازنشستگان
  9. فرهنگی
    • ادبیات و نشر
    • رادیو و تلویزیون
    • ‌دین ، قرآن و اندیشه
    • سینما و تئاتر
    • فرهنگ حماسه و مقاومت
    • موسیقی و تجسمی
  10. حوزه و روحانیت
  11. استانها
    • آذربایجان‌ شرقی
    • آذربایجان غربی
    • اردبیل
    • اصفهان
    • البرز
    • ایلام
    • بوشهر
    • استان تهران
    • چهارمحال و بختیاری
    • خراسان جنوبی
    • خراسان رضوی
    • خراسان شمالی
    • خوزستان
    • زنجان
    • سمنان
    • سیستان و بلوچستان
    • فارس
    • قزوین
    • قم
    • کاشان
    • کردستان
    • کرمان
    • کرمانشاه
    • کهگیلویه و بویراحمد
    • گلستان
    • گیلان
    • لرستان
    • مازندران
    • مرکزی
    • هرمزگان
    • همدان
    • یزد
    • جزایر خلیج فارس
  12. رسانه ها
    • چند رسانه ای
    • خواندنی
  13. بازار
    • قیمت خودرو
    • قیمت طلا، سکه و ارز
    • سازمان‌ها و شرکت‌ها
  14. عکس
  15. فیلم
  16. گرافیک و کاریکاتور
    • english
    • عربی
    • Türkçe
    • עברית
    • Pусский
  • RSS
  • تلگرام
  • اینستاگرام
  • توییتر
  •  
    آپارات
  •  
    سروش
  •  
    آی‌گپ
  •  
    گپ
  •  
    بله
  •  
    روبیکا
  •  
    ایتا
  • قیمت ارز و طلا
    لیگ ایران و جهان
  • صفحه اصلی
    • پربیننده‌ترین اخبار
    • مهمترین اخبار
    • آرشیو اخبار
  • سیاسی
    • سیاست ایران
    • نظامی | دفاعی | امنیتی
    • گزارش و تحلیل سیاسی
    • مجلس و دولت
  • امام و رهبری
  • ورزشی
    • فوتبال ایران
    • فوتبال جهان
    • والیبال | بسکتبال | هندبال
    • کشتی و وزنه‌برداری
    • ورزش های رزمی
    • ورزش زنان
    • ورزش جهان
    • رشته های ورزشی
  • بین الملل
    • دیپلماسی ایران
    • تولیدات دفاتر خارجی
    • آسیای غربی
    • افغانستان
    • آمریکا
    • اروپا
    • آسیا-اقیانوسیه
    • پاکستان و هند
    • ترکیه و اوراسیا
    • آفریقا
    • بیداری اسلامی
  • فضا و نجوم
  • اقتصادی
    • اقتصاد ایران
    • پول | ارز | بانک
    • خودرو
    • صنعت و تجارت
    • نفت و انرژی
    • فناوری اطلاعات | اینترنت | موبایل
    • کار آفرینی و اشتغال
    • راه و مسکن
    • هواشناسی
    • بازار سهام | بورس
    • کشاورزی
    • اقتصاد جهان
  • اجتماعی
    • پزشکی
    • رسانه
    • طب سنتی
    • خانواده و جوانان
    • تهران
    • فرهنگیان و مدارس
    • پلیس
    • حقوقی و قضایی
    • علم و تکنولوژی
    • محیط زیست
    • سفر
    • حوادث
    • آسیب های اجتماعی
    • بازنشستگان
  • فرهنگی
    • ادبیات و نشر
    • رادیو و تلویزیون
    • ‌دین ، قرآن و اندیشه
    • سینما و تئاتر
    • فرهنگ حماسه و مقاومت
    • موسیقی و تجسمی
  • حوزه و روحانیت
  • استانها
    • آذربایجان‌ شرقی
    • آذربایجان غربی
    • اردبیل
    • اصفهان
    • البرز
    • ایلام
    • بوشهر
    • استان تهران
    • چهارمحال و بختیاری
    • خراسان جنوبی
    • خراسان رضوی
    • خراسان شمالی
    • خوزستان
    • زنجان
    • سمنان
    • سیستان و بلوچستان
    • فارس
    • قزوین
    • قم
    • کاشان
    • کردستان
    • کرمان
    • کرمانشاه
    • کهگیلویه و بویراحمد
    • گلستان
    • گیلان
    • لرستان
    • مازندران
    • مرکزی
    • هرمزگان
    • همدان
    • یزد
    • جزایر خلیج فارس
  • رسانه ها
    • چند رسانه ای
    • خواندنی
  • بازار
    • قیمت خودرو
    • قیمت طلا، سکه و ارز
    • سازمان‌ها و شرکت‌ها
  • عکس
  • فیلم
  • گرافیک و کاریکاتور

زنگ خطر کرونا در بوشهر به صدا درآمد

  • 14 خرداد 1399 - 12:51
  • اخبار استانها
  • اخبار بوشهر
زنگ خطر کرونا در بوشهر به صدا درآمد

گروه استان‌ها- رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان بوشهر از افزایش بیماران کرونایی استان خبر داد و گفت:باتوجه به روند افزایشی ابتلا به ویروس کرونا در این استان ایزوله کردن بیماران کرونایی ضروری است.

