برگزاری نمایشگاه تخصصی صنعت کیف و کفش همدان به تعویق افتاد


برگزاری نمایشگاه تخصصی صنعت کیف و کفش همدان به تعویق افتاد

گروه استان‌ها- رئیس اتحادیه کیف و کفش همدان گفت: با توجه به تشدید شیوع کرونا در همدان، برگزاری نمایشگاه تخصصی صنعت کیف و کفش همدان لغو و به زمان دیگری موکول شد.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از همدان، احمد گازرانی بعد ازظهر امروز در جمع خبرنگاران اظهار داشت: با توجه به تشدید شیوع بیماری کرونا در استان و درگیر بودن چندین نفر از غرفه داران  نمایشگاه به ویروس کرونا، فعلا نمایشگاه تخصصی کیف و کفش برگزار نمی‌شود.

وی با بیان اینکه همه ساله همایش تخصصی صنعت چرم و کفش نیز در روزهای پایانی این نمایشگاه در همدان برگزار می‌شد و میهمانانی از کشورهای دیگر و استان‌های مختلف کشور نیز در این همایش حضور می‌یافتند، تصریح کرد: اما امسال با تصویب ستاد ملی کرونا تمامی همایش‌های کشوری لغو شده و امکان حضور میهمانان خاجی نیز در این نمایشگاه مهیا نشده است.

 رئیس اتحادیه کیف و کفش همدان با تاکید بر اینکه فعلا زمان مشخصی برای برپایی این نمایشگاه وجود ندارد، گفت:  پس از فروکش کردن موج دوم کرونا و مهیا‌شدن فضای مناسب جهت برگزاری این نمایشگاه، با حضور تولیدکنندگانی از سراسر کشور در محل دائمی نمایشگاه‌های بین المللی برگزار می‌شود.

بیشتر بخوانید

گازرانی با بیان اینکه کرونا بر بازار کیف و کفش تاثیر مخربی داشته است، ابراز کرد: از طرفی بخاطر شیوع کرونا و از سوی دیگر به دلیل گرانی کالاها و کاهش قدرت خرید مردم، تقاضای خرید کیف و کفش کاهش یافته و   بازار در حات رکود به سر می‌برد.

وی با اشاره به اینکه تلاش می‌کنیم تا کارگاه های تولیدی کیف و کفش بخاطر کمبود مشتری و مشکلات ناشی از کرونا تعطیل نشود، تصریح کرد: در سال های گذشته کفش‌های تولیدی استان به کشور های روسیه، افغانستان و عراق صادر میشد اما امسال بخاطر شرایط کرونا صادرات کاهش یافته است.

رئیس اتحادیه کیف و کفش همدان با تاکید بر اینکه کرونا تولید کنندگان کیف را نیز دچار مشکل کرده است، گفت: در این روزها کیف در اولویت خرید مردم نیست و تعداد بالایی از کیف های تولید شده در انبارها دپو شده است.

انتهای پیام/743/ ز

پربیننده‌ترین اخبار استانها
اخبار روز استانها
آخرین خبرهای روز
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
غار علیصدر
گوشتیران
او پارک
پاکسان
طبیعت
میهن
triboon
مدیران
تبلیغات