به گزارش خبرگزاری تسنیم از بیرجند، حسین توکلی با اعلام این خبر گفت: انجام مطالعات اقتصادی و محیط زیستی در زمینه اثربخشی پروژه، پایش و نشتیابی همه مشترکین زون F شهر بیرجند، خرید لوازم و تعیین پیمانکار به منظور اجرای نوسازی 540 رشته انشعاب فرسوده با اولویت تعیین شده، خرید 200 عدد کنتور مشترکین و تعویض کنتورهای خراب و کم مصرف زون F، خرید 3 عدد شیر فشارشکن و اتصالات به همراه پکیج هوشمندسازی فشار شبکه و نصب در مکان های تعیین شده توسط مشاور، تعیین مسیرهای نیاز به اصلاح شبکه و اجرای آن با تعیین پیمانکار از جزئیات این پروژه است.
سرپرست شرکت آب و فاضلاب خراسان جنوبی، تعهد یونیسف در این پروژه را 43 میلیارد ریال و تعهد آبفا را 26 میلیارد ریال عنوان کرد که در سال 1404 عملیاتی خواهد شد.
وی افزود: در سال 1403 نیز، یونیسف در زمینه آموزش به کودکان این استان در زمینه مدیریت مصرف با تهیه اقلام فرهنگی مرتبط با مصرف بهینه آب و خرید شیرآلات کاهنده مصرف و نصب در تعدادی از مدارس با آبفای خراسان جنوبی همکاری کرده بود.
انتهای پیام/ 252