1. صفحه اصلی
    • پربیننده‌ترین اخبار
    • مهمترین اخبار
    • آرشیو اخبار
  2. سیاسی
    • سیاست ایران
    • نظامی | دفاعی | امنیتی
    • گزارش و تحلیل سیاسی
    • مجلس و دولت
  3. امام و رهبری
  4. ورزشی
    • فوتبال ایران
    • فوتبال جهان
    • والیبال | بسکتبال | هندبال
    • کشتی و وزنه‌برداری
    • ورزش های رزمی
    • ورزش زنان
    • ورزش جهان
    • رشته های ورزشی
  5. بین الملل
    • دیپلماسی ایران
    • تولیدات دفاتر خارجی
    • آسیای غربی
    • افغانستان
    • آمریکا
    • اروپا
    • آسیا-اقیانوسیه
    • پاکستان و هند
    • ترکیه و اوراسیا
    • آفریقا
    • بیداری اسلامی
  6. فضا و نجوم
  7. اقتصادی
    • اقتصاد ایران
    • پول | ارز | بانک
    • خودرو
    • صنعت و تجارت
    • نفت و انرژی
    • فناوری اطلاعات | اینترنت | موبایل
    • کار آفرینی و اشتغال
    • راه و مسکن
    • هواشناسی
    • بازار سهام | بورس
    • کشاورزی
    • اقتصاد جهان
  8. اجتماعی
    • پزشکی
    • رسانه
    • طب سنتی
    • خانواده و جوانان
    • تهران
    • فرهنگیان و مدارس
    • پلیس
    • حقوقی و قضایی
    • علم و تکنولوژی
    • محیط زیست
    • سفر
    • حوادث
    • آسیب های اجتماعی
    • بازنشستگان
  9. فرهنگی
    • ادبیات و نشر
    • رادیو و تلویزیون
    • ‌دین ، قرآن و اندیشه
    • سینما و تئاتر
    • فرهنگ حماسه و مقاومت
    • موسیقی و تجسمی
  10. حوزه و روحانیت
  11. استانها
    • آذربایجان‌ شرقی
    • آذربایجان غربی
    • اردبیل
    • اصفهان
    • البرز
    • ایلام
    • بوشهر
    • استان تهران
    • چهارمحال و بختیاری
    • خراسان جنوبی
    • خراسان رضوی
    • خراسان شمالی
    • خوزستان
    • زنجان
    • سمنان
    • سیستان و بلوچستان
    • فارس
    • قزوین
    • قم
    • کاشان
    • کردستان
    • کرمان
    • کرمانشاه
    • کهگیلویه و بویراحمد
    • گلستان
    • گیلان
    • لرستان
    • مازندران
    • مرکزی
    • هرمزگان
    • همدان
    • یزد
    • جزایر خلیج فارس
  12. رسانه ها
    • چند رسانه ای
    • خواندنی
  13. بازار
    • قیمت خودرو
    • قیمت طلا، سکه و ارز
    • سازمان‌ها و شرکت‌ها
  14. عکس
  15. فیلم
  16. گرافیک و کاریکاتور
    • english
    • عربی
    • Türkçe
    • עברית
    • Pусский
  • RSS
  • تلگرام
  • اینستاگرام
  • توییتر
  •  
    آپارات
  •  
    سروش
  •  
    آی‌گپ
  •  
    گپ
  •  
    بله
  •  
    روبیکا
  •  
    ایتا
  • قیمت ارز و طلا
    لیگ ایران و جهان
  • صفحه اصلی
    • پربیننده‌ترین اخبار
    • مهمترین اخبار
    • آرشیو اخبار
  • سیاسی
    • سیاست ایران
    • نظامی | دفاعی | امنیتی
    • گزارش و تحلیل سیاسی
    • مجلس و دولت
  • امام و رهبری
  • ورزشی
    • فوتبال ایران
    • فوتبال جهان
    • والیبال | بسکتبال | هندبال
    • کشتی و وزنه‌برداری
    • ورزش های رزمی
    • ورزش زنان
    • ورزش جهان
    • رشته های ورزشی
  • بین الملل
    • دیپلماسی ایران
    • تولیدات دفاتر خارجی
    • آسیای غربی
    • افغانستان
    • آمریکا
    • اروپا
    • آسیا-اقیانوسیه
    • پاکستان و هند
    • ترکیه و اوراسیا
    • آفریقا
    • بیداری اسلامی
  • فضا و نجوم
  • اقتصادی
    • اقتصاد ایران
    • پول | ارز | بانک
    • خودرو
    • صنعت و تجارت
    • نفت و انرژی
    • فناوری اطلاعات | اینترنت | موبایل
    • کار آفرینی و اشتغال
    • راه و مسکن
    • هواشناسی
    • بازار سهام | بورس
    • کشاورزی
    • اقتصاد جهان
  • اجتماعی
    • پزشکی
    • رسانه
    • طب سنتی
    • خانواده و جوانان
    • تهران
    • فرهنگیان و مدارس
    • پلیس
    • حقوقی و قضایی
    • علم و تکنولوژی
    • محیط زیست
    • سفر
    • حوادث
    • آسیب های اجتماعی
    • بازنشستگان
  • فرهنگی
    • ادبیات و نشر
    • رادیو و تلویزیون
    • ‌دین ، قرآن و اندیشه
    • سینما و تئاتر
    • فرهنگ حماسه و مقاومت
    • موسیقی و تجسمی
  • حوزه و روحانیت
  • استانها
    • آذربایجان‌ شرقی
    • آذربایجان غربی
    • اردبیل
    • اصفهان
    • البرز
    • ایلام
    • بوشهر
    • استان تهران
    • چهارمحال و بختیاری
    • خراسان جنوبی
    • خراسان رضوی
    • خراسان شمالی
    • خوزستان
    • زنجان
    • سمنان
    • سیستان و بلوچستان
    • فارس
    • قزوین
    • قم
    • کاشان
    • کردستان
    • کرمان
    • کرمانشاه
    • کهگیلویه و بویراحمد
    • گلستان
    • گیلان
    • لرستان
    • مازندران
    • مرکزی
    • هرمزگان
    • همدان
    • یزد
    • جزایر خلیج فارس
  • رسانه ها
    • چند رسانه ای
    • خواندنی
  • بازار
    • قیمت خودرو
    • قیمت طلا، سکه و ارز
    • سازمان‌ها و شرکت‌ها
  • عکس
  • فیلم
  • گرافیک و کاریکاتور

