انتخابات ۱۴۰۰| نماینده مردم زنجان: مردم ایران دیگر بازگشت به عقب نخواهند کرد /دولت جوان و انقلابی میتواند در جامعه امید ایجاد کند
گروه استانها ـ نماینده مردم زنجان در مجلس گفت: مهمترین مسائل زندگی مردم در حاکمیت رقم میخورد و افراد با شرکت در انتخابات و انتخاب گزینه اصلح میتوانند در سرنوشت خود و آیندگان مداخلهای جدی داشته باشند.
حجتالاسلام مهدی باقری در گفتوگو با خبرنگار تسنیم در زنجان با اشاره به اینکه هر فرد در کشوری که در حال زندگی است به دلیل منافع شخصی و خانوادگی سعی در بهبود وضعیت جامعه خود دارد، اظهار داشت: آن چیزی که تعیین میکند هرکس در هر جامعهای به چه نحوی زندگی کند "قانون" آن کشور است، مراجعه به قانون اساسی و سایر قوانین در جمهوری اسلامی نشان میدهد که تمام مسئولیتهای مهم کشور به شکل مستقیم و غیرمستقیم توسط مردم انتخاب میشود.
وی با بیان اینکه مردم برای اینکه منافع خود، آینده و فرزندان را تامین کنند در حاکمیت نقش جدی دارند افزود: فردی که نسبت به این امر مهم که انتخابات ریاست جمهوری است توجه نکند طبیعتا خسارات بالایی متوجه آینده خواهد کرد. بنابراین حضور در انتخابات یک ضرورت عقلی و دوری از خسارات و ضرر و زیان برای خود، خانواده و آینده است و هر شخص باید اهتمام برای این امر داشته باشد و در انتخابات شرکت کند.
نماینده مردم زنجان و طارم در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه اگر بیدقتی در انتخاب انجام شود امکان بازگشت به عقب به راحتی امکانپذیر نیست، گفت: اگر در انتخاب رئیس جمهور نیز شاخصها را در نظر نگیریم و با دقت انتخاب نکنیم طبیعتا باید تمام خسارات حاصل از انتخاب خود را به جان بخریم.
وی با بیان اینکه آن چیزی که حضرت امام (ره) و تمام بزرگان به آن توجه داشتند این است که منافع مردم باید در انتخابات تامین شود، عنوان کرد: طبیعتا مهمترین مسائل زندگی مردم در حاکمیت رقم میخورد با وجود اینکه قانون این شرایط را ایجاد کرده است که افراد در سرنوشت خود مداخلهای جدی کنند و در مهمترین مسائل خود و جامعه که در حال رقم خوردن در حاکمیت است میتوانند با شرکت در انتخابات دخیل باشند بنابراین اگر مردم پای کار نباشند، منافع تامین نخواهد شد.
باقری با بیان اینکه شاخصهایی که حضرت امام (ره) در نظر داشتند این است که فرد اهتمام در ضرورتها و مسائل مهم زندگی مردم داشته باشد، تصریح کرد: ما اگر بخواهیم مجموعا تمام این امور را در یک جا لحاظ کنیم، باید گفت مهمترین شاخص در نگاه امام (ره) در انتخاب رئیس جمهور، کسب و حفظ منافع و دوری از ضررها و خسارات دنیوی و اخروی این فرد به مردم بوده است.
وی با اشاره به اینکه انتخاب ما تاثیر بالایی بر زندگی دیگران دارد و اگر بدون گزینش صحیح و دقیق باشد سرنوشت بیش از 80 میلیون جمعیت توسط فردی انجام میشود که صلاحیت لازم را ندارد خاطرنشان کرد: وقتی مراجع فکری ما، اندیشه ما به اشتباه شخصیتهایی شد که در حوزههای مختلف اقتصادی، سیاسی، اجتماعی مناسب نباشد ما مسئولیت انتخابمان را باید بپذیریم و موظف هستیم علاوه بر اینکه جو سازی اشتباه برای انتخاب یک شخص نداشته باشیم بلکه در این جو سازیها نیز شرکت نکنیم و خود به یک گزینه اصلح برسیم و از آن دفاع کنیم.
نماینده مردم زنجان و طارم در مجلس شورای اسلامی با تاکید بر اینکه طبیعتا یک دولت جوان و انقلابی به دلیل انرژی بالا، انگیزه زیاد، روحیه جسارت و شهامت، پیگیری بالا میتواند در جامعه امید ایجاد کند و توان نظام را بالا ببرد، بیان کرد: وقتی انگیزه و توان جوانی در میدان باشد و مجموعه حزباللهی باشد طبیعتا به سراغ آرمانهای انقلاب با همین انرژی خواهد رفت و آن به نفع نظام خواهد بود. اما منظور حضرت آقا از دولت، منظور صرفا رئیس جمهور نبود یعنی برای اینکه ما بتوانیم دولت جوان، انقلابی و حزباللهی داشته باشیم به معنی این نیست که رئیس جمهور حتما جوان باشد اما انتخاب فردی جوان، جسور، توانمند و با سواد برای کشور بسیار بهتر خواهد بود.
وی در ادامه افزود: آن چیز که دولت و بدنه آن را تشکیل میدهد نیروهای اجرایی پایین دستی هستند و فقط منظور رئیس جمهورنیست؛ دولت جوان یعنی یک مجموعهای از کارگزارن، مسئولان بالا رده دولتی که روحیه جوان و با صلابتی را دارند و خدمت مناسب را انجام دهند بنابراین زمانی که میگوییم دولت جوان، انقلابی و حزباللهی یعنی اینکه یا روحیه جوانی را دارند یا اینکه جوان هستند.
حجتالاسلام باقری با بیان اینکه چیزی که مردم را راضی نگه میدارد این است که نیازهای ضروری آنان در هر دوره از نمایندگان و وزرا برآورده شود، عنوان کرد: مهمترین عامل در فعالیت اقتصادی این است که اعتماد فیما بین بالا باشد و افراد بتوانند با در کنار هم بودن فعالیت مفیدی ایجاد کنند بنابراین مردم با کسی ارتباط صحیح ایجاد میکنند که او بتوانند مدیریت صحیح به اقتضای زمان و شرایط ارائه دهد.
اقتصاد و سیاست از هم گسستنی نیست
وی گفت: اقتصاد و سیاست از هم گسستنی نیستند، اگر بخواهیم اینها را جدا کنیم جامعه دچار اخلال خواهد شد اما اگر این دو با هم همکاری کنند و تمام اعضای دولت در کنار هم باشد طرحها و لوایح بیایراد ارایه میشود اما با این وجود در رفتارهای تخصصی سیاستمدار باید تمکین کند از اظهارات خوب کارشناسی اقتصادی و همینطور اقتصاد دان باید از سیاستمدار کمک بگیرد تا مسیر را برای اجرای یک پروژه هموار کند تا فعالیت مثبت و ارزشمند ایجاد نماید.
انتهای پیام/ش