مطهری: پرسپولیسی‌ها وقت تلف می‌کردند

مطهری: پرسپولیسی‌ها وقت تلف می‌کردند

مربی تیم فوتبال فولاد خوزستان گفت: گل زدیم، حمله کردیم، به تیر زدیم و بازیکنان پرسپولیس به دلیل فشار ما در دقایقی از بازی وقت تلف می‌کردند.

به گزارش خبرگزاری تسنیم، حمید مطهری پس از تساوی یک - یک فولاد و پرسپولیس در هفته هجدهم لیگ برتر گفت: قبل از هر چیزی از تماشاگران تشکر می‌کنم. فکر می‌کنم ورزشگاه شهدای فولاد تاکنون چنین جوی را به خود ندیده بود. واقعاً فوق‌العاده بود و دست تک تک هواداران می‌بوسم و تشکر می‌کنم که به زیباتر شدن بازی کمک کردند.

بیشتر بخوانید

وی افزود: شروع خوبی داشتیم، ولی بعد از پنالتی حریف، کمی عملکرد تیم ما افت کرد و حریف بهتر شد. با تذکر نکات تاکتیکی در بین دو نیمه، نقاط ضعف را ترمیم کردیم. بر همین اساس در نیمه دوم یک بازی فوق‌العاده خوب و فوتبالی که لیاقت خوزستان و شخصیت فولاد است را نشان دادیم. چیزی جز این توقع نمی‌رفت. ما گل زدیم، حمله کردیم، به تیر زدیم و بازیکنان پرسپولیس به دلیل فشار ما در دقایقی از بازی وقت تلف می‌کردند.

مطهری درباره آینده تیم فولاد گفت: اولین روزی که من و گل‌محمدی به این تیم آمدیم، با توجه به شرایط نه چندان خوب فولاد در دو فصل گذشته، سعی کردیم ثبات ایجاد کنیم و تیم خوب و قابل احترامی باشیم. فولاد عقبه بزرگی دارد و تیم فوق‌العاده با شخصیتی بود. سعی‌ کردیم ذهنیت تیم را تغییر دهیم و به همان چیزی برگردانیم که قبلاً داشت. هر  جا بودیم، سعی کردیم تیم خوب و با شخصیتی ایجاد کنیم که برای کارهای بزرگ بجنگد. سعی کردیم پله پله جلو برویم. پیش فصل هم گفتم که دو سه پنجره لازم داریم تا شرایط بهتری پیدا کنیم.

انتهای پیام/

واژه های کاربردی مرتبط
واژه های کاربردی مرتبط
پربیننده‌ترین اخبار ورزشی
اخبار روز ورزشی
آخرین خبرهای روز
مدیران
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
او پارک
پاکسان
رایتل
طبیعت
میهن
گوشتیران
triboon
تبلیغات