قیمت بلیت اتوبوس و مترو در سال آینده افزایش یافت

  • 01 اسفند 1400 - 13:03
  • اخبار اجتماعی
  • اخبار تهران
قیمت بلیت اتوبوس و مترو در سال آینده افزایش یافت

اعضای شورای شهر تهران در جریان بررسی لایحه شهرداری تهران در خصوص تعیین نرخ بلیت و کرایه وسایل حمل و نقل عمومی شهر تهران، افزایش 25 درصدی کرایه اتوبوس و مترو تصویب شد.

اجتماعی

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم ، در جریان چهل و هشتمین شورای شهر تهران، بررسی لایحه شهردار تهران در خصوص تعیین نرخ بلیط و کرایه وسایل حمل و نقل عمومی شهر تهران در دستور کار اعضای شورای شهر تهران قرار گرفت.

مجتبی شفیعی، معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران در ارتباط با لایحه اشاره شده اظهار کرد: این لایحه در جلسات متعدد کمیسیون عمران و حمل و نقل شورای شهر تهران مورد بررسی قرار گرفت. همچنین درخواست ما برای افزایش نرخ‌ها بیش از رقمی است که در لایحه به توافق رسیده‌ایم. اما با توجه به سیاست کلی که برای حداکثر نرخ‌ها تعیین شد افزایش 25 درصدی لحاظ شد و بنابراین حداکثر افزایش برای هر سه سیستم مترو و اتوبوس 25 درصد است.

وی با اشاره به اینکه ساختار کلی قیمت‌گذاری در نرخ خدمات جابجایی را تغییر نداده‌ایم، افزود: بلیت تک سفره شهری که از دو هزار تومان سال گذشته به دو هزار و 500 تومان افزایش خواهد یافت، تک سفره حومه از 2300 تومان به 2850 تومان، تک سفره خط هشتگرد از 6 هزار تومان به 7 هزار و 500 تومان و تک سفره فرودگاه امام خمینی(ره) از 10 هزار تومان به 12 هزار و 500 تومان افزایش پیدا خواهد کرد.

