دستاوردی مهم و ارزشمند ‌از متخصصان ایرانی / دستیابی دانشمندان جوان کشور به فناوری تولید سبزینه‌های ردیاب سرطان

دستاوردی مهم و ارزشمند ‌از متخصصان ایرانی / دستیابی دانشمندان جوان کشور به فناوری تولید سبزینه‌های ردیاب سرطان

گروه استان‌ها ـ دانشمندان جوان اراکی در دانشگاه اراک به فناوری غنی‌سازی جلبک‌ها به شیوه کشت دوتریوم برای تشخیص طبی انواع سرطان‌ها دست یافتند.

به‌گزارش خبرگزاری تسنیم از اراک، دانشمندان جوان اراکی پس از 4 بار تلاش ناموفق، بالاخره به فناوری غنی‌سازی جلبک‌ها به شیوه کشت دوتریوم برای تشخیص طبی انواع سرطان‌ها دست یافتند.

این اختراع برخلاف تبلیغات سوء دشمنان و با تلاش دانشمندان جوان اراکی در گوشه دنج دانشگاه اراک به موفقیت رسید و تمامی تبلیغات دروغین و سوء دشمن را خنثی کرد.

غنی‌سازی جلبک‌ها با دوتریوم برای تشخیص‌های طبی

این اختراع به همت گروه 5 نفره‌ای است که تلاش خود را برای کمک به جامعه پزشکی و بیماران از طریق روش‌های هسته‌ای صرف می‌کنند.

به گفته این دانشمندان تلاش برای انجام این کار پس از 4 بار شکست حاصل شده یعنی 4 بار این کار را انجام داده و به نتایج دلخواه نرسیده‌اند اما از پای ننشسته و با تلاش و همت خود نشان دادند که توان تولید دارند.

به گفته آنان این کشت تنها در آب سنگین جواب می‌دهد و 4 مرحله به مدت یک ماه برای تولید این محصول لازم است.

در این روش مولکول دوتریوم جایگزین هیدروژن می‌شود و با تغییر جرم باکتری‌های بیماری‌زا در بدن را ردیابی می‌‌کند.

این دانشمندان می‌گویند به سبب اینکه بافت‌های سرطانی گلوکز مصرف می‌کنند می‌توانیم تجمع آن را در بافت‌های سرطانی به راحتی با دستگاه‌های تشخیص طبی ردیابی کنیم.

این محصول در شناسایی بیماری‌های کبدی هم نقش دارد

به گفته این گروه آنالیزهای معمولی دقیقا ذخیره ویتامین آ در کبد را نشان نمی‌دهند درحالی که این روش قادر به نشان دادن ذخیره ویتامین آ بوده، حتی تولید اسیدهای چرب دوتره سبب می‌شود که اینها نسبت به اکسیداسیون مقاوم باشند، بنابراین وقتی در مغز تجمع پیدا می‌کنند می‌توان جلوی پیشروی بیماری‌هایی مانند پارکینسون را بگیریم

با این اختراع تشخیص سرطان‌ها در بدن تنها در چند ساعت انجام می‌شود و تشخیص‌های طبی را سرعت می‌بخشد.

این گروه جوان اراکی معتقدند که تولید آنها در رقابت با کشورهایی چون روسیه و آمریکا است و 20 گرم گلوکز دوتره با قیمت 6 هزار دلار معادل 108 میلیون تومان در دنیا به فروش می‌رسد.

همچنین به گفته آنان این محصول در مرحله ثبت اختراع قرار دارد و با تولید انبوه آن گامی در راستای بومی‌سازی صنعت صلح‌آمیز هسته‌ای کشور برداشته می‌شود.

به‌گزارش تسنیم، تلاش علمی این گروه 5 نفره در صورت تجاری‌سازی و حمایت نه تنها توان ایجاد صدها شغل را دارد بلکه تنها تولید یک کیلوگرم از آن در داخل کشور 2.5 میلیارد تومان سرمایه ملی را می‌تواند حفظ کند.

انتهای پیام/712/ش

پربیننده‌ترین اخبار استانها
اخبار روز استانها
آخرین خبرهای روز
مدیران
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
گوشتیران
او پارک
پاکسان
رایتل
طبیعت
میهن
triboon