به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم به نقل از المعلومه، نیروهای امنیتی عراق از زخمی شدن 4 تن از نیروهای حشد شعبی(نیروهای مردمی) در استان دیالی خبر دادند.
جدیدترین خبرها و تحلیلهای ایران و جهان را در کانال تلگرامی تسنیم بخوانید. (کلیک کنید)
جدیدترین خبرها و تحلیلهای ایران و جهان را در کانال اینستاگرامی تسنیم بخوانید. (کلیک کنید)
بنابر گزارش این مقامات، 4 نیروی حشد شعبی عراق درپی درگیری و دفع حمله تروریست های داعشی در منطقه المیته در استان دیالی مجروح شده اند.
پیشتر و در ظهر امروز طالب الموسوی فرمانده عملیات دیالی حشد شعبی عراق از بازداشت اعضای بزرگترین شبکه تروریستی در خانقین در استان دیالی خبر داد.
وی افزود: نیروهای حشد شعبی در عملیاتی پیشدستانه موفق به فروپاشی بزرگترین شبکه تروریستی از بقایای داعش که بهدنبال هدف قرار دادن امنیت شهروندان در خانقین بودند، شدند.
الموسوی تأکید کرد: این تروریستها بهدنبال اقدامات جنایتکارانه در خانقین بودند. مقادیر قابل توجهی سلاح و مهمات نیز از تروریست ها کشف و ضبط شد.
انتهای پیام/