به گزارش گروه پارلمانی خبرگزاری تسنیم، بهرام عیناللهی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی بعد از حضور در نشست امروز (دوشنبه، 23 خرداد) کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی در جمع خبرنگاران، گفت: امروز برای پاسخگویی به سؤالات نمایندگان در کمیسیون حاضر شدم و سؤالات در مورد کمبودها، نیازها و مشکلاتی بود که در مناطق مختلف داشتند و قرار شد آنها را پیگیری کنیم.
وی در مورد آخرین وضعیت تأمین داروهای مورد نیاز مردم، گفت: در مورد این موضوع امروز با ستاد تنظیم بازار جلسه داشتیم و برنامه داریم داروهای مورد نیاز مردم را تأمین کنیم و همچنین بیمهها پوشش را بهسمتی ببرند که مشکل مردم را حل کنند و بار اضافهای برای مردم بههمراه نداشته باشد.
وزیر بهداشت و درمان از ادامه روند تأمین دارو با ارز 4200تومانی خبر داد و گفت: در این رابطه بر اساس روال سابق عمل خواهیم کرد.
انتهای پیام/+