استانها

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بوشهر،  جلوگیری از انتشار ویروس کرونا و قطع زنجیره آن رسالت و وظیفه همگانی است که در این راستا رعایت پروتکل‌‌های بهداشتی و فاصله گذاری اجتماعی امری ضروری و مهم است.

یکی از موارد مهم رعایت پروتکل‌های بهداشتی پوشش ماسک و ضدعفونی تجهیزات مورد استفاده و شستشوی دست‌ها با آب و صابون به صورت مداوم است که تحقق این مهم از انتشار و ابتلا به ویروس جلوگیری می‌کند.

بوشهر در  ابتلا به بیماری وویروس کرونا رکورد زد

رئیس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر با بیان اینکه هر روز بر افراد به ابتلا به کرونا افزوده تر می‌شود اظهار داشت: باید مردم به این نکته توجه کنند که ویروس کرونا همچنان وجود دارد  و افزایش بیماران کرونایی در استان بوشهر نشان از بی توجهی برخی افراد نسبت به رعایت پروتکل‌های بهداشتی و فاصله‌‌گذاری اجتماعی است.

سعید کشمیری از افزایش شیب تعداد مبتلایان به کرونا در استان بوشهر خبر داد و تصریح کرد: در روزهای اخیر به تدریج میزان ابتلا به بیماری کووید 19 و موارد مثبت کرونا در استان بوشهر با یک شیب نه چندان ملایم در حال افزایش است.

وی با تاکید بر توجه به ایزوله کردن  مبتلایان کرونا افزود: باتوجه به روند افزایشی ابتلا به ویروس کرونا در این استان ایزوله کردن بیماران کرونایی ضروری است.

دبیر ستاد مبارزه با کرونا در استان بوشهر با اشاره به اینکه انتقال ویروس و شیوع بیماری کرونا  به سبب تجمع‌ها  ودورهمی‌ها رخ می‌دهد گفت: در این راستا برخی افراد که از بیماری خود اطلاع دارند پروتکل‌های بهداشتی را رعایت نمی‌کنند و سبب شیوع این بیماری می‌شود.

کشمیری  با اشاره به افزایش شمار  بیماران بستری مبتلا به ویروس کرونا در بیمارستان‌ها ادامه داد: توجه نکردن به مسائل بهداشتی، افزایش مسافرت‌ها، برگزاری مراسم جشن و عزاداری و دورهمی‌ها در خانه باغ‌ها از جمله دلایل افزایش شیوع بیماری کرونا در استان بوشهر است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر با تاکید برپرهیز از دور همی‌ها در راستای قطع زنجیره انتقال کرونا اضافه کرد: مردم توجه داشته باشند که افزایش بیماری در قالب خانواده، برگزاری مجالس و دورهمی‌ها اتفاق می‌افتد پس از حضور در هر اجتماعی باید پرهیز کرد.

وی، با تاکید بر برخورد قانونی از بی توجهی برخی افراد بیماران کرونایی در انتشار آن گفت: با توجه به برخی بی‌توجهی‌ها در زمینه رعایت موارد بهداشتی انتظار می‌رود با کسانی‌که قوانین را زیر پا می‌گذارند با شدت عمل بیشتری برخورد شود زیرا  حضور بیماران کرونایی در یک جمع سبب  انتشار آن می‌شود.  

راه‌اندازی مراکز بیمار یابی در شهرستان‌های 10 گانه استان بوشهر

دبیر ستاد مبارزه با کرونا در استان بوشهر از راه‌اندازی مراکز بیمار یابی در شهرستان‌های 10 گانه استان بوشهر خبر داد و بیان کرد: اکنون 17 مرکز بیماریابی در استان بوشهر راه‌اندازی و این مراکز در فعالیت 16 ساعت خود روزانه بین 200 تا 300 نمونه‌برداری می‌کنند.

کشمیری با بیان اینکه  نتایح نمونه‌ها به روز شده است تصریح کرد: در این راستا آزمایشگاه‌های تشخیص کرونا در  بوشهر و برازجان راه‌اندازی شده و آزمایشگاه عسلویه در آستانه افتتاح است.

وی با اشاره به اینکه بیماران قلبی، عروقی، دیابتی، تنفسی، سالمندان، بیماران سرطانی در معرض شدید ابتلا به کرونا قرار دارند تاکید کرد: با توجه به وجود بیماران دیابتی، قلبی و عروقی، سرطانی  و تنفسی در جامعه باید تمام موارد پیشگیری از سوی افراد مورد توجه قرار گیرد زیرا نگرانی در مورد این افراد بیشتر است.

از ازدحام و تشکیل هر گونه تجمعی جلوگیری شود

رئیس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر تاکید کرد: با توجه به روند افزایش بیماری در استان و نبود امکان تعطیلی اجتماع‌ها انتظار می‌رود به هر شکلی از ازدحام و تشکیل هر گونه تجمعی جلوگیری شود زیرا افزایش موارد مثبت به‌تدریج منجر به افزایش موارد بستری و ادامه این روند منجر به افزایش مرگ می‌شود.