شفیعی همچنین به تخفیفات در نظر گرفته شده برای برخی از گروه‌ها خاطرنشان کرد: این تخفیفات همچنان ادامه خواهد داشت و در برخی از موارد آن را توسعه دادیم به عنوان مثال برای تخفیف 5 درصد تخفیف برای خرید بلیت به صورت غیرحضوری و از طریق اپلیکیشن‌ها، تخفیفاتی هم که برای گروه‌های هدف از گذشته در نظر گرفته شده همچنان به قوت خود باقی است که از آن جمله می‌توان به خانواده‌های معظم شهدا، جانبازان بالای 25 درصد و جانبازان اعصاب و روان، معلولان شدید، همچنین کارت‌های منزلت، دانش‌آموزی و دانشجویی و افراد تحت پوشش کمیته امداد و بهزیستی اشاره کرد.

معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران درباره بلیت اتوبوس هم گفت: در مورد سامانه اتوبوسرانی همان سقف 25 درصد رعایت شده هر چند که ما در اتوبوسرانی نیاز به افزایش کرایه بیش از این رقم داشتیم. اما با توجه به ملاحظه شورای شهر مبنی بر افزایش حداکثری 25 درصدی این سقف اعمال شده است. با رعایت متوسط 25 درصد هیچ خطی از خطوط اتوبوسرانی بیش از 35 درصد اجازه افزایش را نخواهند داشت و متوسط افزایش خطوط بی آر تی برای سال جاری از 1400 به 1750 تومان در سال آینده خواهد رسید و برای سایر خطوط از 1800 تومان به 2 هزار و 250 تومان خواهد رسید.

به گزارش تسنیم؛ سید جعفر تشکری هاشمی رئیس کمیسیون عمران و حمل و نقل شورای اسلامی شهر تهران در جریان جلسه و بررسی لایحه شهردار تهران در خصوص « تعیین نرخ بلیت و کرایه وسایل حمل و نقل عمومی شهر تهران در سال 1401» اظهار کرد: طی بررسی‌هایی که در جلسات مشترک بین معاونت حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران و کمیسیون عمران و حمل و نقل شورای اسلامی شهر تهران صورت گرفت، مبالغ بیشتری برای افزایش قیمت نرخ بلیت کرایه حمل و نقل عمومی تا افزایش 40 درصد مطرح شد اما با توجه به اینکه شرایط بد اقتصادی مردم به عنوان یک عامل محدود کننده برای مدیریت شهری تهران مطرح بود در جلسات مشترک با معاونت حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران خواستیم که با به کارگیری روش‌های مختلف و استفاده از راهکارهای پیشنهادی به دنبال جایگزین مبالغ باشند و افزایش چندانی در نرخ کرایه حمل و نقل عمومی نداشته باشیم.

وی افزود: در نتیجه 25 درصد افزایش متوسط پیش بینی شده اما همچنان حدود 10 درصد از مبلغ حمل و نقل عمومی از شهروندان دریافت می‌شود و باقی مبلغ باید از شهرداری تهران و همچنین دولت تأمین شود تا بتوانیم ما به التفاوت این مبلغ را جبران کنیم.

رئیس کمیسیون عمران و حمل و نقل شورای اسلامی شهر تهران گفت: پیش بینی شده است حداکثر 500 تومان به نرخ کرایه در مترو اضافه شود و این عدد با توجه به اینکه رقم ناچیزی است به نظر می‌رسد برای مردم قابل تحمل باشد که مبنا را بر 25 درصد گذاشتیم که البته در برخی از خطوط کمتر از 25 درصد خواهد بود.

وی با بیان اینکه خطوط حومه‌ای شهر تهران با توجه به شرایطی که دارند مشمول 25 درصد شدند، افزود: اما تبصره‌ای وجود دارد که شرکت مترو در طول سال 1401 موظف شده است خطوط حومه‌ای شهر تهران و مشخصا مترو تهران_کرج بتوانند سازو کارهای نظام پرداخت مستقل داشته باشند؛ همچنین با توجه به اینکه هر خطوط در حومه تهران بتواند سازو کارهای خود را داشته باشد برای استقلال این خطوط پیش بینی‌های لازم صورت گرفت.

