به گزارش خبرگزاری تسنیم از شیراز، به نقل از روابط عمومی دادگستری استان فارس، حجتالاسلام والمسلمین سیدکاظم موسوی از کشف 500 کیلوگرم حشیش در بامداد امروز خبر داد و اظهار داشت: این عملیات با اشراف اطلاعاتی و هوشیاری سربازان گمنان امام زمان (عج) و هماهنگی با مقام قضائی انجام شد.
این مقام ارشد قضائی استان فارس با بیان اینکه در این عملیات یک نفر دستگیر شده است گفت: وی پیش از این نیز سابقه حمل مواد مخدر داشته و به تحمل 12 سال حبس محکوم شده بود.
رئیس کل دادگستری فارس تصریح کرد: با توجه به میزان بالای محموله، ارتباط افراد دیگر با این متهم دستگیر شده در حال بررسی است.
وی درباره برخورد قاطع و سریع با متهم این پرونده تأکید و بیان کرد: سابقه قبلی متهم در حمل مواد مخدر در مجازات دوباره وی موثر خواهد بود و به اشد مجازات محکوم خواهد شد.
انتهای پیام/424/ح