شیوع شتابان کرونا در مازندران؛ ۴ شهر استان همچنان در وضعیت قرمز هستند

شیوع شتابان کرونا در مازندران؛ 4 شهر استان همچنان در وضعیت قرمز هستند

گروه استان‌ها - به‌دنبال بازگشایی مکان‌های پذیرایی و اقامتی، کرونا در مازندران شتابان رشد کرده و اکنون ۴ شهرستان مازندران در وضعیت قرمز شیوع این بیماری منحوس هستند.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از ساری، شیوع کرونا در مازندران وارد ماه پنجم خود شده است و با تعطیلی ایام پایانی خردادماه و گرمای هوا، موجی از مسافران با هدف شنا و تفرج در سواحل مازندران به استان سفر کردند.

علی‌رغم رعایت اصول بهداشتی و فاصله‌گذاری اجتماعی از سوی مردم در روزهای نوروز امسال و ماه اردیبهشت و خرداد در استان، متاسفانه ورود مسافران به مازندران سبب شیوع شتابان و دوبرابری این ویروس در مازندران شده است.

شیوع ویروس کرونا از هفت دهم درصد به 1.4 درصد به ازای هر نفر در مازندران رسیده و اکنون شهرستان‌های آمل، نوشهر، بهشهر و بابل در وضعیت قرمز شیوع کرونا بوده و شهرهای قائم‌شهر و رامسر از حیث کرونا در وضعیت نارنجی و سایر شهرها وضعیت زرد دارند.

متاسفانه وضعیت ورودی بیمارستان‌های استان از حیث بیماران کرونایی دو برابر رشد داشته ولی خوشبختانه آمار بیماران کرونایی متوفی کاهشی بوده است.

بر اساس اعلام سید عباس موسوی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی مازندران با بیان اینکه کرونا در بسیاری از کانون‌ها و مناطق شلوغ استان روند افزایشی دارد افزود: با بازگشایی سالن‌های پذیرایی و همایش، روند شیوع ویروس کرونا افزایش شتابانی گرفته است.

وی با بیان اینکه متاسفانه ورودی مسافران به استان به میزان شدید باعث افزایش شیوع کرونا شده است گفت: ضرورتی به مسافرت مردم در این فصل کرونایی به مازندران و اقصی نقاط کشور احساس نشده است.

موسوی با تاکید بر استفاده همه آحاد جامعه از ماسک در اجتماعات بیش از دو نفر، تاکید کرد: 80 درصد شیوع کرونا با رعایت فاصله‌گذاری و نصب ماسک کاهش خواهد داشت.

وی تعداد بیماران بستری و مشکوک به کرونا در بیمارستان‌های استان را 500 نفر اعلام کرد و گفت: در صورت کاهش سفرها و حضور بیشتر مردم در منازل می‌توانیم با موج دوم شیوع کرونا در استان مقابله کنیم.

حضور کرونا تا دو سال در کشور

مصطفی جوانیان، معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بابل نیز استفاده از ماسک را برای جلوگیری از انتقال بیماری به دیگران توصیه و از امکان ابتلا مجدد به بیماری کرونا در افراد بهبودیافته به‌خصوص بیمارانی که نقص سیستم ایمنی دارند، خبر داد.

وی با اشاره به اینکه پاندمی ناشی از کرونا در صورت عدم تولید واکسن موثر، می‌تواند تا دو سال طول زمان می‌برد و در  این مدت افراد مستعد شانس ابتلا به این بیماری را دارند گفت: مردم می‌توانند با رعایت پروتکل‌های بهداشتی فعالیت‌های معمول خود را داشته و از انتقال و انتشار بیماری جلوگیری کنند.

جوانیان با بیان اینکه در طول پاندمی این بیماری در زندگی ما وجود خواهد داشت و با رعایت نکات بهداشتی باید بتوانیم چرخه زندگی را ادامه دهیم، بیان داشت: مسئله تعطیلی فعالیت‌ها را تا زمان محدودی می‌توان ادامه داد و بیشتر از آن امکان‌پذیر نیست؛ لذا افراد باید با این شرایط زندگی‌کردن را یاد بگیرند. 

عضو کمیته علمی کرونا ویروس کشور با اشاره به اینکه افرادی که مبتلا میشوند باید با رعایت نکات بهداشتی شانس ابتلا به دیگران را کمتر کنند، عنوان کرد: استفاده از ماسک اولین توصیه مهم برای افراد است و این مسئله موجب جلوگیری از انتقال بیماری به دیگران می‌شود؛ لازم نیست همه از ماسک جراحی یا ماسک N95 استفاده کنند به‌جز افرادی‌که از بیمار مراقبت می‌کنند.

انتهای پیام/681/س

پربیننده‌ترین اخبار استانها
اخبار روز استانها
آخرین خبرهای روز
مدیران
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
او پارک
پاکسان
رایتل
طبیعت
میهن
گوشتیران
triboon