کشمیری با بیان اینکه  اکنون درپیک بیماری کرونا قرار داریم  تاکید کرد: در این راستا باید کاری کرد که این افزایش در یک نقطه بشکند و بیش از این بیماری در استان گسترش نیابد.

مردم به دستور العمل‌های بهداشتی و فاصله گذاری اجتماعی توجه کنند

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار بوشهر هم  با تاکید بر این نکته که مردم باید خود را ملزم به رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی بدانند بیان کرد: در این شرایط از مردم انتظار می‌رود برای سلامت خود و خانواده و کادر درمان به دستور العمل‌های بهداشتی و فاصله گذاری اجتماعی توجه کنند و کمتر از خانه خارج شوند.

مجید خورشیدی با تاکید بر تشکیل کارگروه تخصصی برای شناسایی مراکز تجمع و کسانی که ناقض دستورالعمل‌های بهداشتی هستند خاطرنشان کرد: در این راستا  اگر کسبه و اصناف بعد از تذکر رعایت نکردند پلمب شوند.

وی با بیان اینکه هیچ دستگاه اداری و عمومی نباید بدون ماسک در محیط کاری حاضر شوند گفت:درصورت بازرسی از اداره‌ها و مشاهده فردی بدون ماسک در محیط اداری مدیر به طور یقین توبیخ می‌شود.

معاون استاندار بوشهر با بیان اینکه با گرم شدن هوا بیماری کرونا به خصوص در استان‌های گرمسیر تشدید شده تاکید کرد:بر اساس نظر کارشناسان در محیط‌هایی که وسایل سرمایشی استفاده می‌شود باید منافذی ایجاد شود.

خورشیدی، با تاکید بر جلوگیری از تجمع‌ها و جشن‌ها  و مراسم ترحیم افزود:محدودیت‌ها از پاساژها، پایانه‌ها و ترمینال‌ها برداشته شده که باید دستورالعمل‌های بهداشتی در این محیط‌ها رعایت شود.

سیر صعودی بیماری کرونا در استان بوشهر

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر هم با تاکید بر اینکه امکان قرنطینه کامل وجود ندارد، اضافه کرد: با توجه به سیر صعودی بیماری کرونا در استان بوشهر  نباید با خوش باوری و تصور اینکه ویروس ضعیف شده در رعایت اصول بهداشتی اهمال کرد.

‌گزارش| کدام گروه در برابر کرونا آسیب‌پذیرتر است؟
افزایش بیماران کرونایی در استان بوشهر/ بی‌توجهی مردم به رعایت بهداشت / کرونا هر لحظه در کمین است
بی‌توجهی مردم به هشدار بهداشتی و فاصله‌گذاری / تعداد مبتلایان به کرونا در استان بوشهر ‌افزایشی شد

عبدالمحمد خواجه ئیان با تاکید براینکه بانک‌ها و دفاتر پیشخوان شرایط خوبی ندارند گفت: موارد بستری در حال افزایش است و در آینده بیشتر می‌شود و  برداشتن هر محدودیتی باید توجیه داشته باشد، کما اینکه بسیاری از فعالیت‌ها می‌توانندبر روی بستر اینترنت انجام شوند که باید به این موضوع توجه شود.

انتهای پیام/190/ ت

 
R41363/P
قیمت ارز و طلا
لیگ ایران و جهان
نظام مسایل استان ها
واژه های کاربردی مرتبط
  • کرونا
بیشتر بخوانید
حجم ورودی بیماران کرونایی به مراکز درمانی کهگیلویه و بویراحمد در حال افزایش است
کاهش حساسیت مردم سبب افزایش شیوع ویروس کرونا در برخی از مناطق همدان شده است
معاون وزیر بهداشت در سمنان: فرایند تولید واکسن کرونا را آغاز کرده‌ایم
tasnim
tasnim
tasnim
رازی
مادیران
شهر خبر
fownix
بیمه بازار
غار علیصدر
گوشتیران
پاکسان
بانک صادرات
طبیعت
میهن
triboon
تبلیغات
  • طراحی سایت
  • بازرگانی سیب
  • بهترین پزشک برای درمان انحراف ستون فقرات
  • سئو سایت
  • دکتر اورولوژی
  • آیا بیماری اسکولیوز خطرناک است؟
  • تور کیش اقساطی
  • درباره ما
  • ارتباط با ما
  • پربیننده‌ترین اخبار
  • پیوندها
  • بازار
  • قیمت ارز و طلا
  • لیگ ایران و جهان
  • آرشیو اخبار ؛ جدیدترین اخبار لحظه به لحظه امروز
ما را دنبال کنید:
  • RSS
  • تلگرام
  • اینستاگرام
  • توییتر
  • آپارات
  • سروش
  • آی‌گپ
  • گپ
  • بله
  • روبیکا
  • ایتا

All Content by Tasnim News Agency is licensed under a Creative Commons Attribution 4.0 International License.