مشکلات تمامی شهرک‌های صنعتی استان تهران احصا شد

مشکلات تمامی شهرک‌های صنعتی استان تهران احصا شد

معاون اقتصادی استاندار تهران با تأکید بر احصا مشکلات تمامی شهرک‌های صنعتی استان تهران و تلاش همه‌جانبه برای حل مشکلات گفت: ۳۸ شهرک صنعتی در یک مصوبه دولت مجوز فعالیت دریافت کرد که نشان از توجه ویژه دولت به فرامین رهبری و اتکا به توان داخلی است.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بهارستان، حشمت‌الله عسگری عصر امروز در جلسه مدیران اقتصادی استان تهران که به منظور بررسی مشکلات شهرک‌ها و لکه‌های صنعتی بهارستان برگزار شد، با اشاره به حل مشکلات تولیدکنندگان با همگرایی مسئولان و تولیدکنندگان اظهار داشت: ضعف‌هایی در پیگیری‌ حل مشکلات صنعت‌گران در برخی مسائل وجود دارد که با جدیت باید این مسائل برطرف شود.

وی به پیگیری جدی استاندار و مسئولان اقتصادی استان تهران در زمینه مسائل عمومی تولیدکنندگان اشاره کرد و افزود: 38 شهرک صنعتی در یک مصوبه دولت مجوز فعالیت دریافت کرد که نشان از توجه ویژه دولت به فرامین رهبری و اتکا به توان داخلی است.

معاون اقتصادی استاندار تهران در ادامه گفت: نشست با صاحبان صنایع و صنعت و تبادل و گفت‌وگو، راهکار و راه‌حل مناسب حل مشکلات و رفع موانع تولید است.

عسگری بیان کرد: مشکلات تمامی شهرک‌های صنعتی استان تهران احصا شده و با تمام ظرفیت درصدد حل مشکلات صنعت‌گران و واحدهای تولیدی هستیم.

در ادامه عبدالله نوحی با اشاره به جمعیت 85 درصدی مهاجر بهارستان از 31 استان کشور گفت: دو شهرک صنعتی غیردولتی قلعه میر و ریه با 200 واحد صنعتی و تولیدی فعال است.

وی به ظرفیت‌های بالای بهارستان با سرمایه‌گذاری مناسب تأکید کرد و افزود: شهرستان بهارستان قطب تولید پوشاک، مبلمان، کیف و کفش، پلیمر، لوله و اتصالات است.

فرماندار بهارستان با بیان اینکه بیشتر مسئولین استان از مشکلات شهرک‌های صنعتی مطلع هستند تصریح کرد: مجموعه 203 هکتاری شهرک صنعتی قلعه‌میر مصوب دولت که با استفساریه مشمول ماده یک تبصره اراضی کشاورزی شده است که مانع بزرگ برای ادامه کار صنعتگران شده است.

بیشتر بخوانید

نوحی گفت: اراضی بایر موجود در شهرک صنعتی قلعه‌میر کاربری کشاورزی را از دست داده‌اند و دیگر نمی‌توان در این اراضی و در کنار واحدهای تولیدی به کشاورزی پرداخت که باید این گره کور توسط مسئولین فرادستی باز شود.

وی با انتقاد از برخی قوانین محیط‌زیست و نارضایتی تولیدکنندگان و صنعتگران اشاره کرد و افزود: صاحبان صنعت و مسئولین در شهرک‌های صنعتی بهارستان دچار مشکلاتی هستند و تولیدکنندگان نیز در برخی موانع در اخذ تسهیلات، مالیات و بیمه دچار مشکلات عدیده‌ای هستند.

فرماندار بهارستان در پایان خاطرنشان کرد: بروکراسی برخی بانک‌های عامل برای ارائه تسهیلات به تولیدکنندگان تسهیل شود تا شاهد شکوفایی در این حوزه باشیم‌.

انتهای پیام/

پربیننده‌ترین اخبار استانها
اخبار روز استانها
آخرین خبرهای روز
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
غار علیصدر
گوشتیران
او پارک
پاکسان
طبیعت
میهن
triboon
مدیران
تبلیغات