مصطفی آیتاللهیموسوی در گفتوگو با خبرنگار تسنیم در کرمان، با اشاره به وقوع زلزلهای بهبزرگی 4.2 ریشتری در حوالی لالهزار از شهرستان بردسیر در استان کرمان اظهار داشت: این زمینلرزه در ساعت 20:37 دقیقه امشب و در عمق 9 کیلومتری زمین به وقوع پیوسته است.
وی با بیان اینکه خوشبختانه تاکنون از زلزله 4.2 ریشتری لالهزار در استان کرمان خسارت جانی و مالی گزارش نشده است افزود: تیمهایی در حال ارزیابی از منطقه هستند.
به گزارش تسنیم، ساعت 20:37 دقیقه امشب زلزلهای بهقدرت 4.2 ریشتر برای چندمین بار در یک هفته گذشته استان کرمان را لرزاند که مرکز آن در 3 کیلومتری شهر لالهزار بود و باعث نگرانی ساکنان شهرستان بردسیر شد و بسیاری از ساکنان منطقه را راهی خیابان کرد.
این زلزله 4.2 ریشتری در27 کیلومتری شهر رابر و 29 کیلومتری بزنجان در شهرستان بافت بهوقوع پیوسته است.
همچنین در ساعت 20:42 دقیقه امشب مجدداً پسلرزه 2.7 ریشتری در عمق 9 کیلومتری زمین در 7 کیلومتری شهر لالهزار بهوقوع پیوست.
انتهای پیام/511/ ز