"کشت در ارتفاع" به دلیل کمبود اراضی کشاورزی در بهارستان آغاز شد

"کشت در ارتفاع" به دلیل کمبود اراضی کشاورزی در بهارستان آغاز شد

گروه استان‌ها - مدیر جهاد کشاورزی شهرستان بهارستان با تاکید بر اینکه هر ۵۰۰ متر کشت در ارتفاع معادل ۱۵ هکتار کشت معمولی است از آغاز کشت در ارتفاع به منظور بازدهی بیشتر و صرفه‌جویی آب به دلیل کمبود اراضی کشاورزی در بهارستان خبر داد.

مهدی فرقی در گفت و گو با خبرگزاری تسنیم در بهارستان، با اشاره به آغاز کشت در ارتفاع در شهرستان اظهار داشت: شیوه کشت در ارتفاع، در فضای بسته و ایزوله با شبیه سازی فضای بیرون برای تامین نور (به جای نور خورشید) و فراهم سازی بستر مناسب رشد گیاه، برای نخستین بار در استان تهران و در بهارستان آغازشده است.

وی با بیان اینکه 15 هکتار کشت معمولی در 500 متر در کشت در ارتفاع خلاصه می‌شود افزود: مزیت‌های کشت در ارتفاع افزایش بهره‌وری، کاهش مدت دوره کشت به 3 ماه و مبارزه با آفت‌ها است و همچنین در این کشت محیط گلخانه‌ای می بایست دارای استاندارد های لازم جهت تهویه و فضای بیرونی باشد.

مدیر جهاد کشاورزی بهارستان با اشاره به سرمایه‌گذاری 5 میلیارد تومان جوانان نخبه برای کشت در ارتفاع بیان کرد: مجوز کشت در ارتفاع از نهادهای مربوطه اخذ شده و بیشتر در حوزه کشت سبزیجات با کیفیت مطلوب انجام می‌شود.

فرقی مهم‌ترین دلیل حمایت از کشت در ارتفاع را کمبود اراضی کشاورزی در بهارستان، صرفه‌جویی در آب و استفاده از دانش و تکنولوژی در بحث کشاورزی دانست و گفت: بازارهای هدف صادرات کشت در ارتفاع کشورهای همسایه جمهوری اسلامی ایران، روسیه و گرجستان است.

وی تصریح کرد: در آینده نزدیک کشت در ارتفاع در شهرستان بهارستان 4 برابر خواهد شد که 50 هکتار از اراضی زیر کشت در ارتفاع قرار خواهد گرفت.

مدیر جهاد کشاورزی بهارستان در پایان خاطرنشان کرد: بهره‌وری و صرفه‌جویی آب در کشت در ارتفاع 10 برابر از فضای باز و آزاد کشاورزی است و همچنین 2.5 برابر نسبت به گلخانه‌های معمولی آب کمتری مصرف می‌شود.

انتهای پیام /ی

پربیننده‌ترین اخبار استانها
اخبار روز استانها
آخرین خبرهای روز
فلای تو دی
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
او پارک
پاکسان
میهن
گوشتیران
triboon