تشکری هاشمی ادامه داد: با توجه به موضوعات ذکر شده تصمیم گیری شد نرخ بلیت مترو تهران_کرج 1000 تومان باشد؛ همینطور پیش بینی شد کسانی که از کارت بلیت مبلغ دار شخصی سازی شده استفاده کنند علاوه بر تمام تخفیفات پیش بینی شده در لایحه 5 درصد به ازای هر بار شارژ کارت بلیت‌ها به صاحبان این نوع کارت‌ها تخفیف داده شود.همچنین برای کسانی که از درگاه‌های غیر حضوری مثل اپلیکیشن و یا سایر روش‌های پرداخت آنلاین اگر بلیط های تک سفره را خریداری کنند و پشت گیشه‌ای ایستگاه های مترو مراجعه نکنند 5 درصد تخفیف پیش بینی شده است؛ همچنین در مناسبت‌ها به منظور ساز و کار واحد هرگونه تخفیف صرفا با اقدام کتبی شهردار تهران انجام شود.

وی گفت: در مبلغ قابل محاسبه در خطوط نیز به محض اینکه در ایستگاهی کارت بلیت مترو در دستگاه‌های کارت خوان کشیده شد مبنی بر حداقل کرایه برای فرد از کارت کسر شود و در زمان خروج در هر ایستگاه با کشیدن مجدد کارت در کارت خوان‌های مربوطه مبلغ همان مسیر پرداخت شود وهر شهروندی که اقدام به کشیدن کارت در پایان مسیر نکنند و یا زمان سفر بیش از 2 ساعت باشد کرایه حداکثری محاسبه شود.

رئیس کمیسیون عمران و حمل و نقل شورای اسلامی شهر تهران تصریح کرد: در حمل و نقل عمومی قیمت پایه هشت هزار تومان پیش بینی شده است که این مبلغ به عنوان ودیعه نیست و مبلغ قیمت خرید کارت است و با توجه به موضوع بیماری‌های واگیر دار و شیوع برخی بیماری کارت‌ها شخصی سازی خواهد شد.

وی اضافه کرد: کسانی که از کارت‌های تخفیف دار استفاده می‌کنند در روز می‌توانند چهار بار از خدمات مترو استفاده کنند و امکان استفاده بیش از چهار بار نخواهد بود ؛ همچنین جانبازان و خانواده شهدا؛ افراد تحت پوشش سازمان بهزیستی و کمیته امام خمینی (ره) تخفیف 100 درصدی خواهند داشت و دانشجویان و دانش آموزان تخفیف 50 درصد پیش بینی شده و کارت منزلت برای افراد بالای  60 سال با تخفیف 90 درصد ارائه خواهد شد.

همچنین در این جلسه، کرایه اتوبوس‌ها هنگام شب برای سال آینده دو برابر تصویب شد و قیمت بلیت خط تهران-کرج برای سال آینده 1500 تومان تعیین شد.

درخواست صدور کارت بلیت یک‌ساله رایگان برای خبرنگاران

انتهای پیام/

 

 
R1491/P1588
قیمت ارز و طلا
لیگ ایران و جهان
حج و زیارت
واژه های کاربردی مرتبط
  • شورای شهر تهران
  • شهرداری تهران
بیشتر بخوانید
درخواست صدور کارت بلیت یک‌ساله رایگان برای خبرنگاران
tasnim
tasnim
tasnim
رازی
مادیران
شهر خبر
fownix
بیمه بازار
غار علیصدر
پاکسان
بانک صادرات
طبیعت
میهن
گوشتیران
triboon
تبلیغات
  • طراحی سایت
  • بازرگانی سیب
  • سئو سایت
  • دکتر اورولوژی
  • آیا بیماری اسکولیوز خطرناک است؟
  • تور کیش اقساطی
  • استعلام شرکت با نام
  • درباره ما
  • ارتباط با ما
  • پربیننده‌ترین اخبار
  • پیوندها
  • بازار
  • قیمت ارز و طلا
  • لیگ ایران و جهان
  • آرشیو اخبار ؛ جدیدترین اخبار لحظه به لحظه امروز
ما را دنبال کنید:
  • RSS
  • تلگرام
  • اینستاگرام
  • توییتر
  • آپارات
  • سروش
  • آی‌گپ
  • گپ
  • بله
  • روبیکا
  • ایتا

All Content by Tasnim News Agency is licensed under a Creative Commons Attribution 4.0 International License.