به گزارش خبرگزاری تسنیم از گرگان، هادی حق شناس صبح امروز در حاشیه آغاز رایگیری انتخابات در جمع خبرنگاران اظهارداشت: هیچ کدام از عوامل اجرایی انتخابات و مسئولان برگزاری صندوق ها تغییر نکرده اند و تلاش کرده ایم همان فرآیند مرحله نخست انتخابات را ادامه دهیم.
وی افزود: همه فرآیند انتخابات مرحله نخست در دوم اسفند ماه در مرحله دوم هم ادامه یافته و تنها براساس رعایت شیوهنامههای بهداشتی و غربالگری انجام شده از اعضای عوامل اجرایی برخی افراد تغییر کردند.
استاندار گلستان گفت: براساس بررسی انجام شده از همان ساعت 8 صبح فعالیت رای گیری در 230 صندوق ثایت و 14 صندوق سیار آغاز شده و در 45 دقیقه نخست آغاز انتخابات، حدود یکهزار و 850 نفر رای خود را به صندوق انداختند.
وی اظهار کرد: همه شعب اخذ رای در غرب استان گلستان فعال و در حال اجرای عملیات رایگیری هستند و در همان دقایق نخست 3 پیرمرد بالای 85 سال سن رای خود را در صندوق انداختند.

انتهای پیام/581/ش