چرا نباید به کشوری مانند آمریکا در حوزه‌ دارویی و درمانی اطمینان کرد؟!

چرا نباید به کشوری مانند آمریکا در حوزه‌ دارویی و درمانی اطمینان کرد؟!

دکتر روازاده گفت: ما نمی‌توانیم به کشورهای غربی مانند آمریکا در حوزه‌های راهبردی از جمله راهبردهای درمانی اطمینان کنیم؛ تجربیات سالهای پس از انقلاب نشان داده است که دشمن به هر حربه‌ای ناجوانمردانه برای ضربه‌زدن به عزت و کیان کشورمان متوسل می‌شود.

به گزارش گروه بهداشت و درمان خبرگزاری تسنیم؛ با اعلام برخی از مراجع رسمی کشور مبنی بر واردات واکسن کرونا برای تزریق به مردم در ماه‌های آینده، دکتر حسین روازاده؛ متخصص طب ایرانی ــ اسلامی با بیان اینکه "ما از واردات مواد حساس دارویی و درمانی تجربه خوبی نداریم و هنوز داغ خونهای آلوده فرانسوی تازه است"، اظهار کرد: ما نمی‌توانیم به کشورهای غربی مانند آمریکا در حوزه‌های راهبردی از جمله راهبردهای درمانی اطمینان کنیم؛ تجربیات سالهای پس از انقلاب نشان داده است که دشمن به هر حربه‌ای ناجوانمردانه برای ضربه زدن به عزت و کیان کشورمان متوسل می‌شود.

وی افزود: رهبر عزیز انقلابمان، بارها در بیاناتشان در زمینه بی‌اعتمادی به آمریکا و غرب سخنانی را متذکر شده‌اند؛ از جمله در یکی از بیانات در ابتدای شیوع کرونا متذکر شدند: «شما آمریکایی‌ها متّهمید به اینکه این ویروس را شما تولید کرده‌اید؛... وقتی این اتّهام وجود دارد کدام عاقلی به شما اعتماد می‌کند که شما بیایید برای او دارو بیاورید؛ ممکن است داروی شما یک وسیله‌ای باشد برای اینکه این بیماری را بیشتر گسترش بدهد... ممکن است یک دارویی را شماها تجویز کنید یا وارد کشور کنید که این ویروس را ماندگار کند و مانع تمام‌شدنش بشود ... اگر کسی را به‌عنوان درمان‌کننده و پزشک بخواهید بفرستید، ممکن است او بخواهد بیاید اینجا، اثر عملی سمّی را که تولید کرده‌اند را از نزدیک ببیند، چون گفته می‌شود که با استفاده‌ از آشنایی‌های ژنتیک ایرانی که از وسایل مختلفی به‌دست آورده‌اند، یک بخشی را بالخصوص برای ایران درست کرده‌اند.»

این پژوهشگر طب ایرانی ــ اسلامی در ادامه با اشاره به اخبار مرتبط به واردات واکسن کرونا و هم‌پیمانی برخی شرکتهای کشورهای غربی در تولید آن عنوان کرد: امانوئل مکرون؛ رئیس جمهور فرانسه، بیل گیتس؛ مدیرعامل مایکروسافت و همدستانشان در سال‌های اخیر دشمنی خود را با کشورهای اسلامی و مستضعف آشکارا اظهار کرده‌اند.

دکتر روازاده با یادآوری اینکه مسئولان وزارت بهداشت 9 مهر ماه امسال به معاهده خرید واکسن پیوسته‌اند و 12 آذر هم اعلام کرده‌اند 16 میلیون و 800 هزار دوز واکسن از طریق کواکس پیش‌خرید کرده‌اند، گفت: گویا کادر درمان در اولویت دریافت این واکسن قرار گرفته‌اند که اگر عارضه زودرس داشته باشد خط مقدم مبارزه با این ویروس به‌یک‌باره از پا می‌افتد و از چرخه خدمت به بیماران خارج می‌شود؛ این یعنی اخلال در بخش درمانی کشور.

انتهای پیام/+

واژه های کاربردی مرتبط
حج و زیارت
واژه های کاربردی مرتبط
پربیننده‌ترین اخبار اجتماعی
اخبار روز اجتماعی
آخرین خبرهای روز
مدیران
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
او پارک
پاکسان
رایتل
طبیعت
میهن
گوشتیران
triboon